galliciana Postat Februarie 24, 2010 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 24, 2010 cap.1,cap.2, cap.3,cap.4,cap.5, cap.6, cap.7,cap.8, cap.9,cap.10,cap.11,cap.12,cap.13,cap.14,cap.15,cap.16,cap.17, cap.18,cap.19, cap.20,cap.21, cap.22,cap.23, cap.24,cap.25, cap.26,cap.27, cap.28,cap.29,cap.30,cap.31,cap.32,cap.33, cap.34,cap.35,cap.36,cap.37,cap.38,cap.39,cap.40,cap.41,cap.42,cap.43,cap.44,cap.45,cap.46,cap.47,cap.48,cap.49,cap.50,cap.51,cap.52,cap.53,cap.54,cap.55,cap.56,cap.57,cap.58,cap.59,cap.60,cap.61,cap.62,cap.63,cap.64,cap.65,cap.66,cap.67,cap.68,cap.69,cap.70,cap.71,cap.72,cap.73,cap.74,cap.75,[ruga]RUGACIUNI INTRU INDEPLINIREA VISULUI NOSTRUid="Century Gothic">[ruga]Rugaciune catre Nascatoarea de Dumnezeu:"Imparateasa mea preabuna si nadejdea mea, Nascatoare de Dumnezeu,primitoarea strainilor si ajutatoarea saracilor, bucuria celor mahniti, acoperitoarea necajitilor, vezi-mi nevoia, vezi-mi necazul; ajuta-ma ca pe un neputincios, hraneste-ma ca pe un strain.Necazul meu il stii: dezleaga-l precum vrei, ca nu am alt ajutor in afara de tine, nici alta folositoare grabnica, nici alta mangaietoare buna in afara de tine.Maica lui Dumnezeu, ca sa ma pazesti si sa ma acoperi in vecii vecilor. Amin!" Rugaciunea sotilor care nu au copii:"Binecuvantat esti Tu, Dumnezeul parintilor nostri, si binecuvantat este numele Tau cel sfant si slavit intru toti vecii! Sa Te binecuvanteze pe Tine cerurile si toate fapturile Tale! Tu ai facut pe Adam si Tu ai facut pe Eva, femeia lui, pentru a-i fi ajutor si sprijin, si din ei s-a nascut neamul omenesc. Tu ai zis: "Nu este bine sa fie omul singur; sa-i facem un ajutor asemenea lui". Si acum, Doamne, nu placerea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata. Binevoieste de a avea mila de ea si de mine si a ne duce impreuna pana la batranete!", s-a rugat Tie Tobie, iar Tu i-ai umplut casa de binecuvantare si i-ai daruit copii ca raspuns la cererile sale.Doamne, pustii sunt casele fara copii, si triste inimile sotilor care nu au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor, care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta cea nemasurata nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimilor noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi intareste-ne ca sa ii crestem pe ei cu dragoste si intelep Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
galliciana Postat Februarie 24, 2010 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 24, 2010 Ada29- Z24 CM, stimulare cu VitexAdria42- Z? CMAmy2007- Dipherelin injectabil, laparoscopie pe 12.11.09Ancamac- Z? CMAniG- Z34 CMBabyblue- Z15 CM, HSG pe 12.11.09, Z1 de la IA-norocoasa[pk] Beatrix69-[gravi]+23[bibe]Bebenov- Z13 CM BlueFlower- BINE ATI VENIT ACASA, BEBE DANIEL si MAMICA LUI!id="red">Brunadria- Z10 CMCinezee- Z? CMDanny1- Z? CM, stimulare cu VitexEllyshor- Z6? CM, instilatii pe 01.09.09, drilling ovarian in martieGalliciana- Z1 CMGuzelnico- Z120 CM, laparoscopie pe 7.11.09, FIV3-cel norocos[pk] nefinalizatLibra-[gravi]+14[bibe]Libru- S14 A [:D]Lumy_Clt-[gravi]+22[bibe][bibe]Luminita42- Putere si curaj![flo])Lyly_mar- Z32 CM Mami_vreau- Z14 CM; FIV2- cel norocos[pk] in derulareMayanMistica- Z6 CMMenics- Z36 CM Micomic- Z17 CMMona40- Z10 CMSabinaR- Z25 CMSamira33- FIV2- cel norocos[pk] in derulareSimonia- Z27 CMSorinake- Z21 CM, HSG pe 29.09.09; [flo]Soricica- Z12 CMViolab- se pregateste de FIV2- cel norocos[pk] in aprilieid="green">*Spor la treaba fetelor care "se misca" natural!*Mult succes celor care se pregatesc pentru diverse consultatii/interventii/IA/FIV!*DD ajuta tuturor sa-si indeplineasca visul numit BB!id="red">IVFid="teal"> (postat de Mona[flo])IVF Herbal Supportid="green"> (postat de Mona[flo])GONAL, CETROTIDE, LUVERISid="navy"> (postat de Mona[flo])VITEX FRUITid="red"> (incercat de Ada si Ellyshor[flo])BILEid="orange"> (recom. de Sorinake, postat de AniG[flo])astept inca o minune in viata mea!!!Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, sã mãsurãm pe altii cu mãsura cu care ne mãsurãm pe noi, sã pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouã si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri..id="size1"> Confucius id="size1">id="Comic Sans MS">id="limegreen"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirela2 Publicat Februarie 24, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 24, 2010 cine nu e gata l am luat cu lopataaaaaaaaaaaaaaaaaaaa[:D] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
galliciana Publicat Februarie 24, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 24, 2010 Citat:citat din mesajul lui mirela2cine nu e gata l am luat cu lopataaaaaaaaaaaaaaaaaaaa[:D]align="right" id="quote2">nebunica mica!![flo]astept inca o minune in viata mea!!!Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, sã mãsurãm pe altii cu mãsura cu care ne mãsurãm pe noi, sã pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouã si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri..id="size1"> Confucius id="size1">id="Comic Sans MS">id="limegreen"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brunadria Publicat Februarie 24, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 24, 2010 multumim de casuta noua.. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirela2 Publicat Februarie 24, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 24, 2010 gali am innebunit[bang][bang] ma intreaba al meu cand ii fac bebe?????? si nu stiu ce sa i raspund[bang] si unde sa facem fiv???? si iar nu stiu...offfff Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
galliciana Publicat Februarie 24, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 24, 2010 bebita si lyly,multumiri pt voturi in cap trecut![flo][flo] astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, sã mãsurãm pe altii cu mãsura cu care ne mãsurãm pe noi, sã pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouã si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri..id="size1"> Confucius id="size1">id="Comic Sans MS">id="limegreen"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
galliciana Postat Februarie 24, 2010 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 24, 2010 bruni,lumi 3in1,multumim pt voturi![flo][flo] astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, sã mãsurãm pe altii cu mãsura cu care ne mãsurãm pe noi, sã pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouã si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri..id="size1"> Confucius id="size1">id="Comic Sans MS">id="limegreen"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violab Publicat Februarie 24, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 24, 2010 Buna seara. galli cum te simti? te-ai mai calmat? fetelor ne mai intilnim sau nu? Ca vad ca o dati cotita.. ____________________________ Anul asta voi fi mamica! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samira33 Publicat Februarie 24, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 24, 2010 fetelor...vad ca aveti mancarici la deshte...ce rau imi pare ca nu am fost cu voi azi. peste toata treaba mea...multa si asa...am primit si o invitatie sambata seara la ziua unei prietene...si Duminica o invitatie la ziua cumnatei[:D] pam pam prietenei i-am luat o geanta si un tricou cu imprimeu cu nevasta lu' Bart Simson....iar cumnatei i-am luat o pereche de ciocate lungi,din piele intoarsa,maro-am si eu la fel...urmeaza sa le mai iau si flori...la ghiveci ambelor....ca mie nu-mi plac florile taiate. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts