VALENTINA C Publicat Februarie 25, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 25, 2010 Luca s-a nascut pe 5 februarie, in plin scandal cu doze de vaccin BCG expirate si nu i s-a facut acest vaccin in maternitate. Ne-au spus ca la inceputul lui aprilie vor veni noile doze. Intre timp, s-a inchis Institutul Cantacuzino si nu s-a dat nicio alta alternativa pt mamicile cu copii foarte mici. Stiti daca acest vaccin se gaseste in farmacii? Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010); Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delsim Publicat Februarie 25, 2010 Raport Distribuie Publicat Februarie 25, 2010 Nu se gaseste, singurul producator era Cantacuzino, ca numai noi avem incidenta pe care o avem in Europa. Asa ca nu avem ce face decat sa asteptam si intre timp sa ferim copiii de aglomeratii, transport in comun etc. Se poate face si mai incolo, insa ideea e sa fie imunizat cat mai repede, din cauza riscului .Asta e ...traim in Romania[bang] Delia "Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioana_gl Postat Martie 18, 2010 Raport Distribuie Postat Martie 18, 2010 dupa o lunga absenta revin si va spun ca dupa ERAD si tratament am facut un bb sanatos si gras (4,4kg) pe 24ianuarie2010. As avea nevoie de sfatul vostru din-nou: Stefan al meu nu are facut vaccinul BCG (prietenii stiu de ce!). Dupa lungi cautari am gasit vaccinul in Rep. Moldova. Vaccinul este produs de BCG Laboratory Japan si este "procurat" dintr-o maternitate din MD. Fiola este pentru 20 de bebelushi. Pana acum am ezitat sa il fac pentru ca mai multi medici mi-au zis ca nu ar fi pentru partea noastra de europa, ca nu se stie eficacitatea lui si aletele, voi ce ati face? ati astepta pana se trezesc cei de la noi sa scoate vaccinul sau l-ati face? sunt in mare dilema[q] Multumesc! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalishka Publicat Martie 19, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 19, 2010 Eu personal nu l-as face...mai bine tine bebelusul ferit de aglomeratii si alte asemenea, ca inteleg ca in aprilie s-ar reincepe productia la Cantacuzino... Nu cred ca o sa fie o problema daca feresti copilul, pe cand daca ii faci vaccinul poate Doamne fereshte apar ceva reactii aiurea, sa vezi atunci mustrari de constiinta. Iti urez sa iei cea mai buna decizie pentru puiul tau. Multa sanatate![flo] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delsim Publicat Martie 19, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 19, 2010 subscriu Delia "Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo76 Publicat Martie 19, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 19, 2010 Eu am nascut pe 16 febr si l-am primit din strainatate, doza pt 10 bebelusi. Si l-am facut fetitei, fara ezitare. Daca a fost transportat in conditii bune, adica respectand temperatura, intre 2-8 C, nu ai de ce sa te temi. Acest vaccin se produce peste tot in lume dupa aceeasi formula. Doctorita de familie anunta SANEPID-ul, vine si ia seria de la vaccin si ii administreaza bebelului tau in mana stanga o doza mica. Fa-i-l fara teama, daca s-a respectat temperatura la transport! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioana_gl Postat Martie 20, 2010 Raport Distribuie Postat Martie 20, 2010 da, temperatura sa respectat. Multumesc pentru sfaturi :) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danangie Publicat Martie 21, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 21, 2010 Aici in It nu se face acest vaccin. Deci prin urmare copiii mmei nu au facut acest vaccin.Aici nu este paranoia de la noi....si traim bine si linistiti. Aici se face doar in cazul ca demonstrezi ca ai persoane cu TBC sau au avut ...in familie. Cu tot ca as fi vrut sa mi-l faca....dar se uitau la mmine ca la felul 8......la agitatia mea mai bine.....id="teal">id="Comic Sans MS"> DANA a doua minuni : pepenasul [copil]ALESSIO si dovlecelul MATTIAid="size2">id="right"> S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)id="size1">id="blue">id="purple">id="Comic Sans MS">id="size2"> A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)id="size1">id="blue">id="purple">id="Comic Sans MS">id="size2"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariucasara Publicat Martie 21, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 21, 2010 Citat:citat din mesajul lui danangieAici in It nu se face acest vaccin. Deci prin urmare copiii mmei nu au facut acest vaccin.Aici nu este paranoia de la noi....si traim bine si linistiti. Aici se face doar in cazul ca demonstrezi ca ai persoane cu TBC sau au avut ...in familie. Cu tot ca as fi vrut sa mi-l faca....dar se uitau la mmine ca la felul 8......la agitatia mea mai bine.....id="teal">id="Comic Sans MS">DANA a doua minuni : pepenasul [copil]ALESSIO si dovlecelul MATTIAid="size2">id="right"> S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)id="size1">id="blue">id="purple">id="Comic Sans MS">id="size2">A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)id="size1">id="blue">id="purple">id="Comic Sans MS">id="size2">align="right" id="quote2">Din pacate in Romania nu e vorba de paranoia. Suntem pe locul 1 in Europa la incidenta TBC si f. multi sunt purtatori sanatosi deci habar au ca sunt infectati si transmit si altora boala. Eu as astepta totusi un vaccin avizat la noi.[flo]Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
denisamov Publicat Martie 23, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 23, 2010 ...si tocmai pt ca suntem locul 1 in Europa, nu va puneti intrebarea de ce? Suntem vaccinati de pe vremea lui Ceausescu, nu cred ca a scapat cineva nevaccinat BCG...si totusi suntem pe primul loc la aceasta boala?! hmmmm! Concluzie: acest virus a fost transmis prin vaccin...si nu este concluzia mea personala...in fine, intru iar pe un teren cu nisipuri miscatoare dar atat am vrut sa spun.Suntem cei mai vaccinati si suntem totodata premianti la TBC. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.