blanca000 Postat Februarie 24, 2010 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 24, 2010 Fetita mea de 7 luni face foarte mari nazuri la mancare..nu deschide gura deloc deloc..rar cand o pacalesc desi nu vreau sa fac asta. Ne-au iesit dintucii de jos iar cei de sus nu vad sa apara inca..deci nu cred ca e de la dinti tot refuzul ei... Noaptea si dupa baie ii dau san si mananca, daca ii dau se traga din ceva suge, ii place painea ..deci nu are probleme in gat sau guritza sa nu poata inghitit sau alte cele... Dr mi-a recomandat Pikovit 5 ml/zi..azi i-am dat prima oara insa am retineri... Sunt mamici care au dat la copii asa mici acest siropel? A avut efect pozitiv sua negativ?.... ------------------------------------------- Mami de [fetita] Eva Ilinca 25.07.09 "Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo id="size2"> My precious baby girl... Bubi mic poze...din burtica si din afara ei Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roli25 Publicat Februarie 24, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 24, 2010 La varsta asta nu i-as da suplimente, mai ales ca o alaptezi inca. Daca vrea lapte, da-i lapte. Abia incepe sa descopere gusturi noi. N-o forta. Roli mami de Andrei [copil](16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006) ANDREI MARC VACANTELE NOASTRE IN 4 BAIETII MEI IUBITI Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ramonapreda Publicat Februarie 24, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 24, 2010 si eu cu fetita mea am problemele astea de cand am nascut-o...am foarte speriata la inceput,i-am facut analize,am mers la medici...si nimic.am descoperit de curand ca are giardia si acum o tratez de asa ceva. eu i-am dat polyvital cand era mai mica,la recomandarea pediatrului, iar acum imi recomandase ceva de la pharco,nu-mi amintesc acum numele.noroc ca nu le-am gasit,am inteles ca nu se mai fabrica,pt ca am descoperit care era cauza. te sfatuiesc si pe tine sa-i faci un coproparazitar si coprologic.si eu am inteles ca nu prea e bine sa le dam vitamine. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.