luny Publicat August 16, 2011 Raport Distribuie Publicat August 16, 2011 Acum un an, 6 Ingerasi puri si frumosi, au zburat spre Cer, la Doamne-Doamne... ...suntem alaturi de familiile lor... Inspirata de rugamintea Biancai Brad, am deschis acest subiect aici, stiind ca-s si altii ce simt ca mine... si poate au un gand de transmis parintilor greu incercati.. pe mine inca ma ravaseste amintirea acelei zile.. Pentru acesti Ingeri buni, azi am aprins lumanari [q][grup][grup][grup] Iubirea meaid="limegreen">[9cer] Mufarin, bandit micid="limegreen"> ... si iubirea a doua e pe drum[gravi] id="green"> Life is to precious to worry about stupid Shit!id="teal">id="Comic Sans MS"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sileriki Publicat August 16, 2011 Raport Distribuie Publicat August 16, 2011 Regrete si lacrimi nu exista condoleante pt ingerasi doar suflete ranite [ruga][ruga][ruga] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laura25 Publicat August 16, 2011 Raport Distribuie Publicat August 16, 2011 Sincere condoleante si putere multa parintilor! Somn lin, ingerasi! Am marfa la bazar umanitar DC id="red"> Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for meid="size1">id="blue"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goldi Publicat August 16, 2011 Raport Distribuie Publicat August 16, 2011 Este un subiect atat de dureros, incat toate cuvintele imi par goale de continut ... Somn usor, in pace, pui mici ! "Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !... In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmi1975 Publicat August 16, 2011 Raport Distribuie Publicat August 16, 2011 durere fara margini.....putere parintilor stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975 http://community.webshots.com/user/cosmi1975 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators desprecopii Publicat August 16, 2011 Administrators Raport Distribuie Publicat August 16, 2011 Ce subiect trist si dureros!!! si ce putina compasiune pentru un mesaj de remember a trezit ... Uneori se uita tragediile prea usor. Cine a fost vinovat? Cine a fost tras la raspundere? De unde stim ca aceasta tragedie nu se mai poate intampla in alt spital din tara? Sanatate si o zi cu soare va doresc! ************** Linkurile mele: Supereva.roid="purple"> | Blogul meuid="teal">id="navy"> | DC pe Facebookid="navy"> id="Georgia">id="size1"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxy Postat August 17, 2011 Raport Distribuie Postat August 17, 2011 ce existenta scurta si atat de dureroasa pentru cei 6 ingeri.Parca au trebuit sa stie ca existenta pe aceasta lume inseamna multa durere. Pacat, mare pacat.Macar ei au scapat de durere si se joaca linistiti in gradina lui Doamne Doamne (sau cel putin asa imi place sa sper). Macar pentru durerea lor imensa , si pentru sufletul sfasiat ramas parintilor lor, sa incercam sa ajutam atat cat putem si sa lasam rautatea deoparte. Nu pot intelege cum pot dormi linistiti noaptea cei care se stiu vinovati, chiar daca doar ei se stiu. Iertati-mi va rog aceste randuri, dar numai niste CONDOLEANTE mi se par atat de putin pentru cat au patimit aceste suflete. In loc sa sufle in lumanarica de pe tort, acea lumanarica le lumineaza calea acum . roxy mamica lui Alex (17 august 2007)si Cristi (05 iunie 2000) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raza de soare Publicat August 17, 2011 Raport Distribuie Publicat August 17, 2011 Nu pot uita acele imagini...nu pot uita gustul lacrimilor... Nu pot sa spun nimic ca sa aline durerea...decat...imi pare rau... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lalala13 Publicat August 17, 2011 Raport Distribuie Publicat August 17, 2011 este groaznic !!! acum un an se implinea o luna de cand venisem cu copilul acasa..exact de acolo, de la terapie...nu va pot spune decat ca am stat sedata la momentul tragediei. astazi mi-am sarutat minunea mai mult ca niciodata. nici un cuvant de alinare nu poate astupa gaura produsa in sufletul acelor mame.. ingerasi nevinovati si atat de incercati sa va odihniti in pace! ---------------------------------------------- my somebody.... A sosit minunea! [ruga]Doamne Ajuta in continuare! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anangel_lexi Postat August 17, 2011 Raport Distribuie Postat August 17, 2011 Cata durere...[q] Ma gandesc de cateva zile bune la acei micuti si la parintii lor. Somn lin, ingerasi iar parintilor multa, multa putere! [ruga] [9cer] de [zana]Maria Cornelia (20.09.2006)id="orange"> si [gravi] 18+id="size1"> cu [fetita] Din ce in ce mai mareid="green">id="size1"> Perlute de domnisoaraid="orange">id="size1"> Bobuletul Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.