CristinaSrb Postat August 27, 2011 Autor Raport Distribuie Postat August 27, 2011 cum se poate pierde o sarcina daca esti in mai putin de o luna? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nadaflorilor Publicat August 27, 2011 Raport Distribuie Publicat August 27, 2011 mergi la un cabinet medical de specialitate, sau discuta cu mama... Nina,[gravired] 23+, [fetita] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adriuta Publicat August 28, 2011 Raport Distribuie Publicat August 28, 2011 Citeam undeva ca o femeie poate pierde cateva sarcini intr-o viata ciar in prima luna. Inteleg ca ti-a intarziat CM si apoi ai avut sangerari, sau cum? Se poate pierde ff usor, pur si simplu incepi sa sangerezi abundent dar nu este o regula. Zigotul nu se prinde de peretii uterului si...asta e. Nu dispera, mergeti inainte cu incredere, va veni si bebele. Asa creste mare puiulid="blue">id="size1"> Paginuta mea!id="blue">id="size1"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JuliaSM_2 Publicat August 28, 2011 Raport Distribuie Publicat August 28, 2011 Cred ca la 17 ani pe care ii scrie la profil Cristina,nu e suparata ca a pierdut sarcina,Adriuta,ci tocmai viceversa.Probabil cauta o modalitate de a scapa de o sarcina nedorita...[:-/] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lulu77 Publicat August 28, 2011 Raport Distribuie Publicat August 28, 2011 si eu cred la fel, ca o intereseaza sa scape ea de sarcina...deci HELP..la medic si cam atat, sau ma rog poate mai exista si metode nu tocmai medicale Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IonescuOana Publicat August 29, 2011 Raport Distribuie Publicat August 29, 2011 Si mie mi se pare ca intentia e de a pierde. Of, tineretea asta. O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED S-O IA CINEVA! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CristinaSrb Postat Septembrie 1, 2011 Autor Raport Distribuie Postat Septembrie 1, 2011 Intr-adevar a fost o sarcina nedorita dar nu stiu cum s-a intamplat sa o pierd asa in prima luna. Trebuie neaparat sa ma duc la un control. Multumesc Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.