Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

FIV cu DR.POIANA NICOLAE

Recommended Posts

Pentru ca spermograma sotului are rezultate foarte proaste.ne-am hotarat ca vom face FIV.

Inainte de toate,vreau sa stiu pareri despte Fiv la Dr.Poiana,pentru ca nu am vazut deloc postari despre dansul.

Daca aveti experiente,bune sau mai ales rele,va rog sa le impartasiti cu mine.

Multumesc!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Eu nu am facut fiv la Poiana, am facut cu echipa de greci de la Biogenesis.

Pot sa-ti spun un lucru cu certitudine iar tu sa tragi concluziile. Rata mare de secces a acestei clinici este data de medicii greci. Cu toate ca Poiana am inteles ca este un obstetrician foarte bun ( nu degeaba a ajuns Prof ), la partea de fiv .....nu m-as baza foarte tare.

MTHFR 1298c hetero si mutatia protrombinica heteroid="size1">id="green">

Citat:
citat din mesajul lui goggy
Eu nu am facut fiv la Poiana, am facut cu echipa de greci de la Biogenesis.Pot sa-ti spun un lucru cu certitudine iar tu sa tragi concluziile. Rata mare de secces a acestei clinici este data de medicii greci. Cu toate ca Poiana am inteles ca este un obstetrician foarte bun ( nu degeaba a ajuns Prof ), la partea de fiv .....nu m-as baza foarte tare.MTHFR 1298c hetero si mutatia protrombinica heteroid="size1">id="green">
align="right" id="quote2">Draga mea,merci pentru sugestii.Daca sunt pacinta lui si fac Fiv la clinica unde lucreaza cu grecii,asta inceamna ca lucreaza toti la "bebele" meu,nu? Nu mi-e clar daca poate lucra singur sau depinde de echipa.Asta imi indica daca e ok sa fac acolo Fiv sau ...nu

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...