ML Publicat Februarie 24, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 24, 2010 Am o gramada de acte de trimis in Bucuresti (din SUA), sa le las sa ajunga pe mana Postei Romane (cu semnatura de confirmare la primire)sau sa le expediez prin DHL, FEDEX, UPS, s.a.m.d? Poate cunoasteti, n-am mai trimis acte de 7 ani acasa. Take jid="green">oid="red">yid="navy">! (poze) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annie80 Publicat Februarie 24, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 24, 2010 fiind acte recomand dhl --------------------------------------------- "Someone's pleasure is another's pain!" Alergic at stupidity. "There's nothing can't be done, if we raise our voice as one."id="right">id="red"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
josefine Postat Februarie 24, 2010 Raport Distribuie Postat Februarie 24, 2010 Daca nu e asa urgent (sa ajunga in 3-4 zile, cat timp ar face un plic cu DHL), as alege cea mai ieftina optiune dintre DHL, UPS sau FedEx. Mai exista si Global Express Mail cu posta (3 zile lucratoare garantat), uneori poate fi mai ieftin decat cele trei optiuni de mai sus. Posta lucreaza cu Fedex-ul pentru Global Express. Express Mail, de la posta, cu numar de urmarire este iarasi OK, mult mai ieftin decat toate cele trei variante. Dar daca sunt acte importante (desi, nu am avut niciodata probleme cu Express Mail), pentru linistea mea as alege una dintre cele trei variante - ups, dhl sau fedex. Sper ca nu te-am confuzat. Am trimis in vara cu FedEx-ul niste acte. A fost in jur de 120 de dolari in provincie, iar in Bucuresti ar fi fost vreo 80. Cam asa se invart preturile si pe la ceilalti. Express Mail este in jur de 25 de dolari, indiferent de localitate. www.razvanphotography.com Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ML Publicat Februarie 28, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 28, 2010 Annie, Josefine, va multumesc, ramane sa ma hotarasc pentru serviciu. (Josefine, pentru detalii). Take jid="green">oid="red">yid="navy">! (poze) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.