mai_iun_2010 Postat Februarie 23, 2010 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 23, 2010 Cine-l vede pe copil cum creste? Nimeni! Numai cei ce vin din alta parte spun: "Vai, ce-a mai crescut!" Dar, nici mama, nici tata nu l-au vazut cum creste. El a devenit in timp. Si in fiecare clipa a fost ceea ce urma sa fie.id="size4">id="Script MT Bold">id="purple"> de Antoine de Saint-Exuperyid="purple">id="right">id="Script MT Bold">id="size2"> [ruga]Rugaciune pentru pruncul ce se afla in pantecele mamei[ruga] Doamne, cel care ai zis oamenilor:" Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul" binecuvantand nasterea de prunci, arata mila ta si acestui copil ce se afla inca in pantecele mamei sale,si ajuta-l sa se nasca la vremea de Tine randuita. Da-i lui Doamne crestere fireasca, sanatate si putere. Parinte Ceresc, care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii, poarta de grija si acestui copil care n-a vazut inca lumina soarelui. Nu ne parasi pe noi robii Tai si ocroteste cu harul Tau pe pruncul acesta al nostru si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale. Amin.id="purple">id="Script MT Bold">id="size3"> PROGRAMARI NASTERI:id="blue"> Ioana5255id="red"> - 13.04.2010[majoreta] Capitole:1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 Povestea mea... Povestea noastra...id="Script MT Bold">id="size5">id="red"> Candva, in 2010 vom fi mamici fericite un grup de 122 [gravi]id="red">id="size4">id="Script MT Bold"> Va fi o zi inid="purple"> lunaid="orange"> Aprilieid="red">, anul Domnului 2010id="size3">id="teal"> - unid="green"> [grup] deid="blue"> 4id="red"> [gravi] cuid="green"> 5id="pink"> [fetita]id="size5">id="Script MT Bold"> [gravi]Ioana5255id="red"> UM 19.07.2009id="purple">id="size1"> DPN 21.04.2010id="blue">, cu [fetita]Ekaterinaid="pink">[fetita]Iustinaid="pink"> + Alexandra (27.06.2006)id="red">, dr. Elemel Nuraltay, Euroclinicid="black"> [gravi]Reallauraid="red"> (10.01.1978)id="size1"> DPN 27.04.2010id="blue">cu [fetita]Ilinca Sabinaid="pink"> +[copil]Mircea Ioan (15.05.2008)id="blue"> [gravi]R.Cataid="red"> (13.10.1978) UM 24.07.2009id="purple">id="size1"> DPN 30.04.2010id="blue"> cu [fetita]Mirunaid="pink"> [gravi]Ronasid="red"> UM 24.07.2009id="purple">id="size1 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
n_a_n_a Publicat Februarie 23, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 23, 2010 Sa fie un capitol nou, in care sa ne impartasim numai bucurii si vesti bune [flo]! Roxy, multumim frumos si de data asta [flo]! Nanaid="blue">id="Script MT Bold">id="size3"> [gravi] 27+ cuid="blue">id="Script MT Bold">id="size3">[fetita]iubirici dulce, Adelina Ioanaid="blue">id="Script MT Bold">id="size3"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mamanati Publicat Februarie 23, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 23, 2010 Roxy,id="red"> merci pentru capitol nou! Sa fie plin de vesti bune despre mamici si bebici sanatosi! nanaid="red">, felicitari ca ai reusit sa fii prima! POZE Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si [gravi] 24+ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
n_a_n_a Publicat Februarie 23, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 23, 2010 Citat:citat din mesajul lui mamanatiRoxy,id="red"> merci pentru capitol nou!Sa fie plin de vesti bune despre mamici si bebici sanatosi!nanaid="red">, felicitari ca ai reusit sa fii prima!POZENati, mami de minunea Camelia-Nicole si [gravi] 24+ align="right" id="quote2">Am fost pe faza . Mai ai treaba? Mai poti? Nu uita zicala cu pauzele lungi si dese .Nanaid="blue">id="Script MT Bold">id="size3"> [gravi] 27+ cuid="blue">id="Script MT Bold">id="size3">[fetita]iubirici dulce, Adelina Ioanaid="blue">id="Script MT Bold">id="size3"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marylenac Publicat Februarie 23, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 23, 2010 Vaaai, Nana, esti un monument de sacrificiu. Doamne, prin cate ai trecut. Esti un exemplu de curaj si speranta pentru noi toate.javascript:insertsmilie('[flo]') Tatyana, multa sanatate si ia aminte de tot suportul oferit de colegele de odisee. Multa sanatate si lasa gandurile deoparte, cauta ceva usor si frumos de lecturat, fa-ti lista de cumparaturi pentru bb, in fine... nu lasa proasta dispozitie sa puna stapanire pe gandurile tale.