Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Dr pneumolog pediartu Sosa Ioana , Cluj

Recommended Posts

id="size6">id="navy">buna seara fetelor,as vrea sa va intreb daca ati fost careva la dr Sosa Ioana din cluj.noi am fost de curand la ea dar sunt cam reticenta.Mi sa parut cam fara interes,desi i-am dat traditia,cu copilul nici nu a vorbit sau macar sa il priveasca,intr-un final l-a consultat.Am sta internati in spital 6 zile cu bronhopneumonie,in vizite venea si dura maxim 3 minute,asta in cel mai fericit caz.

Astept parerile voastre legata de aceasta doctorita.

Noi am mers la ea la recomandarea altei dr de la noi si cica este si dr homeopat,ceea ce eu cautam pt fiul meu ca deja a bagat la antibiotice in 3 ani cat nu a bagat toata familia mea la un loc.

Astept raspunsuri daca sa continuam sau nu cu ea.[bang]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Deci este o doctorita care si-a facut treaba si inteleg ca baietelul tau s-a facut bine desi a avut bronhopneumonie(adica ceva grav).

De ce anume intrebi daca sa continui cu ea?

La noi in tara rar gasesti un dr. care sa aibe timp sa stea la povesti pt. ca la noi in tara nu face doar munca lui ci si munca altora.

Atata timp cat femeia si-a facut treaba eu una as ramane la ea , mai ales ca nu ai mentionat sa se fi purtat urat sau ceva.

Am mai auzit povesti de groaza cu dr. mai prosti care aveau pacienti doar pt. ca se purtau frumos, dar in privinta tratamentului erau pe langa.

***Fur is for petting**

Ajutati animalutele

Adoptii catei

adoptii pisici

Noi , cand am fost internati la G.Alexandrescu in Bucuresti , nu cunosteam absolut nici un doctor, insa m-am interesat acolo de la alte mamici care doctor e mai bun si mai dragut in acelasi timp, cat a dat la doctor, asistente... etc .

Eu cred ca tot din spital era bine sa fii informata, iar treaba cu recomandarea unui medic din partea altui medic ... ei sunt mana in mana ( unii), asa ca nu pune accent pe acest lucru.

O intrebai la fiecare vizita de evolutia copilului, de tratament , chiar si cel homeopat daca tot zici ca e si dr. homeopat , cand sa mai mergi la consult... eu cred ca interesul vine in primul rind de la parinti si sa mentina acea colaborare dintre doctor-pacient.

E ok in mare, am fost de cateva ori la cabinet. Mai are si scapari la comportament, adica nu e foarte prietenoasa si nu prea stie sa vorbeasca cu copiii. Dar e si homeopat si iti poate scrie o schema homeopata pentru imunizare, daca asta vrei. La chestii de plamani e buna, pe mine m-a nimerit bine iarna trecuta cand credeam ca am o bronsita urata si defapt dezvoltasem o alergie in urma unei raceli (tuseam noaptea cate 2-3 h pana adormeam)

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

poze

Alaptatul - Help Line

poi tratamentul a fost in augmentin de 2 ori pe zi si aerius dimineata ,ketof si singuler seara si aerosoli sa ii fac eu din ora in ora.deci cam asta a fost,asa tratament puteam sa il fac si acasa nu sa stau acolo atatea zile.faza este ca mi-a dat sa continui cu singuler,aerius si ketof si pufuri de flixotide dimineata si seara.2 luni ,dupa care sa mergem din nou la ea.

am deschis acest subiect pt ca sunt dezorientata deoarece nu stiu daca la urmatoarea vizita la ea imi va da sau nu o schema homeopata.sau ma mai pune sa fac acest tratament pe care nu stiu daca nu este periculos asa multa vreme.

as mai avea o nedumerire ,cand am intrebat-o dac pot sa il duc in salina mi-a spus categoric ca nu,anul trecut in primavara am fost cu el si am fost destul de bine o lunga perioada de vreme,oare de ce sa excludem salina?

mai astept pareri si impresii.multumesc

L-a tinut in spital pt. a vedea evolutia lui , a avut bronhopneumonie!!!

