Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *286*

Recommended Posts

• Răspunsuri 194
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Buna zuzici[pup]

Ce liniste este pe aici!

Am aparut si eu sa nu ratez sarbatorirea clopoteilor si mutarea la copilasi mai mari[:D]

Noi suntem bine, mergem la gradinita in grupa mica (asa am ales, ca sa aiba 6,8 ani in grupa 0 si 7,8 ani in cls.I), merge la engleza si-i place si as vrea sa o dau si la dans, ceva.

Thea vorbeste tot mai corect, spune poezii, cantecele si vrea sa ma ajute la tot ce fac prin bucatarie si casa, de nu-s bucuroasa[:D] Vorbeste muuuult si imi zice ca nu vrea sa taca (daca o rog asa ceva) ca ii place sa vorbeasca[:D] A crescut f mult, avea acum 2 luni 111cm si 19,1 kg (acum are 19,5 si e mai inalta), chiar ma ingrijoreaza ptc noi nu suntem asa de inalti. Ii dau Ca ptc mi se plange de dureri de picioruse, uff sper sa mai incetineasca ritmul asta de crestere! E tot mai cochetica si imi atrage atentia cand ceva nu-i place, nu-i roz[:D] zice ca-s pt baietei!

S-a cam obraznicit gaza mea, o da cu "nu vreau" de ma scoate din minti si ma bate cat poate la cap cu desenele animate[bang] Voi cum procedati cu desenele? Daca ii pun nu mai face altceva si e in stare sa se uite o zi intreaga[bang] Nici nu ma aude, nici nu ma vede, doar daca ma interpun intre ea si televizor...imi vine sa le desfiintez si o tot amenint ca nu-i mai pun, dar nu scap[bang] Nu vrea sa se joace, vrea desene, doar cand ii spun ca dau jucariile altor copii atunci nu-i convine!

Va pup si fug sa o iau de la gradi[pup]

id="blue">

[ruga]

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria id="red"> id="size3">

Nasterea minunii Thea Maria id="red"> (3.01.2008) ,

Filmulete id="green">

La Mare - sept '09 id="blue">

Poze din Egiptid="green">

Distribuie pe alte site-uri

Alina, bafta multa cu masa de Craciun si cu petrecerea de ziua Anei. Cum e e Ana cu limba franceza? S-a mai obisnuit?

Laura si Emma facea exact ca si Thea, daca avea desene nu-i mai trebuia nimic altceva si de fiecare data iesea cu scandal mare cand inchideam televizorul. Am incercat sa-i explic, sa ignor tipetele si trantelile pe jos si sa raman ferma pe pozitii dar la un moment dat am zis ca nu se mai poate si i le-am taiat de tot. I-am zis ca pentru 2 saptamani nu mai are voie la TV in schimb citim 2 carti in plus in fiecare seara. Primele 2 zile a bazait putin, apoi a uitat complet si nu a mai cerut, preferand sa petrecem timp impreuna decat la TV. Acum dupa 4 luni am inceput sa-i mai punem in we cate un filmulet de desene de 30-40 min si stie ca asta se intmpla doar in we. In schimb se mai joaca cu taica-su seara pe Kinect dar acolo facand si efort fizic zice ea gata dupa 20 min:). Nu stiu daca e bine ce am facut dar cel putin la Emma 15 min de desene seara parca o trasformau, cred ca pentru nimic nu urla asa de urat ca pentru inchis TV-ul. Si incepuse cu faze gen "vreau alti parinti! nu va mai iubesc! pleaca din camera mea" si nu ma simteam deloc bine.

Ceska , da e cam liniste pe aici, au ramas putine fete care scriu, majoritatea probabil fiind prinse cu strengarii sau serviciul.

Sa va mai zic ceva si de noi: Emma a schimbat gradinita de 2 saptamani, a inceput sa simta lipsa copiilor de la vechea gradinita, dar incepe sa-si faca si prieteni noi. Vobeste nonstop si inca incepe fraze in romana si le termina in engleza. Am inceput sa o corectam ca sa deprinda si accordurile si genurile din romana. Pana acum multumim lui Dumnezeu nu a racit si speram sa fie deja imunizata la virusii care circula prin gradinite. Bebe mic creste, ne-a dat ceva emotii ca la triplu test a iesit risc crescut la spina bifida(1:7) dar la ultrasound si amino a iesit bine. Se pare insa ca placenta nu prea isi face treaba bine, asa ca trebuie sa facem in fiecare luna ultrasound sa vedem cum si daca creste bebe. A ramas tot fetita si speram sa stea la caldurica pana prin aprilie si sa nu ne mai dea alte emotii.

Eliza [mamica] de Emma + [gravi] (DPN 20.04.2012)

2-3 ani

1-2 ANI

Povestea nasterii

fetelor, va scriu repede citind intr-un ochi...ieri seara, Tudor, din senin s-a repezit cu creionul in mana si mi l-a infipt in ochiul stang. Eram obosita, lucrasem la calculator si aveam ochii umezi astfel ca a alunecat pe globul ocular, infingandu-se sub pleoapa in sinus. Ce ne faceam daca ar fi facut asta la gradi unui copil??? A inteles ca nu mai are voie sa foloseasca pixuri, creioane...azi nu l-am dus la gradi pt ca sotul a plecat la 7 iar eu nu reuseam sa tin ochii deschisi. Acum este mai bine...ma ustura. Globul nu a fost afectat...

"Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...