Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

FIV Dr. Laura Dracea (13)

Recommended Posts

CLINICA MEDICALA GYNERA str. C-tin Aricescu, nr 8., sector 1, Bucuresti tel: 031/1065698, 0727833833 fax:031/1065708 email: office@gynera.ro Tarife: 1. Pachet FIV standard ( monitorizare prelevare, ovocite, preparare sperma, cultivare embrioni, embriotransfer ziua 2 sau 3) 2300 euro 2. Proceduri aditionale: a) Anestezie generala pt prelevare ovocite 180 euro b) ICSI 400 euro c) P-ICSI 500 euro d) Assisted Hatching( ecloziune asistata a embrionilor) 150 euro e) Cultivare extinsa a embrionilor mai mult de 72 ore ( Blastocisti ) 220 euro f) Recoltare chirurgicala a spermatozoizilor-punctie/biopsie cu anestezie generala 650 euro 3. Crioconservare: a) Crioconservare sperma si stocare pana la 12 luni 150 euro b) Vitrificare embrioni sau ovocite si pastrare pana la 12 luni 400 euro c) Stocare embrioni/ ovocite/ sperma-tarif anual ( dupa primul an) 100 euro d) Dezghetare ovocite /embrioni vitrificati si incubare 100 euro f) ET cu embrioni vitrificati 400 euro 4. Programe donare/mama surogat: a) Evaluare si avizare donator de sperma sau ovocite, mama surogat 250 euro b) Consultatie si monitorizare primitor ovocite/embrioni, mama surogat 300 euro c) Sperma de la donator anonim-tarif pe flacon( o proba) 180 euro Costul consultatiei initiale 130 euro ( echivalent in RON).
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 249
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Multumim pentru capitolul nou! Nikoniko, cei de la Gynera incep pe 1 septembrie. Anamariam 79 are programare la Gynera pe 1 septembrie si eu pe 5. Da-le un mail si vezi ce iti raspund. Crisa, si eu sunt agitata de fel...Ai reusit sa faci programare pentru ecografia morfofetala? [pup]

Niko...somnul ma tine lipita de pat,,,nu pot sa zic cat dorm ca mi-e rusinica,,dar rup patul de somn,,,legat de intrearea ta cam la 12-14 zile de la beta tb facuta ecografia,,,,am fost pe 10aug pentru confirmare numar si tb sa mai merg intre 19-23sept in sapt 12 pt morfofetala si mi s-a parut cam tarzior asa ca mai fac o eco intre timp pe 6 sept. Irip,,nu am reusit sa fac programare,,pe la marile somitati ale medicinei in Bucuresti probabil voi reusi cand voi naste ..am renuntat la ideea de a merge la H, Pop, etc,,inca sunt in dilema ce medic/spital sa optez,,oricum vreau intre Filantropia/Elias/Polizu,, [pup]

crisa probleme am avut de am stat acasa asa mult la mine s-au prins doi embrioni dar o placenta nu a dezvoltat bebe ,dar in schimb crestea si o putea oricand sa o impinga pe cea cu bebele afara si sa fac avort. Am avut sangerari pana s-a eliminat acum este bine dar dr a zis sa stau acasa toata sarcinak este mai bine. Acum am concediu de risc maternal de pe 1 sept pana pe 1 decembrie apoi o sa intru in prenatal. noi echo de confirmare am facut la 10 zile(5sapt) de la rezultatul betaHCG SI S-A VAZUT DOAR 1 SINGUR SAC GESTATIONAL LA 6 saptamani s-a vazut si cel de-al doilea sac care nu avea embrion. Eu cafea nu am mai baut de la transferul de embrioni.

Crisa eu nu m-am hotarat sigur unde voi naste,dar tind catre privat totusi...in legatura cu programarea la dr H ,sa stii ca eu am fost la eco si nu m-a pus nimeni sa semnez vreun contract cu ei si din cate am mai citit si eu aceste contracte se semneaza cu vreo luna doua inainte de a naste(vz in forum"Nasterea la Sanador" sau cv de genul asta si o sa gasesti m multe informatii). Irip eu ma simt bine multumesc Lui Dumnezeu,lucrez si imi vad de viata ca si pana acum...in legatura cu proteinele da,mi-a zs d-na dr sa consum proteine si animale si vegetale,si intr-adevar m-am simtit f bine. Pup!

Am uitat,Irip! Am renuntat la cafea,desi mi-a fost foarte greu fiindca eram obisnuita sa beau una pe zi,dar m-am gandit ca important e sa ii fie copilului bine ....am mai incercat sa beau putin dar mi-a fost cam rau ,mi-a crescut pulsul la 109 nu am putut sa dorm o zi...

Irip,multumesc esti draguta!Am lipsit vreo saptamana fiindca am fost plecata din tara... Noi am imprastiat zvonul ca am ramas insarcinata exact dupa ce am primit rezultatul Beta hcg.Sunam si eu si sotul meu continuu la neamuri si prieteni,de incinsesem liniile.Nu am putut sa ne abtinem si nu aveam dc fiindca am asteptat destui ani ptr minunea aceasta. [pup] pe toate!

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...