Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

cursuri de engleza la British Council

Recommended Posts

Buna fetelor, Am un baiat care trece clasa a IV a si as vrea sa invete engleza cat mai bine (stie deja sa zicem nivelul de baza):nu ma pot hotari ce ar fi mai bine: cursuri la British Council sau meditatii acasa (care face conversatie cu el, dar dupa un an nu vad progrese prea mari). As vrea sa stiu daca chiar merita cursurile la British Council, daca a fost cineva la ele si ce parere are?! Va rog spuneti-mi ce parere aveti, poate asa ma pot decide. Ribana
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Fetita mea e inscrisa la BC, a fost si anul trecut si continuam. Ea trece clasa a 2-a. Parerea mea este ca BC face ceea ce nu face un meditator si invers. La BC se pune accentul pe invatarea limbii si comunicare, in timp ce cu un meditator se invata mai bine partea de gramatica. Stiu un baiat care face de 7 ani acolo, iar acum face si acasa in paralel cu un profesor, pentru a perfectiona gramatica (vrea sa dea testul de bilingv pt liceu). Cred ca indiferent unde face, trebuie mai mult decat acea ora de meditatie sau de curs. Trebuie sa faca zilnic sau aproape zilnic un mic efort de a studia putin. Noi vom sari din toamna un nivel, iar ca sa faca fatza, am pregatit-o eu dupa manualele de la BC toata vara. Zilnic cam o ora de ascultat CD, citit, scris, vorbit. Vreau sa zic ca se cunoaste foarte mult diferenta fata de inceputul verii. Asadar, indiferent ce vei alege, studiul individual e foarte important si mai ales sa citeasca zilnic ceva, cat de putin, in engleza. O sa vezi progresul mult mai repede asa. Si eu am decis sa ma implic mai mult si sa continui si din toamna sa lucrez cu ea cat de des de poate, zilnic daca e posibil, pt ca doar la BC nu e suficient. Si ei spun asta la sedinte, ca studiul individual este cel care ajuta la un progres rapid. Bafta multa ! [url="http://community.webshots.com/user/denim2004"][foto][/url]

Anemona multumesc pentru informatii. Eu as vrea sa incepem din toamna, odata cu inceperea clasei I, dar am o dilema daca nu cumva este cam mult; fetita ta a inceput la BC anul trecut din toamna sau din semestrul II ? cum s-a descurcat ? poti sa-mi spui te rog la Kids BC sunt diferentiati pe mai multe grupe de nivel ? deja copiii citesc in engleza la acest nivel ? ... noi de abia citim putin in romana. Care este pretul manualelor BC (estimativ)? Multumesc [asia]

Fetita mea a inceput in septembrie si, cu o mica pauza in iarna, a mers tot anul. La BCK sunt doua niveluri, dar in marea majoritate a cazurilor se incepe cu BCK I, nivelul II fiind pentru cei care l-au facut si pe I in pregatitoare. Fetita mea s-a descurcat foarte bine, pentru ca nivelul este cel initial, desi majoritatea copiilor au facut engleza la gradinita. La BCK I sunt copii care sunt la pregatitoare si copii de clasa I, ei incearca pe cat posibil sa ii separe in grupe diferite, dar atunci cand nu mai sunt locuri sau nu se pot grupa din cauza optiunilor pentru un anumit orar, se amesteca. Conteaza ca majoritatea sa fie la scoala totusi. Cartile pentru primul an m-au costat 110 ron (manualele plus suportul audio). Cu cititul, o sa vezi ca incet incet va incepe. Oricum, in trimestrul 3 au si scris la BC. Nu e greu, pentru ca deja ei au invatat si la scoala la acel moment. [url="http://community.webshots.com/user/denim2004"][foto][/url]

Informatii pretioase [:)] [flo] multumesc. Atunci cred ca cel mai greu va fi pentru mine, sa o duc si aduc in mijlocul zilei, suntem si cam departe. BC nu ofera si servicii de transport pentru copii ? m-ar avantaja si cursurile de sambata, dar din cate am vazut pe site la BCK nu au cursuri sambata ...

Taxa se plateste inainte pentru un trimestru, nu se accepta rate. Anul scolar are trei trimestre. Deci acum, de ex, se plateste trim 1 care dureaza din septembrie pana in decembrie. Trimestrul 2, decembrie-martie. Trim 3, martie-iunie. Pe un trimestru sunt 24 de intalniri (doua pe saptamana). Dureaza o ora la BCK si o ora si jumatate incepand de la Junior. [url="http://community.webshots.com/user/denim2004"][foto][/url]

Citat:
citat din mesajul lui anemona
Taxa se plateste inainte pentru un trimestru, nu se accepta rate. Anul scolar are trei trimestre. Deci acum, de ex, se plateste trim 1 care dureaza din septembrie pana in decembrie. Trimestrul 2, decembrie-martie. Trim 3, martie-iunie. Pe un trimestru sunt 24 de intalniri (doua pe saptamana). Dureaza o ora la BCK si o ora si jumatate incepand de la Junior. [url="http://community.webshots.com/user/denim2004"][foto][/url]
Am inteles.Dar daca nu te inscrii de la inceputul anului, din septembrie, poti s-o faci din trimestrul al II-lea? Multumesc![flo] [url="http://by.lilypie.com/6aYFp2.png"]M-am facut mare![/url]

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...