Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

dispozitiv de ascultare

Recommended Posts

In primul rand rog moderatorii sa nu-mi mute subiectul cel putin pentru o zi.

Este util ,cred eu pentru oricine, nu doar pt cei in domeniu.

In seara asta stateam in camera fetei si aud un telefon sunand pe vibratii.Cred ca fiecare a auzit sau stie cum face un telefon atunci cand suna doar pe vibratii deci n-am dubii in privinta a ce am auzit.

Stiind ca sotul meu e in camera alaturata ,m-am gandit ca e telefonul lui si nu m-am agitat.Au trecut vreo 10 minute ,acelasi telefon aceleasi vibratii.Pentru ca era destul de tarziu ,m-am gandit ca poate fi vreo urgenta ,stiind ca sotul doarme desi nu-mi dadeam seama de unde vine sunetul( vibratia).

Surpriza ,telefonul lui era ok, si nu pe vibratii, telefonul meu era in bucatarie la vreo 7 m si nu pe vibratii ,iar in tot acest timp ,sora mea vorbise la telfonul ei in cea de-a treia camera.

Ea mi-a zis in schimb ca astazi a auzit aceleasi vibratii in jurul orei 14 ,cand era in bucatarie, dar tot asa se gandise si ea ca o fi unul din tel noastre din camere.

Stiu ca exista acum dispozitive de ascultare f ieftine . Poate fi acesta un semn ca cineva a pus prin casa mea vreun asemenea gandac ?

In ultima luna n-au intrat mai mult de trei pers in casa noastra deci nu mi-ar fi greu sa deduc cine ar avea interes ,dar nici nu vreau sa vb sub plapuma cu familia

casuta cu pitici

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Citat:
citat din mesajul lui cici
In primul rand rog moderatorii sa nu-mi mute subiectul cel putin pentru o zi.Este util ,cred eu pentru oricine, nu doar pt cei in domeniu.In seara asta stateam in camera fetei si aud un telefon sunand pe vibratii.Cred ca fiecare a auzit sau stie cum face un telefon atunci cand suna doar pe vibratii deci n-am dubii in privinta a ce am auzit. Stiind ca sotul meu e in camera alaturata ,m-am gandit ca e telefonul lui si nu m-am agitat.Au trecut vreo 10 minute ,acelasi telefon aceleasi vibratii.Pentru ca era destul de tarziu ,m-am gandit ca poate fi vreo urgenta ,stiind ca sotul doarme desi nu-mi dadeam seama de unde vine sunetul( vibratia).Surpriza ,telefonul lui era ok, si nu pe vibratii, telefonul meu era in bucatarie la vreo 7 m si nu pe vibratii ,iar in tot acest timp ,sora mea vorbise la telfonul ei in cea de-a treia camera.Ea mi-a zis in schimb ca astazi a auzit aceleasi vibratii in jurul orei 14 ,cand era in bucatarie, dar tot asa se gandise si ea ca o fi unul din tel noastre din camere.Stiu ca exista acum dispozitive de ascultare f ieftine . Poate fi acesta un semn ca cineva a pus prin casa mea vreun asemenea gandac ?In ultima luna n-au intrat mai mult de trei pers in casa noastra deci nu mi-ar fi greu sa deduc cine ar avea interes ,dar nici nu vreau sa vb sub plapuma cu familiacasuta cu pitici
align="right" id="quote2">buna,nu stiu daca in cazul tau este vorba despre un dispozitiv de ascultare sau nuiti pot spune doar ca eu "auzeam" vibratiile telefonului vecinei mele de deasupra, in momentul in care isi tinea telefonul pe masuta ei din sufragerie. nici eu nu stiam ce aud/simt pana cand nu am auzit acelasi zgomot la telefonul unui coleg de serviciu...asadar, sursa vibratiilor poate fi de la vecini, nu neaparat de la ce crezi tu...varianta pica daca stai la casa[:D]..sau, cine stie, si-a uitat cineva telefonul la voi ?Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

poate are fetita ta o jucarie care are si vibratii... noi avem un telefon de la Chicco care vibreaza sau canta si nu de putine ori incepea sa vibreze cand mai arunca o jucarie in sac si datorita greutatii celorlalte de deasupra incepea si telefonul sa bazaie...!

sau in vreo boxa deschisa se aud sunete asemanatoare cand trece vreun taxi pe strada ta, sau cand iti suna telefonul mobil, sau cand suna telefonul vecinului.... exista si astfel de perturbatii [:D] nu musai ca esti "ascultata" [vrajitor]

data viitoare pune urechea la podea si asculta bine de unde vine sunetul [:p]

kid="limegreen">aid="pink">rid="green">lid="orange">iid="purple">gid="blue">uid="red">tid="limegreen">zid="yellow">aid="blue">

sunt mamica Adelutei [bis]id="Comic Sans MS">

Citat:
citat din mesajul lui cici
In primul rand rog moderatorii sa nu-mi mute subiectul cel putin pentru o zi.Este util ,cred eu pentru oricine, nu doar pt cei in domeniu.In seara asta stateam in camera fetei si aud un telefon sunand pe vibratii.Cred ca fiecare a auzit sau stie cum face un telefon atunci cand suna doar pe vibratii deci n-am dubii in privinta a ce am auzit.
align="right" id="quote2">sint unii care aud voci in camere goale...altii vad fantome...[:D]..yo as zice ca te apropii de ceva critic.

1.Unele telefoane mobile emit la intervale predefinite un semnal de recunoastere(ceva cu releul .....)si acestea interfereaza cu unele electronice din casa.

2.Are baiatul un "laser "de la Mc..... care s-a trezit sa bazaie la doi ani dupa ce l-a primit(isi dadea duhul bateria).

3.Unul dintre mutantii lui fiu-meu a inceput sa bazaie fara a fi atins dupa un dus neintentionat.

Daca ar fi ceva profesional,fii sigura ca era silentios!!

Citat:
citat din mesajul lui redai
sau.....cineva din casa are un al doilea telefon pe care il tine pe vibratii...[:)]
align="right" id="quote2">uite o idee buna...poate ca sotul are o afacere necurata si tine telefonul II ascuns. [:D]..ceva schimbari in ultimul timp...se barbiereste mai des...se parfumeaza...etc?

nu radeti. [:D] eu am trait o telenovela acum vreo 2 ani cand cineva imi inregistra toate discutiile cu nevasta lui. noi vorbeam de vreme , de prajituri etc.... explicatia era ca erau in divort si vroia 'dovezi'

vreau sa spun ca a fost tare neplacut sa aud asta, pt ca mai vorbeam si de sindrom premenstrual si alte kestii [bang]

s-auzim numai de bine! si [pup][pup][pup]

-------------------------------------------

Very-dependenta de scrapbooking - http://veryscrap.exprimetoi.net/forum.htm

Citat:
citat din mesajul lui ardeiash
nu radeti. [:D] eu am trait o telenovela acum vreo 2 ani cand cineva imi inregistra toate discutiile cu nevasta lui. noi vorbeam de vreme , de prajituri etc.... explicatia era ca erau in divort si vroia 'dovezi'vreau sa spun ca a fost tare neplacut sa aud asta, pt ca mai vorbeam si de sindrom premenstrual si alte kestii [bang]s-auzim numai de bine! si [pup][pup][pup]-------------------------------------------Very-dependenta de scrapbooking - http://veryscrap.exprimetoi.net/forum.htm
align="right" id="quote2">esti naiva sa crezi ca aici ride cineva. sa fii vigilenta nu este nimic rau ....trebuie sa stii ce se intimpla in orice moment.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...