nata18 Publicat August 22, 2011 Raport Distribuie Publicat August 22, 2011 Am avut o noapte de cosmar. Nu am inchis un ochi din cauza dintisorilor Bebe are 8 luni si primii doi de jos au iesit fara mari probleme Acuma vin cei de sus, si de citeva zile s-au inflamat, iar ieri a facut febra Noaptea a ajuns la 38.5 Am citit ca nu ar trebui sa fie peste 38 Alte simptome nu are I-am pus paracetamol de doua ori in 12 ore, dar tot nu coboara sub 37.5 Ce pot sa-i fac? Cit poate sa dureze febra in asemenea situatii Multumesc pt sfat celor care au trecut prin astea si imi zic cum i-au alinat durerea Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mirrin Publicat August 22, 2011 Raport Distribuie Publicat August 22, 2011 Fata mea, la dintii de sus a facut febra 39,8 cel mai mult, si a tinut-o cateva zile, urla noaptea in somn de durere si isi baga mainile in gura. Sfatul pediatrei a fost, daca nu ii scade febra sa-i fac impachetari in cearsaf ud ( si a fost singura data cand chiar am facut-o). Dupa o zi am zis ca nu s epoate sa fie de la dinti, m-am dus la alt medic, apoi la cabinet privat si tot asa...un medic mi-a dat antibiotic ca are gatul iritat ( cred ca de la plans), altul a spus exact ce mi-a spus si pediatra, ca e de la dinti, asa ca am mers pe varianta antitermice, cearsaf ud sau sosetele ude, rabdare, calgel/dentinox si plimbat in brate. Ca sa te linistesti, la ceilatti dinti nu a mai avut nici o problema, chiar si caninii au iesit fara sa ne dam seama, dar incisivi centrali de sus au fost de groaza. mamica de printesa Maria 15.11.2006 si bebe Mircea -25.09.2010id="blue"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nata18 Publicat August 24, 2011 Raport Distribuie Publicat August 24, 2011 multumesc mult pentru raspuns Noi am ajuns cu febra pina la 39, iar cu paracetamol nu cade mai jos de 37. Intrebarea mea e la voi cite zile mai exact a tinut febra, noi avem aproape trei zile si pe prospectul paractamolului spune ca nu mai mult de 3-5 zile Folosesc mai rar decit e indicat pt virsta lui, dar tot imi fac griji Plus la febra azi a avut scaunul mai moale decit de obicei, dar ma gindesc ca i-am dat prea mult suc de morcov cu mar(diluat cu apa) ca nu prea vrea apa Multumesc anticipat Sper sa-i treaca cit mai repede Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r_ocsy Publicat August 25, 2011 Raport Distribuie Publicat August 25, 2011 La 38,5 eu una nu ma stresez, daca depaseste 39 atunci incep sa ma agit. La noi febra produsa de dintisori nu tinea mai mult de o noapte, ii dadeam 1-1,5 ml de nurofen si rezolvam problema. Cred ca depinde de organismul fiecarui copil, nu poti sa zici ca febra cauzata de eruptia dentara tine x zile pentru ca mereu vei auzi alte variante. Scaunul moale poate fi din cauza febrei sau datorita eruptiei dentare, nu trebuie sa fie neaparat de la sucul de morcovi. De ce nu suni pediatrul sa iti raspunda el mai precis la intrebari ? R_ocsy , mami de [copil] Ana Sofia ( 19.05.2010 )id="purple">id="size1"> "Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."id="orange">id="size1"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mirrin Publicat August 25, 2011 Raport Distribuie Publicat August 25, 2011 A tinut-o peste 3 zile, si ii dadeam alternativ, panadol cu nurofen la 4 ore. Adica astfel incat sa nu fie dat acelasi antitermic mai devreme de 8 ore. II faceam si impachetari. I-a trecut fara nimic altceva. Totusi daca dureaza mai mult,e bine sa vezi un medic. mamica de printesa Maria 15.11.2006 si bebe Mircea -25.09.2010id="blue"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nata18 Publicat August 25, 2011 Raport Distribuie Publicat August 25, 2011 multumesc pt raspuns dupa trei nopti nedormite, febra si lacrimi, suntem bine Dintr-o data febra a cazut, numai ca ne-am ales cu o alegie de toata frumusetea, nu stiu de la ce, ca nu i-am dat nimic nou, si parca nici eu nu am mincat nimic deosebit Intre timp am fost la medic si a zis ca e de la dinti, ca altceva nimic nu are, eventual daca e vreo infectie care abia debuteaza (dar ma intreb de ce nu mai are febra, daca inca are infectie) sau ca asta a fost toata "distractia" si va iesi dintele pur si simplu Am intrebat daca e normal sa faca febra 39 A zis ca nu e normal, dar ca e posibil , si ca daca in rest e ok, sa nu-mi fac griji Alergie am mai avut si a trecut de la sine fara sa mai stiu de la ce a fost, iar dinti ne-au crescut deja doi, asa ca macar azi sper sa dorm mai linistita, fara sa ma trezesc la fiecare jumatate de ora sa verific cit de fierbinte e Multumesc pt pareri, e bine sa stii prin ce au trecut altii, sa stii la ce sa te astepti Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bee Publicat August 25, 2011 Raport Distribuie Publicat August 25, 2011 Roseola infantum, sau febra de 3 zile cumva? Cauta pe net! Suprapusa peste eruptia dentara. Ai mei toti 3 au facut-o pana la un anisor. Wow ce m-am agitat la fetita cand a aparut eruptia dupa febra: "Daca e rujeola, ca asa arata?". La baieti stiam deja. Ana Teodora (22.12.2005), Razvan Dimitrie (26.10.2007) si Petru Octavian (11.08.2009) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nata18 Publicat August 26, 2011 Raport Distribuie Publicat August 26, 2011 dupa ce am cautat pe net, cel mai probabil ai dreptate Mie mi s-a parut suspect ca febra de trei zile a scazut asa dintr-o data pe la 4 dimineata, apoi la 8 au inceput sa-i iasa petele roz pe frunte Si ca de obicei, orice apare pe piele, aici medicii o iau drept alergie si e tratata cu nestatin. Nu i-am luat nimic, dar macar acum stiu ce a avut si ca durerea de la dinti era nesemnificativa pe linga disconfortul pe care il dadea febra. Si burtica probabil tot de la ea il durea Avem o zi de cind au aparut petele La voi in cite zile au trecut? Si asa era agitat de la dinti, acum si cu agitatia de la rozeola, cum nu am mai dormit normal de 5 zile, simt ca cedez nervos Sper sa revina la normal, ca in general e tare cuminte, acuma insa e asa de plingaceos, nu sta o secunda singur multumesc pt mesaj, chiar mi-a fost de un real folos Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dana vio Publicat August 26, 2011 Raport Distribuie Publicat August 26, 2011 Despre eruptia dentara nu stiu ce sa-ti spun, la noi era ceva de genul: a, uite ca mai are un dintisor! La febra care depaseste 38.5grade, eu ii dau supozitoare paracetamol intercalat cu novocalmin, asa a spus medicul. O data paracetamol, o data novocalmin, si asa scade. Iar scaunul moale este sigur din cauza paracetamolului. SANATATE VA DORESC! [flo] Alexandra Maria 14.12.2007 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adinutza78 Publicat August 26, 2011 Raport Distribuie Publicat August 26, 2011 Asta sigur a fost febra de 3 zile. asa am patit si noi cand bb avea 9 luni :3 zile febra mare fara altceva nimic . pana la 39.9, apoi dupa 3 zile febra a disparut brusc si in ziua urmatoare a aparut eruptia prima data pe fata si burta , apoi pe tot corpul . dupa 2 zile a disparut la fel de brusc cum a aparut. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.