Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *286*

Recommended Posts

Bun venit Ilinca! Felicitari mami fericita de 3 ghindute!

Roli mami de Andrei [bonjovi](16 ianuarie 2008) si Marc [cavaler](9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 194
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

salutare dragelor!

ne-am intors si noi aseara din Grecia, a fost minunat, inca nu-mi vine sa cred ca s-a terminat...vreau inapooooooooi....[q]

ellenuta, am vazut ca ma intrebai unde am fost...pe bratul Sithonia, langa Vourvourou, e un loc mirific numit Livari...am fost la Vrahos House(gasesti pe net)...a fost superb...

si vroiam sa va anunt ca a nascut Natalia, dar vad ca ati aflat deja...[:D] am vorbit cu ea la telefon acu cateva ore, Ilinca e bine, papacioasa, Natalia a avut ceva pb dar e bine acum...va spune ea mai multe cand poate...

va pup! [pup]

LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!id="orange">id="size4">

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007)id="red"> si printisor Filipid="purple"> (24.06.2010)id="red">id="purple">

ERIC SI FILIP 2id="green">id="size4">

ERIC SI FILIP 1 id="green">id="size4">

Printul Eric are...id="limegreen">

Printisorul Filip creste...id="limegreen">

BLOG DE PICI...id="red">

Felicitari, Nati! As mai face o fetita doar sa ii pun numele Ilinca... :)) Exagerez, desigur, dar mor dupa numele asta!!

Ne-am intors si noi din concediu, a fost tare bine, iar acum asteptam sa inceapa gradinita. Merge si Victor, abia astept sa vad cum se va acomoda.

Daca aveti chef de poze, va pun cateva mai jos:

[/url]

Pupam pe toata lumea!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

Eladea, mai stii ceva de Natalia? Am citit la odisee ce a patit. Sper sa fie bine si in putere pt piticute.

Sanatate si o asteptam cu drag sa ne povesteasca cum e in formatie de 3!

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Buna, fetelor!

Am un pic de timp pana plecam si vreau sa va impartasesc vestile mele triste cat si fericite, si anume:

Azi noapte mama "ne-a parasit"! [q]

N-a m suportat durerile si Dumnezeu ne-a luat-o!

DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCA, DRAGA MAMA! si sa-ti ierte toate pacatele![ruga]

Un alt eveniment oarecum nefericit, Ioana tb sa poarte ochelari.

Desi cand am intrat in cabinet ne-a zis ca e prea mica, si cu toate astea are dioptrie mare : -3.

Il mosteneste pe tati (el poarta ochelari) si eu am purtat cat am fost mica pana in liceu.

Evenimente fericite: azi se insoara cumnatul (fratele sotului)..tb sa ma impart intre pregatirele pt inmormantare (care va avea loc maine) si sa participam si la nunta.

Un alt eveniment, de ieri Justina a facut primii pasi oficiali (mi-am luat un of de pe inima). Desi, azi n-a m vrut sa mearga, decat pe langa mobila, perete..mai are pana isi invinge total frica.

ALINA [mamica] de [hippi] IOANAid="red"> (11 Ianuarie 2008) + [zana] JUSTINA id="red">(14 Aprilie 2010)

Blogul fetelor! id="maroon">

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!![ruga]

id="size1">

Dumnezeu s-o ierte! Imi pare rau pentru pierderea mamei, dar ei sigur ii e mai bine acolo.

Nu stiu cum e la miopie, dar ce ti-a spus dr? Ce sanse sunt sa scape de ochelari? Andrei are cu + (astigmatism + strabism), dar dr a zis ca pana la 6 ani ar trebui sa se vindece.

Felicitari Iustina, esti fetita mare, acum o s-o alergi pe Ioana toata ziulica!

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...