Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Feriti-va de Colegiul Goethe- clasele I-IV

Recommended Posts

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Diana, imi pare rau pentru ceea ce se intampla fiicei tale. Totusi nu trebuie sa generalizezi si eu am copiii la Goethe si am avut super-invatatoare. Bine, am avut la un moment dat o problema cu o invatatoare care tocmai se pregatea sa se marite si sa plece din scoala si nu se mai ocupa de copii, dar apoi situatia s-a remediat, a venit altcineva si totul a fost OK. Iti trimit si PM.
Distribuie pe alte site-uri

Citat:
citat din mesajul lui Diana1968 Intr-adevar nu trebuia sa generaliz. Nu peste tot este atmosfera de "Hitler", dar militareasca tot este. Asta in comparatie cu scolile romane.
Tot fara a generaliza trebuie sa remarc ca "militaresc" are mai degraba nuanta de "normal" in comparatie cu aharhia din multe scoli romanesti.
Citat:
Iar in ce priveste cunostintele pe care un copil care termnina 4 clase din acest colegiu, aici sunt sigura ca sunt la un nivel inferior fata de o scoala romana.
Fata de o scoala romana foarte buna e posibil. Fata de o scoala romana obisnuita, nu.

Citat:
citat din mesajul lui Diana1968 Iar in ce priveste cunostintele pe care un copil care termnina 4 clase din acest colegiu, aici sunt sigura ca sunt la un nivel inferior fata de o scoala romana.
Cunostintele ... fata de o scoala romana... nu prea se pot compara, ca mere si pere nu vor semana niciodata. Nu trebuie sa uiti ca la sf celor 4 clase acei copii vorbesc/scriu corect , pe langa limba romana, si limba germana. Cati copii din "scolile romanesti", la terminarea clasei a patra, sunt capabili sa scrie/vorbeasca curent inca o limba? mami de theo "o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...