Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

INSEMINARE 63

Recommended Posts

BINE ATI VENIT LA UN NOU CAPITOL!id="blue">id="Georgia">

INSEMINARE:
id="red">

Capitolul 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62

LINKURI UTILE :

Calculator ovulatie

Valori Beta HCG

Ovulation Induction

Ce se intampla in organism in timpul tratamentul de stimulare

id="orange">
id="Georgia">

Cum se deschide capitol nou

1. Te loghezi cu userul comun Inseminare. Parola o trimit la cerere pe PM.

2. Mergi la „Asteptand un ingeras in viata noastra !”, intri pe subiectul nostru, la prima pagina si dai „Editeaza subiect”.

3. Copiezi toata listuta si mergi inapoi la „Asteptand un ingeras in viata noastra !”, unde dai „Subiect nou”.

4. Dai Paste la listuta copiata si faci urmatoarele modificari:

- scrii la subiect „INSEMINARE” (nr.capitolului)

- treci capitolul trecut in lista capitolelor de la inceputul listutei astfel: copiezi link-ul capitolului trecut, mergi la cel nou deschis, la „Mod format” pui pe „Interactiv”, mergi la butonul „Intrudu Hyperlink”, apare o alta casuta, pui nr capitolului, dai ok si apoi link-ul capitolului trecut si iarasi ok.

Si gata!!! Capitolul nou este facut... Aaaa, si te duci pe ultima pagina a capitolului vechi sa anunti ca s-a deschis capitol nou... Aceeasi formula de mai sus.

Recomandare: inainte de a crea capitolul nou sau de a face modificari in lista initiala, nu uita sa vizualizezi modificarile facute ca sa te asiguri ca nu s-a stricat ceva sau ca lucrurile arata asa cum ti le doresti. Daca nu este bine, reseteaza si incearca din nou.

Bafta! Instructiunile sunt mult mai complicate decat este de fapt sa schimbi capitolul.

id="left">id="Georgia">id="purple">

Medici care fac IA:

BUCURESTI

Dr. Niculescu – Giulesti+cabinet privat (Nord Medica)

Prof. dr. Bogdan Marinescu – Giulesti+cabinet privat

Dr. Diana Cocei – Giulesti+cabinet privat + Nord Medica

Dr. Cezara Bucur - Giulesti + Dacia Medical Center

Dr. Anca Moisa – Giulesti+cabinet privat

Dr. Mirela Ranga - Giulesti

Dr. Matei + Mihalache – policlinica CFR2

Dr. Miciner – Sabyc + CFR2

Dr. Denisa Protopopescu - MEDSANA + CAB. PARTICULAR

Dr. Virgiliu Ancar – MEDSANA

Dr. Anca Gherasie - Med New Life + spitalul CFR2

Dr. Laura Dracea - Giulesti + cabinet particular Gynera

Dr. Tutunaru + Matei - noua clinica/cabinet

CLUJ

Dr. Alin Butnaru - spital

- pregnyl - 75ron

- foliculometrie - 40ron fiecare (clinica GYNIA)

- IA - 100eur

Debrecen(Ungaria), clinica Nagyerde

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 196
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Am venit si noi de la eco si am deschis capitol nou.

Bebelina e f bine si inimioara si tot. A mai crescut ceea ce ma bucura f mult. Are cam 2900 g ceea ce zice Dr Haiduc ca a luat f bine mai mult de 200 g pe saptamana.

Colul nu e pregatit pt nastere ceea ce insemna ca mai dureaza pana se hotaraste steluta sa apara.

Eu tot cred ca vrea neaaparat sa se nasca de ziua mea, adica pe 6.

Pana atunci insa mergem din nou la control miercuri.

Am de luat augumentin pt o infectie urinara aparuta inopinant, insa sunt bucuroasa ca nu am streptococul B.