[flo] Mami de Matei nazdravan si [gravi] 27 s Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NicoletaB Publicat Februarie 23, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 23, 2010 Un capitol plin de vesti bune!id="Comic Sans MS"> [gravired]22+ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mamanati Postat Februarie 23, 2010 Raport Distribuie Postat Februarie 23, 2010 Fac si eu o pauza de la calcat... Cateva bancuri: - Doctore, ma simt rau, am ameteli si în plus ma arde la inima! Doamna, în primul rând nu sunt doctor: sunt ospatar, în al doilea rând nu sunteti bolnava, sunteti beata, si în al treilea rând aveti o tzatza în scrumiera. Esti mahmur cu adevarat atunci când dimineata suna celularul, te uiti atent si citesti "Alarma", apesi tasta OK si strigi "ALO!", iar în tot acest timp încerci sati amintesti cine este ALARMA si de unde o cunosti. Un tip ametit bine suna la politie. - Mi-au furat totul: si volanul, si pedalele... tooot!! Suna iar peste câteva minute: - Iertati-ma, m-am asezat pe bancheta din spate.id="purple"> POZE Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si [gravi] 24+ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
n_a_n_a Postat Februarie 23, 2010 Raport Distribuie Postat Februarie 23, 2010 Nata, multam fain de bancuri . Marilena, mersi, dar crede-ma ca nu am facut nimic din ce n-ar fi facut oricare dintre noi. Acuma, a doua sarcina o sa mi se para pepsi ! Am comandat perna de gravide cu model tweety, si inca o fata de perna. Imi da aseara doamna mail ca nu mai are tweety, si ca nici nu va avea in urmatoarele 10 zile, dar ca maine apare un nou model. Una rece, una calduta, putina dezamagire, dar poate imi va placea mai mult modelul nou, daca nu mai stau un pic. Am mai comandat o cadita cu masa de infasat (plus inca ceva lucrusoare: forfecuta unghii, perie, piaptan, termometru de baie). Pana aici toate bune si frumoase, dar ma suna si ei imi spun ca modelul de cadita ales face parte din colectia pe 2009, ca nu mai exista, ca se intereseaza de modelul din colectia pe 2010, dar care sigur va avea ceva in plus, alta culoare si bineinteles va fi mai scump, si ca ma suna azi. E trecut de 14:30 si niciun telefon... Vorba Sabinei: mai fratilor, actualizati-va nenorocitele alea de site-uri, ce naiba, asa va castigati painea!!! Nanaid="blue">id="Script MT Bold">id="size3"> [gravi] 27+ cuid="blue">id="Script MT Bold">id="size3">[fetita]iubirici dulce, Adelina Ioanaid="blue">id="Script MT Bold">id="size3"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana5255 Publicat Februarie 23, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 23, 2010 Salutare fetelor, intru si eu dupa ceva vreme. In primul rand sa avem un capitol plin de vesti bune. Eu sunt epuizata, nu mai pot. Sunt un car de nervi, tocmai m-a enervat o clienta. Stiu ca de la ei imi iau banii, dar unii chiar nu au 7 ani de acasa. tare greu e sa lucrezi cu oamenii. In rest suntem bine, asa in mare. Uneori ma mai chinuie contractiile, mai bagamo injectie, uite asa trece vremea. Sambata si duminica am iesit si eu un pic din casa, pe aici pe langa noi, duminica am fost si eu un pic la biserica si tare bine mi-a facut. Ma bucur, ca a venit in sfarsit primavara. Tatiana imi scot palaria in fata ta, vb Muricai nici eu nu as fi fost capabila de asemenea sacrificii, vb aceea eu bazai la o amarata de injectie si aia la nevoie. Esti o mamica curajoasa, sunt sigura ca pana la final va fi totul bine. Sorana La multi ani ptr Matei. Sa ne zici reactia sefului. Laurita bine ai revenit. Succes cu casuta, sper sa va iasa cum va doriti. Nana si tu esti o mamica eroina. Cat despre situri sunt mega nesimtiti. Eu mai nou imi comand de pe www.miniprix.ro. Azi mi-am luat cu 150 lei 4 tricouri, 2 perechi de incaltari ptr o fetita si 2 pulovare, toate f frumoase. M-am enervat un pic cu Cargus, alti nesimtiti, dar a trecut. De parca tre sa stau protapita in casa la cheremul lor. Nati spor la curatenie. Se spune ca atunci cand o gravida se apuca de curatenie avida se apropie momentul nasterii. Sper ca la tine nu e cazul inca. Carla ce harnicutza esti. Hai ca fetele tre sa mai stea. Ce e aia sa se nasca prematur. Dr ar trebui sa te incurajeze. Arturicii felicitari ptr schimbarea prefixului. Mira da-l incolo de sef. Nu mai plange inutil, ca ii faci rau Maiei. Si eu ma umplu de nervi cu diversi clienti nesimtiti, unii,care nu au nici 7 ani de acas, altii, care nu sunt in stare sa adune si sa imparta. Va las si sper sa mai intru curand. Sabina [gravi] 31+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei AMR - 9 saptamani sau poate chiar mai putin. Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biajitaru Publicat Februarie 23, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 23, 2010 Buna fetele, In sfarsit s-a mai incalzit afara.[flo] Abia astept we sa mergem la targ poate mai gasim una alta. In rest ne agitam cu CASCO, ITP si altele pe la masina. Va pup si o zi frumoasa tuturor, Bia Bia 22+ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts