Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Feriti-va!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Acest mesaj este pentru toate viitoarele mamici din Iasi,ca sa nu treceti prin ce am trecut eu!!!

Totul a inceput cand am fost trimisa de la locul de munca,sa ajut la strangerea unui stand expozitional(de tablouri si icoane bisericesti) de pe Lapusneanu.Daca in momentul in care m-au trimis mi s-a zis ca trebuie numai sa fiu supervisor,ajunsa acolo am fost pusa la treaba.In timp ce-mi ajutam colegii,am simtit o sagetare si ca si cum m-as fi scapat pe mine,si m-am asezat,zicand ca eu nu ma mai ridic,imi era frica de ce mi se putea intampla!

M-am urcat in masina si am plecat la locul de munca,mi-am luat geanta,am rugat pe cineva sa-mi ia fetita de la gradinita,si am fugit la doctor.

Eu deja anuntasem la servici ca sunt insarcinata,si cand mi s-a intamplat nenorocirea,nestiind nici un dr in Iasi,am intrebat-o pe dr mea de la servici.Aceasta mi-a recomandat cu surle si trambite pe dna Dr Gabriela Toma,si eu ca proasta am crezut ca-mi va fi bine daca ii cer ajutorul.

M-am dus la cabinet,Ecoexplora mai exact,si in urma consultatiei sa-mi zica ca mi s-a desprins placenta,mi s-a si format un hematom,sarcina avea 7 saptamani,si ca imi da la dispozitie maxim o luna sa ma gandesc ce fac cu sarcina,pentru ca nu va trece de 12 saptamani,adica sa fac chiuretaj!

Nu stiu nici acum cum am ajuns din centru pana acasa pentru ca practic urlam in masina,nu am fost in stare sa-mi sun nici sotul sa-l anunt.

Eram distrusi!!!!!!!!!Dar in urma insistentelor mamei mele de a iesi din 'transa' si sa incercam sa facem ceva,am facut o programare la un alt dr.

Pot spune ca in acea zi am cunoscut un inger,poate par cam exagerata,dar in acest moment scriu exact ce simt!Se numeste Dr.Irina Dumitrascu de la Maternitatea Cuza Voda,care in urma controlului mi-a zis ca sansele sunt 50-50,dar daca o ascult si fac exact cum imi zice ea,adica c.m,utrogestan si fara pic de efort,va fi bine!Aceste lucruri se intamplau la inceputul lunii sept 2009,peste 2 zile pe 24 februarie fac 36 de saptamani si asteptam cu drag un baietel care seamana perfect cu surioara lui,care la 34 de sapt avea deja 2,5 kg si care va fi adus pe lume c ajutorul aceluiasi inger:Irina Dumitrascu!!!!

Va pup pe toate si sarcina usoara si nu in ultimul rand...MULTA SANATATE!!!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Citat:
citat din mesajul lui simonamoisii

Pot spune ca in acea zi am cunoscut un inger,poate par cam exagerata,dar in acest moment scriu exact ce simt!Se numeste Dr.Irina Dumitrascu de la Maternitatea Cuza Voda,care in urma controlului mi-a zis ca sansele sunt 50-50,dar daca o ascult si fac exact cum imi zice ea,adica c.m,utrogestan si fara pic de efort,va fi bine!Aceste lucruri se intamplau la inceputul lunii sept 2009,peste 2 zile pe 24 februarie fac 36 de saptamani si asteptam cu drag un baietel care seamana perfect cu surioara lui,care la 34 de sapt avea deja 2,5 kg si care va fi adus pe lume c ajutorul aceluiasi inger:Irina Dumitrascu!!!!

Va pup pe toate si sarcina usoara si nu in ultimul rand...MULTA SANATATE!!!
align="right" id="quote2">

Si eu am avut norocul sa o intalnesc dupa 2 sarcini pierdute. Ea mi-a redat speranta si m-a ajutat apoi sa duc sarcina gemelara 36 de saptamani si acum ma bucur de copiii mei. Nastere usoara si sanatate multa![pup]

Bazar umanitar DC id="red">

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for meid="size1">id="blue">
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...