Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Dr. Gheorghe Gica

Recommended Posts

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

• 3 weeks later...
Noi am dus impreuna o sarcina intreaga si saptamana trecuta am nascut o fetita frumoasa si sanatoasa la maternitatea Medlife. Am fost incantata de profesionalismul dlui dr Gheorghe Gica si nu ezit sa il recomand prin toata mediile pentru ca asemenea oameni trebuie cunoscuti si recunoscuti. Mergi pe varianta asta si sigur vei fi la fel de multumita. Succes!
Distribuie pe alte site-uri

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Il recomand din tot sufletul pe dr. Gheorghe Gica. Este un doctor extraordinar si un om deosebit. Mi-am dorit sa nasc natural, insa am nascut prin cezariana de urgenta la MedLife. Totul s-a terminat cu bine numai datorita profesionalismului doctorului Gheorghe. In fiecare zi petrecuta in maternitate, desi a fost sfarsit de saptamana si dl doctor nu a fost de garda, am fost vizitata zilnic de dumnealui pentru a imi controla personal operatia, starea de spirit si a imi raspunde la nelamuriri. In timpul sarcinii dl doctor a avut o atitudine exemplara, m-a incurajat si mi-a raspuns la absolut toate intrebarile. Desi este un medic tanar,datorita grijei, atentiei si profesionalismul de care a dat dovada, am hotarat sa nasc cu dr Gheorghe renuntand la un medic "de renume" care mi-a supravegheat sarcina o perioada in paralel. S-a dovedit a fi o alegere buna.

Il recomand din tot sufletul pe dr. Gheorghe Gica. Este un doctor extraordinar si un om deosebit. Mi-am dorit sa nasc natural, insa am nascut prin cezariana de urgenta la MedLife. Totul s-a terminat cu bine numai datorita profesionalismului doctorului Gheorghe. In fiecare zi petrecuta in maternitate, desi a fost sfarsit de saptamana si dl doctor nu a fost de garda, am fost vizitata zilnic de dumnealui pentru a imi controla personal operatia, starea de spirit si a imi raspunde la nelamuriri. In timpul sarcinii dl doctor a avut o atitudine exemplara, m-a incurajat si mi-a raspuns la absolut toate intrebarile. Desi este un medic tanar,datorita grijei, atentiei si profesionalismul de care a dat dovada, am hotarat sa nasc cu dr Gheorghe renuntand la un medic "de renume" care mi-a supravegheat sarcina o perioada in paralel . S-a dovedit a fi o alegere buna.

• 2 months later...
Intre timp am nascut..A fost o nastere de nota 20..am nascut natural la Medlife cu dr. Gheorghe Gica..M-au apucat contractiile noaptea pe la 3, am fugit repede la spital si la ora 4 a aparut si doctorul.. travaliul a durat ceva insa doctorul a fost in permanenta langa mine. Dimineata in jur de ora noua s-a nascut minunea mea.. Va recomand cu drag acest medic. este un om deosebit si un profesionist desavarsit..M-a vizitat zilnic mi-a oferit asistenta postanatala etc..este un doctor tanar dar ff bun..Daca vreti un doctor bun si care sa fie atent etc pe tot parcursul sarcinii vi-l recomand pe dr.Ghe.Gica..din discutile mele cu el am inteles ca a fost rezidentul lui Anca, care este un doctor ff bun.. Nastere usoara tuturor!!!

• 3 months later...

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...