Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

de ce nu imi ramine pane-ul crocant?


Recommended Posts

De fiecare data cind fac ceva pane nu ramine crocant; se inmoaie chiar daca dupa ce imediat ce am scos din cratita era crocant; se inmoaie si nu mi se mai pare deloc bun asa moale; cum sa fac sa ramina tare/crocant? si cu cartofii prajiti tot asa patesc, nu ramin crocanti; am si luat un deep frier ca am crezut ca prajitul la cratita ii face asa, dar nici vorba, aceeasi poveste, bine ca am putut sa il returnez. Deci ce fac gresit?
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

care este modul in care face paneul? da-l prin pesmet si va fi foarte crocant[:D] in legatura cu cartofii, depinde de cartofii care ii folosesti si de ulei. Eu folosesc Vegetable oil si n-am probleme. Pun cartofii cand e foarte incins uleiul si nu umblu la ei decat cand trebuie sa ii scot. Uleiul ii acopera. Mama de Ana [url="http://lb3m.lilypie.com/aDG8m6.png"] (29 Ian 2009)[/url] si Filip [url="http://lb1f.lilypie.com/iEPbm5.png"]( 11 iulie 2011)[/url] [url="http://clotheschallenge.blogspot.com/"]Fashion[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ca paneul s aramina crocant,din pacate preparatele trebuiesc prajite in baie de ulei! Incearca de exemplu sa prajesti in friteuza clasica si ai sa vezi ca indiferent de ingredientele folosite ,paneul devine crocant! Cartofii dupa ce-i prajesti,sa nu-i acoperi cu capac/vas ma rog,lasa-i asa ,insa si aici secretul este tot cantitatea de ulei in care sunt prajitzi! Stii tu...tot ce-i bun nu-i sanatos![:D] Dana [url="http://www.dropshots.com/andacos#"]handarbeit[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu am incercat cam tot...si tot degeaba.Fie ca e pane-ul obisnuit,fie ca folosesc pesmet tot se inmoaie. Am auzit citeva "secrete",le-am incercat.Degeaba. De ex. compozitia de pane se face in bol intr-un alt bol cu apa cu gheata.Se pune apa rece si nu se amesteca prea mult. Uleiul sa fie incins bine,se face o proba(pui o pic. din compozitia pane-ului,daca se ridica imediat la suprafata,uleiul e numai bun). Am auzit ca se scot pe un gratar(nu pe servetele) si se lasa sa se scurga. Dupa cum ziceam,am incercat cam tot fara niciun rezultat. Ce n-am incercat e baia de ulei.Cum pane-ul cumparat e crocant si sta asa de cind e facut si pina il maninci,ori baie de ulei e secretul,ori vreun ingredient care e chiar "secret". Dar m-am decis ca cel mai bun pane e ala fara ulei[8D] E mai sanatos asa. ************************************ Whatever happens don`t let go of my hand!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Mie imi ramane crocant. Folosesc un bol de faina, unul de pesmet si unul cu oua batute. Carnea o dau intai prin faina, apoi ou, dupa aceea pesmet. Pesmetul trebuie sa acopere bine carnea. Le apas un pic cu degetele apoi le pun pe o farfurie la rece in frigider pentru 10-15 minute ca sa se coaguleze oul si sa se lipeasca bine pesmetul. Incalzesc bine uleiul si le pun la prajit. Le scurg bine si chiar daca le asez pe servet absorbant le intorc rapid dupa cateva secunde si le pun pe o farfurie curata. Raman crocante, ca la restaurant [:)] Idem la cascaval pane. La cartofi difera dupa specia lui, dupa cat de moale sau ferm este cartoful, dupa cat de subtire sau gros il tai. Oricum taiati, spalati si uscati bine inainte de a fi pusi in tigaie daca sunt taiati subtire raman crocanti. Cand sunt scosi nu se pun in castron mic ci pe o tava pe care se pot pune servete absorbante dar sa nu fie unii peste altii ci cat mai "aerisiti". Astfel raman crocanti.Dupa ce nu mai frig pot fi pusi in castron.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Administrators
Daca vrei cartofi crocanti: taie cartofii in forma dorita si lasa-i intr-un castron cu apa aproximativ 30 min sau mai mult (sa fie acoperiti de apa), dupa aceia mai trece-i odata printr-un jet curat de apa si usuca-i cu un prosop. Acum ii prajesti cum vrei si ar trebui sa ai niste cartofi crocanti [flo]
Va doresc o zi buna ! Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...



×
×
  • Adaugă...