Iar faptul ca tu crezi ca tratamentul i-ar putea face rau este un argument stupid. Femeia aia este doctor iar tu nu . Nu crezi ca este mai noral sa-ti lasi viata copilului tau in mana unui om care stie ce face si nu in supozitiile tale?[bang]

***Fur is for petting**

Ajutati animalutele

Adoptii catei

adoptii pisici

Roxana fii linistita ca e o doctorita buna.Salina nu e recomandata in anumite cazuri , poate ca acolo se incadreaza si baiatul tau.Eu zic sa faci tratamentul si cand megi la ea peste o luna sa ii spui temerile tale si sa intrebi de trament homeopat.

Multa sanatate!

Ei sunt norocul meu : id="purple">Razvanid="orange"> si Mariaid="limegreen">

Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.id="purple">id="size3">

id="Script MT Bold">

Citat:
citat din mesajul lui XIO
L-a tinut in spital pt. a vedea evolutia lui , a avut bronhopneumonie!!!Iar faptul ca tu crezi ca tratamentul i-ar putea face rau este un argument stupid. Femeia aia este doctor iar tu nu . Nu crezi ca este mai noral sa-ti lasi viata copilului tau in mana unui om care stie ce face si nu in supozitiile tale?[bang]***Fur is for petting**Ajutati animaluteleAdoptii cateiadoptii pisici
align="right" id="quote2">stiu ca a fost tinut sub observatie,nu este prima data cand face pneumonie,dar mi sa parut anormal faptul ca nu povesteste cu parintele,la internare ne-a spus ca va veni sa vedem de ce s-a imbolnavit si care pot fii cauzele,este diagnosticat cu astm bronsic.Noi am primit ingrijiri medicale si in baia mare dar faptul ca tusea mereu ne-a facut sa ne decidem impreuna cu dr sa mergem in cluj,sa mai faca o serie de analize.Dar dupa o radiografie s-a pus acest diagnostic si tratamentul mentionat de mine in alt mesaj.de venit sa povestim nu a mai venit iar despre analize mi-a spus doar ca sunt bine.eu tot intrebam dar mereu se grabea sau dadea raspunsuri evazive fara explicatii,mie mi-a parut cam ciudata si de aceea am indraznit sa va deranjez.nu sunt medic intradevar dar chiar de aceea trebuie sa li se explice parintilor starea copiilor lor.si daca nu este un medic competent,ce zici,sa las sa imi nenoroceasca ,doamne fereste copilul.daca nu ai aflat mai sunt si dr de acestia care au facut o facultate degeaba sau nu isi iubesc meseria,de exemplu.inca odata imi cer scuze daca am deranjat cu aceasta intrebare dar vroiam ami multe informatii despre aceasta doamna doctor.

Draga mea, nu ai deranjat deloc cu intrebarea ta, din contra, cred ca de aceea suntem noi aici , mamicile, sa ne spunem parerile pro sau contra sau sa dam indicatii si sfaturi care sunt sau nu acceptate , in functie de persoana.

Cred insa, ca daca fetele de mai sus ( Coraly si Asi) ti-au recomandat-o ca fiind o doctorita buna din punct de vedere practic ... si asta conteaza cel mai mult , atunci continua cu ea. Cum crezi, concluzia o tragi singura si sa stii ca sunt multi doctori draguti , insa la capitolul "practic" stau mai rau , asa ca ...

Nu ai deranjat cu nimic , dar tot nu inteleg cum poti sa spui ca iti nenoroceste copilul cand femeia asta l-a tratat si s-a facut bine.

Pe ce te bazezi cand spui asta?

Nu sta de vorba pt. ca la noi medicii fac si treaba altora , si daca ar sta cu toti pacientii sa le explice pana ar intelege cateodata nu ar mai avea timp de nimic. Asta e trista realitate de la noi .

Bronhopneumonia se diagnosticheaza pe radiografie din avion.

***Fur is for petting**

Ajutati animalutele

Adoptii catei

adoptii pisici

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...