iul_aug2010 Postat Februarie 19, 2010 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 19, 2010 A FOST ODATA CA NICIODATA, ASA INCEPE ORICE POVESTE SI ASA VA INCEPE SI POVESTEA NOASTRA...A[pool] DELFINASILOR DE IULIE-AUGUST 2010 id="Trebuchet MS">id="red">id="size4">http://[/url]Dragi viitoare mamici fie ca protectia Domnului sa fie peste noi,peste pruncusorii din burticile noastre si peste familiile nostre,sa-i binecuvanteze cu sanatate si dezvoltare deplina si sa-i putem duce pana la termenid="Georgia">id="size3">********************************************************************id="green">id="size1">[ruga]Rugaciune pentru pruncul ce se afla in pantecele mamei[ruga]id="Book Antiqua">id="size4">id="Georgia">[ruga]Doamne, cel care ai zis oamenilor:" Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul" binecuvantand nasterea de prunci, arata mila ta si acestui copil ce se afla inca in pantecele mamei sale, si ajuta-l sa se nasca la vremea de Tine randuita. Da-i lui Doamne crestere fireasca, sanatate si putere. Parinte Ceresc, Care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii, poarta de grija si acestui copil care n-a vazut inca lumina soarelui. Nu parasi robii Tai si ocroteste prin Harul Tau pruncii nostri si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale.Doamne fii cu noi si da-ne izbanda dupa Sfanta Voia Ta. Amin.id="Script MT Bold">id="size4">id="teal">********************************************************************id="green">id="size1">Asa a inceput frumoasa noastra odisee:id="navy">1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31********************************************************************id="green">id="size1">[batetoba]Apel pt toate gravidutzele[batetoba]id="size4">Aruncati un ochi pe lista de mai jos, vedeti ce date lipsesc in dreptul vostru si postati-le pe forum in vederea actualizarii listei:- data nasterii (sa facem si noi o urare cu ocazia evenimentului)- ultima menstruatie- data probabila a nasterii- culoarea caruciorului (daca il stiti)- daca mai aveti copii - numele si data nasterii- doctorul si spitalul la care veti naste (este util de stiut pt fetele care merg la acelasi medic: pot schimba impresii)id="Times New Roman">id="orange">id="size2">********************************************************************id="green">id="size1">Si o noua poveste incepe astfelid="Script MT Bold">id="size4">id="purple"> Suntem un [grup] de id="Impact">88id="red">id="size5">id="Script MT Bold">[gravi]id="size4"> Burtici ce vor deveni mamici in IUNIE 2010id="Stencil">id="size4">- un [grup] de 1id="orange">id="Script MT Bold">id="size5"> [gravi], din care 1id="red">id="size5"> cu , 1id="red">id="size5"> cu [fetita] id="Script MT Bold">[gravi] Sheritraid="red">:UM:16.10.2009id="size1">id="green">;DPN:29.06.2010id="blue">, cu si [fetita],prin FIV + Alesia (30.07.2007)id="brown">,cezariana, dr.Marinescu Bogdan, Sp.Giulesti.id="left">Burtici ce vor deveni mamici in IULIE 2010id="Stencil">id="size4">- un [grup] de 45id="orange">id="Script MT Bold">id="size5"> [gravi], din care 13id="red">id="size5"> cu , 5id="red">id="size5"> cu [fetita] si 25 id="red">id="size5">cu id="Script MT Bold">[gravi] tantiid="red">:UM:25.09.2009id="size1">id="green">;DPN:03.07.2010< Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deveghe Publicat Februarie 19, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 19, 2010 Capitol bun si sanatos! Vesti bune si carucioare pe placul fiecareia! Copiez ce am scris la sfarsitul capitolului trecut Dragaicaid="red">, nu te ingrijora de lipsa activitatii. Mai tarziu, peste vreo luna, doua o sa te bubuie in continuu. Si atunci sa vezi liniste. Eu, de pilda, ca sa pun paie pe foc problemei , prin luna a 8-a la sarcina precedenta am fost trezita in miez de noapte (lucru rar) de o zvarcoleala care nu mai inceta. Zeci de minute in sir s-a zbatut si s-a invartit. Orice am facut, pe toate partile m-am intors, m-am plimbat, am baut apa, am baut lapte. Nimic. Asa ca, m-am urcat in masina si m-am dus la Polizu sa vad ce se intampla, pentru ca stiam de la precedenta ecografie ca bebe avea dubla circulara de cordon si nu eram prea linistita. Cand am ajuns acolo piticu' adormise deja si era liniste si pace. Asa ca, e greu de spus ce e de preferat: agitatie mare sau liniste. Nu ai nevoie de niciun psiholog Ilinca (17.03.2001) & Petru (24.11.2008) & [gravi] 14+ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enik83 Publicat Februarie 19, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 19, 2010 daca tot vorbeati de gatit.. Tineri casatoriti la masa. Sotia: - Ti-a placut felul doi, draga? L-am facut din cartea