Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

e acceptabil... fara sex?

Recommended Posts

OK pentru cei ce ma cunosc nu am luat-o razna si intrebarea nu e ce pare a fi dar nu vreau sa expun situatia in detaliu acum. Mai degaraba vreau sa pun mai multe intrebari si dupa aceea sa va spun despre ce e vorba. O sa va spun numai ca am avut o discutie cu niste amici legate de o situatie particulara a unei familii. Fiecare din noi a sustinut altceva asa ca m-am gindit sa va intreb. Nu sint convinsa ca vreunul din noi are dreptate. La sfirsit, dupa ce va expun situatia o sa va intreb ce ati face voi. Deocamdata luati intrebarile in afara contextului, ok? Prima intrebare: o persoana normala de 35 ani (nu conteaza sexul) are anumite nevoi fizologice. Unii pot rezista mai mult altii mai putin fara sex. E posibil … ani de zile… 7, 10, 15? Voi ati rezista? – nu e vorba de mine, eu am peste 40, si sint bine mersi [:)]- e vorba de cunoscuti de-ai mei mersi de raspunsuri.
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 62
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

7, 10, 15 ani, nu, nu e normal. Mai sunt impreuna respectivii dupa o pauza asa lunga? Sau e o prietenie/casatorie la distanta? In fine ... pauze de cateva luni pt. diverse motive (sarcina cu probleme, alte probleme de sanatate, pauza de gandire etc.), da. Dar ani, nu. ****** [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=160059&whichpage=11"]Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.[/url] [ruga] Doamne-Doamne, ai grija de noi [gravi] 28s
Se tu sentissi come mi batte il cuore, Se premo la mano, mi batte più forte ancora: Sai tu dirmi perché batte così? Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

scos din context, deci fac abstractie ca e vb de o familie...o persoana cred ca rezista. Cred ca sunt cazuri mai rare/neobisnuite, si persoana poate fi absolut normala. Eu nu stiu dc as rezista, chiar nu stiu. Nu am fost pusa in situatia asta. [mamica]in[9cer]de[fetita] "and the song became love and love became the egg" (Happy Feet) my little sunshine

Da, o persoana rezista. Eu vorbeam de o relatie, ca e prietenie, casatorie ... nu-i normal. ****** [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=160059&whichpage=11"]Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.[/url] [ruga] Doamne-Doamne, ai grija de noi [gravi] 28s
Se tu sentissi come mi batte il cuore, Se premo la mano, mi batte più forte ancora: Sai tu dirmi perché batte così? Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Astept sa-mi raspunda si barbati; chiar ma intereseaza parerea lor pt ca e stiut ca ei sint cei care sufera mai mult de asta. Deci cit se poate rezista? Cit e normal? Probabil ca limita fiecaruia e diferita insa am aruncat numerele asta (7, 10, 15 ani) nu la intimplare... Acum stiu ca se poate rezista si o viata intreaga (cel putin teoretic, in cazul popilor catolici, insa stiti foarte bine cite cazuri de child molestation au fost si sint in biserica catolica tocmai pt ca e foarte greu sa rezisti).

Acum vorbim de casatorie de aparenta, de obisnuinta ... nu stiu cum sa zic? Sigur in cazul casatoriei spusa de tine unul dintre ei nu are alte relatii? Sau amandoi, separat insa? Ca mie pana-n clasa a 4-a (deci vreo 10-12 ani) fara sex nu mi se pare ok. ****** [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=160059&whichpage=11"]Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.[/url] [ruga] Doamne-Doamne, ai grija de noi [gravi] 28s

Citat:
citat din mesajul lui monabella
OK pentru cei ce ma cunosc nu am luat-o razna si intrebarea nu e ce pare a fi dar nu vreau sa expun situatia in detaliu acum. Mai degaraba vreau sa pun mai multe intrebari si dupa aceea sa va spun despre ce e vorba. O sa va spun numai ca am avut o discutie cu niste amici legate de o situatie particulara a unei familii. Fiecare din noi a sustinut altceva asa ca m-am gindit sa va intreb. Nu sint convinsa ca vreunul din noi are dreptate. La sfirsit, dupa ce va expun situatia o sa va intreb ce ati face voi. Deocamdata luati intrebarile in afara contextului, ok? Prima intrebare: o persoana normala de 35 ani (nu conteaza sexul) are anumite nevoi fizologice. Unii pot rezista mai mult altii mai putin fara sex. E posibil … ani de zile… 7, 10, 15? Voi ati rezista? – nu e vorba de mine, eu am peste 40, si sint bine mersi [:)]- e vorba de cunoscuti de-ai mei mersi de raspunsuri.
Apoi acolo a intervenit o problema. De ordin fizic, sufletesc, mental, religios. Eu n-as rezista, si viata noastra sexuala s-a rarit considerabil, libidoul meu a scazut considerabil, dar nici chiar asa. [url="http://razedesperanta.wordpress.com/"]Blogul meu - de la noi, pentru ei![/url] [url="http://bazar.desprecopii.com/index.asp"]Bazar general - fiecare implicare conteaza![/url] [url="https://picasaweb.google.com/106847915526522394338"]Lucrusoare de vanzare...[/url]

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...