deeadana Publicat Februarie 21, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 21, 2010 buna dimineata.am cautat sa vad daca s-a mai scris despre acest subiect dar nu am gasit.stiu ca pana acum,stimulentul pt intoarcerea mamei la serv inainte de implinirea varstei de 2 ani copilului era de 100ron/luna.stiu ca era vb sa se mareasca,sa se faca de 85% din indemniz,dar nu mai mica de 600ron/luna.stiti ceva despre acest lucru,este data vreo lege sau au ramas doar promisiuni? VIATA INCEPE MEREU Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deeadana Publicat Februarie 21, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 21, 2010 stie cineva ceva despre asta? VIATA INCEPE MEREU Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
natalia_nica Publicat Februarie 21, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 21, 2010 Eu stiu ca primesti salariul, 100 lei stimulent si 200 lei alocatia copilului, pana face bebe 2 ani "Un copil se naste cu nevoia de a fi iubit - si nu trece niciodata peste ea" F.A. Clark Mami de [cavaler] Denis (17.06.2006) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.