de bucate. Sotul: - Altadata, sa folosesti paginile. Coperta era cam tare. [gravi]14+ cu o minune de [fetita] poze http://lbdf.lilypie.com/x3NBp2.png Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crissy77 Postat Februarie 19, 2010 Raport Distribuie Postat Februarie 19, 2010 michelle, ai renuntat la carut ? Eu de gatit m-am apucat in facultate cand am vrut sa fac pilaf sa ajunga pt toate colegele mele de camera. Asa ca am ales 5 cani [:-)))] de orez, cate una pt fiecare fata... si am pus la fiert intr-o olita - sa fi avut maxim 3 litri [:-)))]. Cand a inceput sa se umfle orezul... mama, nu stiam care incotro sa o apucam. Si-a gasit sfarsitul in cosul de gunoi. Acum gatesc de placere, la dulciuri nu prea am rabdare sa bibilesc, dar un fursec, un orez cu mere, chec, prajitura simpla ma descurc. Primul meu tort diplomat l-am mancat cu lingura din oala (aviz incepatoarelor - gelatina se dizolva chiar inainte de a o pune in maglavais, eventual pusa intr-o cana si cana pusa pe foc mic intr-o cratita cu apa, se mesteca incontinuu pana se topeste). IULIE e domincat de iar AUGUST de [fetita] Cristina [gravi]13 s [*]& [zana] Elise-Stefania Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puiutz_mic Publicat Februarie 19, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 19, 2010 Sa avem doar vesti bune in acest Capitol! Fetelor, ce mai stiti de Denisa (carla2008)? Nu a mai scris demult... Sper ca nu are probleme!!! Poate a mai corespondat cineva cu ea pe e-mail? Elena [gravi]14+ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefania_97 Publicat Februarie 19, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 19, 2010 Buna fetele, Revin si eu dupa o absenta destul de lunga. Nu am reusit sa mai tin pasul cu voi apoi sotul s-a imbolnavit si dupa el a a luat si fata varicela de la cresa asa ca am avut de tras cu ei noptile. Catarina acum se simte bine si varicela e pe cale de dus ma bucur ca nu au fost complicatii. Sotul in sfarsit e 100 % functional. Eu am avut niste vise foarte nasoale in ultimul timp dar le pun pe seama hormonilor. In rest toate bune, pe bebe il simt din cand in cand insa nu in fiecare zi dar cred ca nici nu am avut eu liniste sa il simt. Va pe toate Stefania mamica "]Buburuzei Catarina si [gravi] 17+ Poze Catarina O romanca in Danemarca Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puiutz_mic Postat Februarie 19, 2010 Raport Distribuie Postat Februarie 19, 2010 De gatit ce sa spun.. imi place sa gatesc, imi place sa inventez tot felul de combinatii, dar nu pot sa ma laud ca as fi o super bucatareasa.. prajituri nu stiu sa fac decat cateva, dar cu reteta in fata, altfel habar nu am Imi place sa incerc retete noi de pe internet, din cand in cand. Problema e ca nu prea am timp de gatit. Crissy, multumim pentru pontul cu gelatina pentru totrul diplomat. Chiar ma gandeam sa incerc si eu reteta combinata a lui Racusor, cea cu albusurile fierte in lapte. Sper sa-mi iasa. Elena [gravi]14+ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ochidut Postat Februarie 19, 2010 Raport Distribuie Postat Februarie 19, 2010 vreau si eu parola [q] [gravi] 20 + cu [fetita] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puiutz_mic Publicat Februarie 19, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 19, 2010 Citat:citat din mesajul lui stefania_97Buna fetele,Revin si eu dupa o absenta destul de lunga. Nu am reusit sa mai tin pasul cu voi apoi sotul s-a imbolnavit si dupa el a a luat si fata varicela de la cresa asa ca am avut de tras cu ei noptile.Catarina acum se simte bine si varicela e pe cale de dus ma bucur ca nu au fost complicatii. Sotul in sfarsit e 100 % functional.Eu am avut niste vise foarte nasoale in ultimul timp dar le pun pe seama hormonilor. In rest toate bune, pe bebe il simt din cand in cand insa nu in fiecare zi dar cred ca nici nu am avut eu liniste sa il simt. Va pe toateStefania mamica "]Buburuzei Catarina si [gravi] 17+Poze CatarinaO romanca in Danemarcaalign="right" id="quote2">Buna, Stefania! Imi pare rau ca ai avut de "tras" cu bolnaviorii tai, dar ma bucur ca acum sunt bine sau mai bine! si eu am uneori vise ciudate rau... si am mai auzit si pe alte fete la fel..sigur e de la hormoni si de la gandurile noastre.Sarcina usoara in continuare si sanatate familiei si tie si lui bebe din burtica![flo]Elena [gravi]14+ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deveghe Publicat Februarie 19, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 19, 2010 eladeea2005id="red">, felicitari pentru grasunel! Ilinca (17.03.2001) & Petru (24.11.2008) & [gravi] 14+ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts