Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Trombofilia o cauza a infertilitatii - 22 -

Recommended Posts

Multumim pt voturi id="size3">[flo]trombofilia(miki-miki) [flo]RAMONELLA [flo]adrianaady [flo]andreiutasg [flo]balanta_tm [flo]cristal1995 [flo]bytzi [flo]Ioanatugs [flo]felicia_ [flo]magduta10 [flo]georgia_c [flo]catalina2307 [flo]tamaryllis [flo]mami_vreau [flo]lavinia78 [flo]stefy13 [flo]rocris75

Cap1id="red"> Cap2id="red"> Cap3id="red"> Cap4 id="red"> Cap5id="red"> Cap6id="red"> Cap7id="red"> Cap8id="red"> cap9id="red"> cap10id="red"> cap11id="red"> cap12id="red">cap13 id="red">cap14id="red">cap15id="red">cap16id="red">cap17id="red">cap18id="red">cap19id="red">cap20id="red">cap21id="red">id="red">id="red">id="red">id="red">Dr hematologi specializati in trombofilie obstreticala:id="size3">id="blue">-in Budapesta dr Imre Bodo id="blue">http://www.medical-center.huDaca selectam limba Engleza, la 'Medical services', alegem 'Hematology, Oncology' si acolo il gasim pe doctor.-in Bucuresti la spitalul Fundeni dr Uscatescu Valentina id="blue"> 021/3180400 sau 021/3180414 pt hematologie int 2257 sau int 2258-in Bucuresti la spitalul Coltea dr Simona Avram id="blue">: 0213874100. Informatiiid="black"> id="size4">Avortul spontanid="red">(art in engleza)Avortul spontan id="red">(art din Revista farmacist)Avortul spontan – tipuri, cauze si simptomeid="red">(art pentrumamici.ro)Cauzele genetice ele avortul spontan id="red">(art semnat de dr.Tutunaru)Trombofiliile-implicatii obstreticaleid="red"> Trombofilia in timpul sarciniiid="red"> art in englezaProfil trombofilieid="red">(art synevo.ro) Profil sindrom antifosfolipidicid="red">(art synevo.ro) Protocol de explorare biologic-hematologica/Ginecologie-obstetricaid="red">postat pe DC de Luca-Luca[flo] Sarcina si bolile tromboemboliceid="red">(art materno-fetala.ro) Strategii de administrare a medicatiei anticoagulante (ANTICOAGULAREA LA PACIENTA GRAVIDA)id="red">Despre trombofilie, ce tb sa stim/facemid="red"> art in engleza Patologia imunologica a implantarii oului id="red"> sursa Pierderea sarcinii din cauze imunologiceid="red">Interactiunea medicamentelor si alimentelor asupra anticoagulantilorid="red">Site babycenter id="red">(contine link-ri utile)Cauze imunologice de infertilitateid="red"> Autor: dr. Dan Tutunaru - medic primar obstetrica ginecologie

Utile id="black">id="size4">Analize Synevoid="orange"> (obs: pt analize de trombofilie bifati sectiunile Biologie moleculara-PCR si Hematologie)Informatii despre analizeid="orange"> Synevo RomaniaAparat pt ascultarea inimiorei lui bbid="orange">Prospect Clexaneid="orange">[url="http
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 216
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Bytzi[pup] Surpriza mare sa te vad pe aici[olala]

Alla76 eu stiu pe cineva care are mutatia fact XIII si a pierdut o sarcina prin FIV, sfatul meu e sa o faci.

Lavinia78 Bine ai revenit! Si eu cred ca 2010 e anul nostru norocos[olala], speranta moare ultima.

Ramonela anticorpii anticardiolipinici fac parte de anticorpii antifosfolipidici. La Synevo e un pachet:

"Profil sindrom antifosfolipidicid="blue">" (pret 210 ron) - contine: anticoagulant lupic, anticorpi anticardiolipinici IgG, anticorpi anti-beta 2 glicoproteinaI IgG, IgM

Miki Anul asta pun d'un pui...... 2010 e anul meu[ruga] id="blue">id="Tahoma">

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)id="size1">id="teal">id="Tahoma">id="size1">

Caut pregnyl........... ieftin id="red">id="size1"> [bibe]

Miki multumesc de raspuns.Abia dupa ce am facut analiza am vazut acest pachet.Doctorita mea mi-a dat sa fac anticorpii fpsfolipidici,dar cei de la synevo mi-au facut anticorpii anticardiolipidici,care au iesit 2800!!!Acum nu stiu daca e de bine sau de rau,daca tre sa mai fac si cei antifosfolipidici si anticuagulantul lupic.La doctor ma duc numai in 9 martie,atunci am programare.Dar cred ca nu e buna valoarea,nu???Trebuia sa iasa negativ...cred...

Ramonel,mami de [aerob] Beaid="red">(08.11.2007)

Ingerasi mici,mami,tati si Bea nu va vor uita niciodata[pup]id="red">

2 sarcini oprite din evolutie la 5 si 7 sapt.

tamarillys, din cate am priceput de la dr Uscatescu, voi incepe imediat clexane atunci cand am testul de sarcina pozitiv. doza, cel mai sigur mi-o va stabili atunci

acum, ce sa zic, e posibil sa imi prescrie altceva, nu stiu, am constatat ca se poate intampla si asta[:)][:D][:)]

Doamne, da-le la toti, dar da-mi si mie!!!

Valentina

luck , am vazut ca tu ai un deficit de antitrombina III...ti s-a zis ca trebuie tratament ceva ?

mie la interval de 6 luni mi-au isit 2 rezultate complet diferite (sept 2009-86% , iar ian 2010-70% iar valoare normala >80%(am lucrat analiza la acelasi laborator)..chiar nu inteleg de ce a iesit asa .. iar dr avram zice nu prea e posibil asa ceva [bang][bang][bang]

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim

Albert Einstein

MTHFR C677T genotip heterozigot

Gergicule, probabil ca cel mai bn e sa repeti antitrombina III!

incepand cu anul 2010 voi fi o [mamica] fericita!id="green">[ruga]

MTHFR C677T heterozigotid="size1">id="teal">
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...

Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

id="purple">id="size1">

Buna fetelor[flo]

Va spunem eu zilele trecute ca am toate anal de trombofilie ok, dar mai asteptam inca 2 rezultate si anume: anticorpi anticardiolipinici, care sunt neg si antic antibeta2glicoproteina, care sunt pozitivi.

Din cate am citit pe site-ul Synevo parca asta inseamna SAFL prezent, chiar daca anticoagulantul lupic si ac anticardiolipinici sunt neg. Asa e, voi ce ziceti?

Pentru edificare, cred ca ar tb sa fac si ceilalti 2 fact pe care mi i-a indicat dr Avram: Fact II si MTHFR.

Le voi face si pe acelea, dar mai incolo deoarece m-au secat de bani ac analize. Iar dna dr Uscatescu zicea ceva de genul ca, chiar daca ar iesi poz, sau neg, avand in vedere istoricul de 3 sarcini pierdute, se da tot folat la greu, dar pt linistea mea, zicea sa le fac....Medicul gineco la care merg, e o doamna de fapt, are un comportam destul de ciudat. Eu am pierdut ac sarcini si ea imi zice sa nu ma mai controlez atat deaorece 50% dintre pierderile de sarcina sunt din cauze necunoscute. Dar e aiurea, nu mai vreau sa trec prin asa ceva, macar sa elimin toate cauzele stiute pana sa ma decid sa mai incerc.... M-a lasat cu un gust amar. Mai ales ca la ex bacter de secretie vag, uretrala, col, mi-a iesit un streptococ B

Medicul de fam e de parere ca poate da avort, dr gineco zice ca nici nu poate fi vorba, insa eu am citit ca intr-adevar, poate da avort.... Nu stiu ce atitudine sa adopt... M-am saturat sa schimb dr, chiar credeam ca aceasta dr fiindu-mi recom de o prietena, va fi ok, insa.....ma face sa imi schimb parerea.[q] Nu mai stiu ce sa fac.....ma apuca disperarea.... Acum tb sa ma tratez de acest streptococ, sa merg si la fundeni apoi, sa imi dea dr Uscatescu tratam preventiv si cred ca voi schimba acest ginecolog....

Ca sa concluzionez, voi ce credeti? Am SAFL, avand acesti ac antibeta2glicoprot prezenti? Mentionez ca dr Avram a exclus, in urma anal efectuate, posib de a avea mut Fact V Leyden.... Astept pareri, multumesc.[flo][pup]

3 sarcini oprite in evolutie: curetaj 8s, av habitual 8s, curetaj 7s, Ac antibeta2glicoprot1 pozitiviid="size1">id="teal">id="Tahoma">

Fetelor, aveti idee cat timp inainte de a ramane insarcinate e bine sa luam acid folic? Eu iau deja de 6 luni, dar din pacate nu am ramas insarcinata pana acum si ma intreb daca nu ar fi cazul sa ma opresc.Am fost depistata cu F Laiden si iau preventiv Aspenter , 3 zile pe saptamana si acid folic zilnic.

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...