iul_aug2010 Postat Februarie 21, 2010 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 21, 2010 A FOST ODATA CA NICIODATA, ASA INCEPE ORICE POVESTE SI ASA VA INCEPE SI POVESTEA NOASTRA...A[pool] DELFINASILOR DE IULIE-AUGUST 2010 id="Trebuchet MS">id="red">id="size4">http://[/url]Dragi viitoare mamici fie ca protectia Domnului sa fie peste noi,peste pruncusorii din burticile noastre si peste familiile nostre,sa-i binecuvanteze cu sanatate si dezvoltare deplina si sa-i putem duce pana la termenid="Georgia">id="size3">********************************************************************id="green">id="size1">[ruga]Rugaciune pentru pruncul ce se afla in pantecele mamei[ruga]id="Book Antiqua">id="size4">id="Georgia">[ruga]Doamne, cel care ai zis oamenilor:" Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul" binecuvantand nasterea de prunci, arata mila ta si acestui copil ce se afla inca in pantecele mamei sale, si ajuta-l sa se nasca la vremea de Tine randuita. Da-i lui Doamne crestere fireasca, sanatate si putere. Parinte Ceresc, Care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii, poarta de grija si acestui copil care n-a vazut inca lumina soarelui. Nu parasi robii Tai si ocroteste prin Harul Tau pruncii nostri si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale.Doamne fii cu noi si da-ne izbanda dupa Sfanta Voia Ta. Amin.id="Script MT Bold">id="size4">id="teal">********************************************************************id="green">id="size1">Asa a inceput frumoasa noastra odisee:id="navy">1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32********************************************************************id="green">id="size1">[batetoba]Apel pt toate gravidutzele[batetoba]id="size4">Aruncati un ochi pe lista de mai jos, vedeti ce date lipsesc in dreptul vostru si postati-le pe forum in vederea actualizarii listei:- data nasterii (sa facem si noi o urare cu ocazia evenimentului)- ultima menstruatie- data probabila a nasterii- culoarea caruciorului (daca il stiti)- daca mai aveti copii - numele si data nasterii- doctorul si spitalul la care veti naste (este util de stiut pt fetele care merg la acelasi medic: pot schimba impresii)id="Times New Roman">id="orange">id="size2">********************************************************************id="green">id="size1">Si o noua poveste incepe astfelid="Script MT Bold">id="size4">id="purple"> Suntem un [grup] de id="Impact">89id="red">id="size5">id="Script MT Bold">[gravi]id="size4"> Burtici ce vor deveni mamici in IUNIE 2010id="Stencil">id="size4">- un [grup] de 1id="orange">id="Script MT Bold">id="size5"> [gravi], din care 1id="red">id="size5"> cu , 1id="red">id="size5"> cu [fetita] id="Script MT Bold">[gravi] Sheritraid="red">:UM:16.10.2009id="size1">id="green">;DPN:29.06.2010id="blue">, cu si [fetita],prin FIV + Alesia (30.07.2007)id="brown">,cezariana, dr.Marinescu Bogdan, Sp.Giulesti.id="left">Burtici ce vor deveni mamici in IULIE 2010id="Stencil">id="size4">- un [grup] de 45id="orange">id="Script MT Bold">id="size5"> [gravi], din care 16id="red">id="size5"> cu , 5id="red">id="size5"> cu [fetita] si 25 id="red">id="size5">cu id="Script MT Bold">[gravi] tantiid="red">:U Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ramo1901 Publicat Februarie 21, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 21, 2010 buna dimineata si de la mine..... Racusor va doresc aniversare fericita, si multe,multe altele la fel de frumoase si sa va iubiti mult. bun venit katy,multa sanatate si stai linistita acum.si eu am trecut prin asta si m-a ajutat repausul la pat,plus medicatia. si a trecut cu bine. burtici sa aveti o zi buna si sa va odihniti ca tare multe ati mai facut ieri,harnicutelor, Ramona [gravi] 15+ ....cu o scumpica de [fetita] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ramo1901 Publicat Februarie 21, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 21, 2010 uuppsss....sunt si eu prima.... sper sa fie un capitol numai cu vesti bune.... va pe toate, burticutelor cu delfinasi.......[flo] Ramona [gravi] 15+ ....cu o scumpica de [fetita] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arissa Publicat Februarie 21, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 21, 2010 Neata! Pana sa apuc sa postez, s-a schimbat capitolul[:)] lalala13, felicitari pentru ! Pentru fetele care isi fac probleme referitor la gatit, lucrurile se pot schimba oricand, daca exista putina bunavointa. Eu am fost zero absolut in bucatarie, mama credea ca o sa-mi dezamagesc sotul, dar treptat am invatat si a inceput sa-mi placa. Mancarea pentru copil in faza de diversificare nu a fost o provocare, nu e mare lucru sa fierbi niste legume. Apoi, inainte de mot, m-am trezit ca-mi doresc sa ii fac eu singura si masa si tortul si m-am pus pe documentat, stabilit meniu... M-am surprins inclusiv pe mine cu ce a iesit. De atunci am prins gust, in special pentru facut si decorat dulciuri. baby78, ai o burtica foarte frumoasa, iar tu radiezi[:)]. eladea, cat de dragalas poate fi puiul tau de morosan[olala] Katerina, bine ai venit la noi! Sanatate multa si sarcina usoara! Aelita, tu cum te simti? Azi relaxare, ca prea am facut tur de forte ieri. Si m-a mai trezit si Maya de la 6.30. O zi buna va doresc! arissa - mamica Mayei - 18.03.2007 Vine [copil] doi! 19+ id="Script MT Bold">id="size3"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eladea2005 Publicat Februarie 21, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 21, 2010 Neata burtici si mamici! of...ieri pe cand citeam mai bine forumul s-a luat brusc curentul...in tot cartierul...am tot asteptat degeaba, asa ca am renuntat si m-am pus la nani... va multumim mult de complimente...m-ati facut sa da mi-s tare mandra de puiul meu, va dati seama... cele care sunt deja mamici stiu despre ce vorbesc...cele care urmeaza sa fie o sa vada si ele la timpul potrivit... va pe toate... pe aici e innorat, ieri a fost f frumos...mai ca iti venea sa stai tot pe afara...abia astept zilele de primavara... va pup! sper sa mai intru azi! o zi minunata tuturor! ********************************************************* Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si [gravi] 20+ cu ERIC, POZE RECENTE id="green">id="size4"> ERIC IN 2009id="size3">id="green"> ERIC , PRIMUL ANISORid="green"> id="size2"> Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!id="limegreen"> Pui mic, mic... BLOG DE PICI...id="red"> ________________________________________________________________ Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...id="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
racusor2010 Publicat Februarie 21, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 21, 2010 multumim frumos pentru urari! va doresc la fel si voua! [flo][flo][flo] Bulina [gravi] 20+ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crissy77 Publicat Februarie 21, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 21, 2010 eladeea, pui de morosan... tu imi faci sa-mi doresc sa-i fac schimbare de sex la copil daca se va naste fetita[:D][alcool]. racusor, felicitari pt reusita cu tortul si aniversare placuta! bumblebee, ce jocuri mai sunt la "moda" in ziua de azi? Mie mi s-a casunat zilele trecute sa joc Dweep[alcool] (joc de copil de scoala generala), acuma as juca un Supaplex dar nu-l mai gasesc. Katerinaa, spitalul din Piatra e cam la fel de "renumit" ca cel din Suceava [xx(]. Sarcina usoara si fara probleme pana in sapt 40 [;)] carla, da, e normal sa nu ai pofte. In general "pofta" e un semnal de alarma dat de organismul tau ca-i lipseste ceva (de ex. am auzit cazuri de gravide care mancau var de pe pereti, nu glumesc, dr. zic ca ar fi o lipsa acuta de calciu). Plus ca de la greturi nu-ti arde de bagat in gura nimic. Nici eu nu stiu ce sa mai fac de mancare, cu carnea si lactatele nu ma impac deloc. Dragaica, ti-a trecut durerea de cap? beluistef, gratarescu zici [pofta]!? Abia astept si eu sa se topeasca zapada din gradina si sa purcedem... michelle, [cool] sotul tau, sa faca treaba fara sa-i sugerezi macar [;)] Si eu as bea un pahar de bere, dar de cand a aparut berea cu lemon (care imi place la gust dar contine cah-uri multe) nu mai pot bea din cea normala. Insa ieri am savurat un paharel de vin natural, dulce [pofta]. Cristina [gravi]13 s [*]& [zana] Elise-Stefania Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
racusor2010 Publicat Februarie 21, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 21, 2010 burtici, ati vazut inundatiile din madeira? offf, ma uitam la poze...orasul vechi din funchal, atat de cochet si romantic, era acum inundat... eu m-am indragostit anul trecut de madeira si as vrea sa am intorc acolo, pentru ca sunt niste peisaje senzationale! Bulina [gravi] 20+ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maya71 Publicat Februarie 21, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 21, 2010 Racusor, era vorba de minuta zilei de ieri (glumesc), dar te absolv... ieri cu treaba azi cu . Maine dimineata, cine se trezeste prima... face minuta zilei de azi...asa esti sigura ca nu/ti scapa nimic. ucenic(aspirant) burtica[biz] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ooana Publicat Februarie 21, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 21, 2010 Neata [:I]am lipsit o zi si vad ca a-ti fost foarte harnicute la scris [biz]citesc din urma si va scriu pe rand id="Comic Sans MS">id="navy">Citat:citat din mesajul lui nela_dideaApropo de harnicie...sa stiti ca si eu am fost la si mi-am cumparat branzica prospata de vaci din piata si o sa-mi fac cu smantanica si marar.[pofta]. Cine vine?[gravi] 13+align="right" id="quote2">si eu am fost la de unde m-am intors cu o pereche de ghetute negre de piele intoarsa si o pereche de pantaloni de trening cu talie joasa...sper sa si merg la gimnastica [aerob] si....branzica de vaci din care am facut un strudel id="Comic Sans MS">id="navy">You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her. Oana [gravi] 20+ cu id="size4">id="Script MT Bold"> id="left">id="red">id="size3"> id="navy">Noi 2... id="Script MT Bold">id="size1">id="right"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts