lia_2009 Postat Februarie 21, 2010 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 21, 2010 Le rog pe mamicile care au bebelusi sa-mi spuna ce vaccinuri au facut bebelusilor? cele gratuite sau cele cu bani? De ce ati optat pentru ele? Multumesc [gravi] 40 sapt [fetita] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leditia Publicat Februarie 21, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 21, 2010 Noi am mers pe schema cu plata,deci am facut infarix. De ce?Asa am fost sfatuita de mai multi medici si am optat prin a-i oferii copilului ce e mai bun. Nastere usoara si un bb sanatos.[flo] POZE CU NOI de David Christian[copil] Speranta si incredere pentru David id="red"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adriana mica Publicat Februarie 22, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 22, 2010 Si noi am optat tot pt schema cu plata, de la Pasteur (Pentaxim). Motivele: pt a beneficia de vaccinare individuala cu doze unice, la domiciliu (cu toate avantajele ce decurg din asta). In plus, am evitat vaccinarea orala antipolio, cu virusi vii (nu stiu daca intre timp acest lucru nu s-a schimbat) si pt a avea in plus protectia pt meningita bacteriana. Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006) Uite ce mare am crescut... Povestea merge mai departe... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Publicat Februarie 22, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 22, 2010 acum nu mai exista vaccinare orala antipolio. iar in schema de la stat intra Tetraxim - tot de la Pasteur, deci individual. schema de vaccinare gratuita nu inseamna vaccinuri produse in Romania. ci vaccinurile producatorului care a castigat licitatia la nivel national. Roxana Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crisu79 Publicat Februarie 22, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 22, 2010 si eu am mers pe varianta cu bani-infanrix.Am ales aceasta varianta pentru ca pediatra mi-a spus ca dau mai putine reactii (si nu am avut deloc),fiind mai bine tolerate si la fel ca Leditia, am vrut sa-i ofer ce e mai bun. Crisu, mami de Gugy[copil]22.07.07 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackgirl0 Publicat Februarie 22, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 22, 2010 La astea cu bani exista in plus fata de cel de la stat doar vaccinul anti Hemophilus. Noi l-am facut separat la 12 luni doar o doza (asa-i schema dupa 1 an), in loc de 3 doze daca alegeam cele platite. Si ne-a costat toata afacerea doar 69 ron, in loc de 250-300 ron vaccinul x 3 doze... faceti voi calculele si suntem la acelasi nivel cu orice copil vaccinat "cu bani". Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIRCLAU Publicat Februarie 22, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 22, 2010 eu le-am facut la amandoi copii pe cele gratuite si nu am avut delc probleme si intr-adevar nu erau romanesti asa ca eu una nu inteleg de ce sa-l fac cu plata... MIRELA mami de andreas nazdravan 10.09.2005 si de maria-lavinia 14.08.2009 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lia_2009 Publicat Februarie 23, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 23, 2010 Multumesc mult sapt asta merg la medicul copilului sa vedem ce ne spune ref de vaccinare. Laditiaid="red"> scuze a ramas semnatura veche noi avem o luna de zile de aia ne intereseaza vaccinarea se apropie termenul. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.