Pupici si sa vina bebeiiiii !id="blue">id="Georgia">

[copil] e in burtica [gravi] +38 [fetita] Gia Darria id="orange">id="Comic Sans MS">id="blue">

IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisaid="orange"> (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)id="purple">

varsta bebel

Poze Bebelina

Lucrusoare Bebelina

Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

id="red"> id="Georgia">

Sensibila si eu ma bucur ca sunteti bine[pup]

Eu nu am mai scris, deoarece dupa 2 IA nereusite si una lasata cu hiperstimulare nu am mai avut putere sa mai merg la dr, dupa 3 ani in care am mers aproape luna de luna...v am citit in fiecare zi...m-am bucurat si am plans si m am intristat pentru sarcinile pierdute...Sarcinile obtinuta de viss, luminita , sabine imi dadeau speranta si mie...imi spuneam ca uite sunt sanse fetele reusesc si voi reusi si eu..offf a fost crud..insa asa e viata...pentru unii oameni e mai greu...

Vissid="green">, m-a emotionat mesajul tau, in care spuneia ca a trebuit sa lupti pentru tot ce ai realizat..eu sunt convinsa ca iti vei realiza si acest vis...

Eu m-am hotarat sa fac FIV deoarece mi se pare ca nu am sanse cu IA si natural avand in vedere multiplele probleme pe care le am(un ovar, tiroida autoimuna cu hipotiroidie si de parca nu era de ajuns si sotul cu spermograma cu mobilitate redusa si procent mare de forme aberante). Nu avem bani insa parintii ne vor ajuta din economiile lor...insa nu stiu ce o sa le spun cand tetsul va fi negativ.Cand sunt banii munciti de tine..e altfel..de doare, dar parca asa te doare mai tare... Sunt foarte dezorientata unde sa fac Fiv ul ...ma gandeam la Giulesti sau cu dr Dracea la Gynera(unde am si programare pe 21mai). E mai ieftin(nu stiu dc as pitea sa spun ieftin) la Giulesti dar nu stiu in a cata zi se face ET. La Gynera am inteles ca se face in ziua a 5 a. Oricum sunt foarte ravasita, dezorientata...as mai incerca si o IA...nu stiu parca doare din ce in ce mai mult aceasta neimplinire...desi imi spun ca trebuie sa ma bucur de ce Dumnezeu mi a dat...

[pup]toate fetele si vreau sa aud cat mai repede vesti bune...

anda82 daca iti doresti din tot sufletul bebe atunci nu te sfii sa cer ajutorul tuturor chiar daca sfarsitul este sau nu cu reusita ,daca nu incerci atunci nu ai de unde sa sti daca se va intampla iar parinti tai sunt sigura ca sunt alaturi de tine indiferent de rezultat iti doresc numai bine si inplinirea visului de a fi mamica

id="left">sper ca intro zi o sa fiu si eu[gravi]

buburneak

mihapetid="red"> da, am o fetita de 2 luni jumate. Este rezultatul unei sarcini obtinute prin inseminare.

Mai intai, fa o histerosalpingografie. E dureroasa, dar asa vei afla sigur daca ai trompele infundate sau nu. Eu am facut una cu vreo 4 ani inainte. Imi iesise ca am trompe putin permeabile, adica lichidul ajungea la ovare dar se vedeau ca niste firicele foarte subtiri.

[caru]Poze noi cu Pinky de la 2 luni (nascuta in 09.12.09)

[bebic] Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix

dankutza, sunteti ca doua floricele de primavara, de care te inseninezi cand le vezi [olala]

sa-ti traiasca bobocelul, sa creasca mare, sa fie cuminte si sanatoasa...ca frumoasa e [:D]

si eu m-am gandit la HSG, dar dr. nu mi-a spus nimic. desi, tot el i-a propus unei colege de-a mea sa-i desfunde trompele, insa n-a mai fost necesar, fiindca in luna aceea a si ramas gravida.

voi vedea ce-o fi luna asta. Cu Dumnezeu inainte![ruga]

am aparut si eu iar, dupa o indelungata absenta - scuze, dar a fost nebunie la serv si inca mai e [q]

un [pup] catre toate "combatantele" cu state vechi, ce mai faceti, ce vesti mai aveti?

sensibila, esti pe ultima 100 de metri...bafta multa, cred ca ai ceva emotii...ma bucur ca sunteti bine si tu si bebelina

[gravi] 10+

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...