lilanda Publicat Februarie 22, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 22, 2010 Continuam [flo] 2.1, 2.2, 2.3 Va rugam, poftiti :) "I am a deeply superficial person" - Andy Warholid="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beshter Publicat Februarie 22, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 22, 2010 O expatriata ceha se intoarce acasa. Pe drum, se intalneste intamplator cu o fosta 'flama' din Praga tineretii ei. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Llaura Publicat Februarie 22, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 22, 2010 Ignorance, Milan Kundera. If our walks are silly enough, we can deduce ANYTHING from ANYTHING.id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beshter Publicat Februarie 22, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 22, 2010 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Llaura Publicat Februarie 22, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 22, 2010 Tot felul de cetateni onesti castiga o croaziera la loterie. Se imbarca fericiti cu totii, insa vasul de croaziera se opreste fara explicatii multe curand dupa iesirea in larg. Ce inseamna "carte" mai exact? roman? am vrut sa pun o piesa de teatru de ex, dar nu e "carte" desi-i scrisa de un scriitor; pe de alta parte, Spectroscopic identification of organic compounds e carte best seller nu alta dar am eu o senzatie asa ca nu se califica la jocul asta id="size1"> If our walks are silly enough, we can deduce ANYTHING from ANYTHING.id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lilanda Publicat Februarie 22, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 22, 2010 Cistigatorii lui Cortazar. Cred ca poti sa pui linistita si piese de teatru...:)id="size1"> "I am a deeply superficial person" - Andy Warholid="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Llaura Publicat Februarie 22, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 22, 2010 Da! If our walks are silly enough, we can deduce ANYTHING from ANYTHING.id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lilanda Publicat Februarie 22, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 22, 2010 O tinara provinciala ajunge in marele oras. Un job de intern la o revista lucioasa, interviuri cu personalitati, cocktailuri si flirturi nevinovate. La intoarcerea acasa, incepe depresia. Una adinca, destructibila. "I am a deeply superficial person" - Andy Warholid="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lilanda Publicat Februarie 22, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 22, 2010 Cartea este autobiografica, iar scriitoarea s-a sinucis. "I am a deeply superficial person" - Andy Warholid="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beshter Publicat Februarie 22, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 22, 2010 Clopotul de sticla? Llaura, si eu ma gandeam la niste teatru mai deunazi:)id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts