Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

*LMA!*Puiuti de Randunici 2008!! (378)

Recommended Posts

[bis]Dupa o minunata Odisee in 161 de capitoleid="red">, randunicile harnicute au ajuns la Scutece! [bis]id="Script MT Bold">
id="size4">
[foto]Au crescut puiutiii!!!id="size5">id="green">[foto]id="Script MT Bold">

Suntem un stol vesel de 103id="green"> mamici-randunici, iar in cuibulete avem (deocamdata): 47 de randuneleid="pink"> si 57 de randuneiid="blue"> + 6id="orange"> mamici [gravi]!!id="size4">
id="red">id="Comic Sans MS">
Puiuti nascuti in Ianuarie 2008: 3id="red"> [copil] (2 [zana] si 1 [cavaler])
id="green">id="Script MT Bold">id="size4">13 Ianuarieid="green">id="size1">Dacianaid="red">-pui de daciana.tid="purple"> (22.02.1979)id="size1">-povestea nasteriiid="size1">
30 Ianuarieid="green">id="size1">Iulia Elenaid="red">-pui de natynicid="purple"> (25.01.1975)id="size1">-povestea nasteriiid="green">id="size1">
30 Ianuarieid="size1">id="green">Sebastianid="blue">-pui de tuchitaid="purple"> (28.01.1978)id="size1"> + Ilincaid="red">(5.07.2005)id="size1">
Puiuti nascuti in Februarie 2008:19id="red"> [copil](14 [cavaler] si 5 [zana])
id="green">id="size4">id="Script MT Bold">13 Februarieid="green">id="size1">Yannis Cristianid="blue">-pui de simonetteid="purple"> (07.05.1974)id="size1">-povestea nasteriiid="size1"> + Luca Anthonyid="blue">(02.02.2006)id="size1"> + Nicholas Ellanid="blue">(14.12.2009)id="size1">
14 Februarieid="green">id="size1">Mihnea Adrianid="blue">-pui de Teo2rinaid="purple"> (08.10.1981)id="size1">
15 Februarieid="green">id="size1">Andreiid="blue">-pui de gbutucicaid="purple"> (28.06.1978)id="size1">-povestea nasteriiid="size1">
15 Februarieid="green">id="size1">Rebeccaid="red">-pui de Monica9id="purple"> (21.04.1978)id="size1"> + Sophiaid="red">(18.11.2009)id="size1">
18 Februarieid="green">id="size1">Vlad Alexandruid="blue">-pui de mimonixid="purple"> (09.08.1967)-povestea nasteriiid="size1"> + Teodoraid="red">(11.09.1993)id="size1">
18 Februarieid="green">id="size1">Robertid="blue">-pui de Roxana Claudiaid="purple"> (27.07.1980)id="size1"> + Catalinid="blue">(05.06.2006)id="size1">
19 februarieid="size1">id="green">Alexiaid="red">-pui de LyMariaid="purple">
21 Februarieid="green">id="size1">Andrew-Johnid="blue">-pui de Honey79id="purple"> (27.06.1979)id="size1">
24 Februarieid="green">id="size1">+id="black">id="size4"> Bogdan-Matteoid="blue">-pui de diana gid="purple"> (31.12.1981)id="size1">[flo]
24 Februarieid="green">id="size1">Stefan Dacianid="blue">-pui de annya74id="purple"> (12.10.1974)id="size1">
25 Februarieid="green">id="size1">Rebeccaid="red">-pui de clauclauid="purple"> (26.05.1977)id="size1">-povestea nasteriiid="size1"> + Razvanid="blue">(11.01.2002)id="size1">
25 Februarieid="green">id="size1">Ioana Sofiaid="red">-pui de Olgutzikaid="purple"> (28.04.1978)id="size1">
26 Februarieid="green">id="size1">Tudor-Stefanid="blue">-pui de underqueenid="purple">(15.03.1980)id="size1">
26 Februarie(ora 13.00)id="green">id="size1">Mihaiid="blue">-pui de zozelaid="purple"> (18.08.1981
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 193
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

La multi ani,Stefan Dacianid="green">!![s]id="red">id="size5">id="Script MT Bold">

Ela,[mamica]sufletelului blond si a unui samburel!id="red">

Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!id="green">id="size1">

Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!
id="purple">

..Hai,fie,ca vad ca sunteti adormite..dau si cafeauaid="maroon">!![:D]

[cafea][cafea][cafea][cafea][cafea][cafea][cafea][cafea]

Si daca ma ajutati cu un sfat,pun si-o picatura de tarie,in cafeaua aia[8D]

Mihai se kkceste de 3 zile,cam 4 scaune/zi,cam puturoase si semilichide.Eu am dat vina pe dinti,dar acum nu mai stiu ce sa cred..La ora 06.00,avea 37.3 si cred ca ar fi crescut repede si bine,daca nu-i dadeam nurofenul.Nurofen peste burta cacacioasa..cred ca e dezastru[alcool] I-am dat enterol si ceai de menta,morcovi fierti,tzitzi([:D]) Acum i-am pus si-o pastila de Ca lactic in cereale(orez cu roscove).Scaunul de dimineata,tot imprastiat a fost.Mai am niste furazolidona de 25 mg. prin casa.Sa-i dau?? Si daca da,cum? Mi se pare ca n-ar cam fi de la dinti..s-ar putea sa fie vreun carcaias pe la burti.Sfat,pls![asia]

Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!id="green">id="size1">

id="purple">

Neatza si de la Bacau, nu prea va vad de ceatza [:D]

Zoze, mie asta vara cand a facut Sabin enterocolita cu scaune noi in Bulgaria, nu aveam Furazolidon de copii si ne-a recomandat medicul prin telefon sa ii dam un sfert din pastiluta de adulti de doua ori pe zi.

Sovi, cu scosul m-am prins eu ca se rup pe laterale, dar la pus e problema [:D]

Eu nu mai vreau sa aud de avioane, pe langa faptul ca imi e o frica de mor, stau in casa cu socrul meu care e fost colonel, pilot pe Mig toata viata. E singurul din generatia lui care mai traieste (desi a cazut si el odata cu unul, dar a reusit sa se parasuteze la timp), in rest 90 % au cazut cu Mig-ul. Are socrul meu niste povesti horor [q][q]. Problema e ca le-am auzit de vreo 114 ori [:D]

Raluca mami de id="purple">Briana Maria (06.06.2001)id="red"> si Sabin Matei (13.03.2008)

id="blue">

zozelici, Bubu meu la fiecare dinte a fost kkcios[bang]. Pe langa cele enumerate de tine eu i-am dat si Smecta. [pup]

Camiid="green">, mami de Maria Alexandraid="red">(02.05.2002) si de Luca Razvanid="blue">(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)id="purple">

Raluid="red">,cate zile i-ai dat? Sarutmana pentru informatie,primesti taria in cafea[:D][pup]

[:-)))]Bai,iarta-ma,dar m-am cracanat de ras citind despre povestile socrului,auzite de nshpe mii de ori!! Mi-am amintit de socrul unei prietene,care,de cate ori vine in vizita pe la ea,ii povesteste despre cariera lui de sofer profesionist si despre o pompa de apa extraordinara,pe care a detinut-o in tinereti[:-)))] Ne-a prins si pe noi de vreo 3 ori!![:-)))]

id="purple">

[pup]Camiid="purple">!! Aha,buna idee cu Smecta.Uitasem de ea! Sper sa mai am pe-aci vreun plic.Si Mihai a fost la fel,la fiecare dinte s-a kkcit imprastiat,dar acum parca prea,prea.Si mi se pare ciudat mirosul..Copro nu i-am recoltat sa-l duca Dan de dimineata,iar eu nu plec cu el de-acasa,fara masina si cu greata-n gat[:I]

id="purple">

raluca, ce personalitate ai prin preajma!!!

si mie mi-e frica de avion, adica asa o anxietate ca nu stii veci ce noroc ai. in avion n-am treaba de altfel, doar ca abia astept sa ajung[:D]. si de n-am umblat si eu cu avionul!!! numa' oceanul cat l-am plimbat! dar il evit pe cat se poate[:I]

ramo, deci si tu brutus?! te gandesti la bb2?[flo]

zoze[pup], Luca la raceala a fost asa, destul de lichide, ieseau din scutec, galbene si puteaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuu. dar nu i-am dat nimic special, adica banane si orez, deci nu stiu ce sa-ti zic de dat. noi atunci am dat vina pe medicamente.

Mamica de berbecut-Luca

9 aprilie 2008

Hai neata, sa traiti!

Gata, pe soacra am lasat-o in plata Domnului, cu tot cu minciunile, ascunzisurile, ipocriziile si ambitiile ei tampite... Sper doar sa-si dea seama ca toate actiunile pe care le face au si consecinte cu care va trebui sa traiasca. Va dormi exact cum si-a asternut! Maaaare pacat ca PROSTIA nu doare!

Si avand in vedere ca randunoiul e plecat cu lunile, tot la mine va ajunge... asa ca ne mai vedem noi, cucoana... [mai] [mai]

Zoze nu stiu ce sa-ti spun cu kk... noi nu prea am patit-o. Cand a mai avut scaune moi fie s-au reglat de la sine, fie i-am dat doar Biotics, orez... s-astea.

Miha hai mami, nu mai intra pe ici colo, sa-ti faci sange rau! [pup]

Ralucaid="limegreen"> mamica de [8**] Sanzianaid="red"> id="Century Gothic">

God didn't bring me this far, to leave me here!id="blue">id="Century Gothic">

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...