Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

GRADINITE PARTICULARE,sector 3

Recommended Posts

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Pe mine m-ar interesa in general cele care au engleza intensiv.. Am cautat pe net si am gasit cate ceva..

1. Gradinita Kinder Planet Learning Center..Se afla in zona Nerva Traian,programul prelunigt 08:00-18:00 si au tarife destul de bune

2. Gradinita Just 4 Kids..ca punct de reper zona Mall Vitan,programul prelungit 08:00-18:30tarifele sunt putin mai maricele fata de prima gradi..

3. Gradinita Ti.Mi...se afla pe str.Ion Minulescu,programul prelungit este 07:00-20:00,tarife ok..

4. Gradinita Puiutul Pufos...Se afla in zona Dristor,programul prelungit 07:30-19:00,preturi ok(masa se plateste separat)

Asteptam pareri de la mamicile care au copii la una din aceste gradinite si de asemenea alte sugestii!!!

Distribuie pe alte site-uri

buna, iti recomand Gradinita Just 4 Kids, fetita mea a fost acolo timp de 2 ani dar din motive financiare am retras-o . este o gradi super buna , engleza se face cu Alina , este o buna educatoarea , stie cum sa predea , fetita mea o iubea pur si simplu si la 3 ani stia engleza mai bine ca mine

parte educativa face toti banii, choar daca ti se pare mai scumpa crede-ma ca nu se compara nici pe departe cu gradinitele enumerate de tine ,

Gradi ti.mi a fost prima ei gradinita , pricum a dat faliment , nu mai exista

puiutul pufos , este la inceput de drum , au potential dar nu pt ce vrei tu

de prima gradinita nu stiu nimic de celelalte ti-am spus in cunostinta de cauza

multa bafta iti doresc si sa faci alegerea buna

------------------------------------------------------------------

Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008

.............................................

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

--------------------------------------

hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658

buna,

iti pot recomanda cu incredere gradinita la care merge fiul meu Luca, Puiutul Pufos, am vazut ca era si pe lista ta [:)]

are engleza cum iti doresti, iti vor placea educatoarele, fiecare clasa are baia ei (mie imi place foarte tare aspectul asta [:)] )

in plus, Luca mofturosul mananca intodeauna la gradi si-mi povesteste cu mandrie meniul acasa [:)] la fel face si cu povestea de dinainte de culcare.

eu am avut copil acolo timp de 2 ani , daca vrei sa intrebi ceva iti spun,

cat are copilul ? la ce grupa intra sau a intrat deja? cum o cheama pe educatoare?

---------------------------------------------------------------

Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008

.............................................

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

--------------------------------------

hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658

• 2 months later...

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...