tlaura Publicat August 28, 2011 Raport Distribuie Publicat August 28, 2011 Unde pot sa verific daca un curs de inspector resurse umane, este acreditat sau nu? Adica daca este recunoscuta diploma de ministerul muncii. Este posibila o verificare? Laura, mama lui Andrei Poze Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ela_04 Publicat August 31, 2011 Raport Distribuie Publicat August 31, 2011 Da. Faci o cerere la Min munci sau la min educatiei. Sunt informatii publice. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tlaura Publicat Septembrie 1, 2011 Raport Distribuie Publicat Septembrie 1, 2011 Multumesc Ela! Intre timp am intrat pe siteul Min. Muncii si am gasit acolo toate informatiile! Am avut si noroc, pentru ca ce ma interesa pe mine este avizat de min. muncii! Pup! Laura, mama lui Andrei Poze Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dicirstea Publicat Septembrie 1, 2011 Raport Distribuie Publicat Septembrie 1, 2011 tLAURA, sunt multe acreditate, dar ti-as recomanda sa te duci si sa faci cursurile chiar la ITM, sunt tinute de inspectori si te tin minte daca te prind la vreun control[:D], sau cauta macar ca acolo unde faci sa tina cursurile inspectori ITM> [zz] CAPRA CU 2 IEZI [alap] mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian [copil](03.06.2009) MINUNEA MEA; A DOUA MINUNE 2 A DOUA MINUNE MOS CRACIUN 2010 CE AM EU DE OFERIT id="size4"> Ajutati-l si pe Darius! Sa o ajutam pe Georgi sa mearga Manu - papusa fara picioare Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mercedes Publicat Septembrie 3, 2011 Raport Distribuie Publicat Septembrie 3, 2011 tlaura- Toate cursurile pentru adulti trebuie sa fie acreditate CNFPA. Vezi poti cauta aici http://www.cnfpa.ro/index.php?lang=ro&l=rnffpa daca firma e autorizata ori ba. Vezi poti gasi si firmele carora li s-au retras autorizatia http://www.cnfpa.ro/afisare/view3.php dicirstea- itm ul nu tine cursuri de cativa ani...din cate stiu eu. Bafta! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
acvi Postat Septembrie 13, 2011 Raport Distribuie Postat Septembrie 13, 2011 Buna Laura, Sper sa-ti mai fie de folos informatia... In Registrul Na#355;ional al Furnizorilor Autoriza#355;i gasesti informatia care te intereseaza, dupa furnizorul de formare sau dupa calificare. http://www.cnfpa.ro/index.php?lang=ro&l=home_rnffpa Gabi PS. Scuze abia dupa ce am postat mi-au aparut raspunsurile primite si am vazut ca ai rez pb. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tlaura Publicat Septembrie 14, 2011 Raport Distribuie Publicat Septembrie 14, 2011 Multumesc pentru raspunsuri, fetelor! M-am inscris deja, sapt. viitoare incep. Este pe lista CNFPA, deci acreditat de min. muncii. dicirstea, nu stiu despre ITM; era buna informatia acum 3 aptamani! oricum, eu am ales si in functie de zona; aici unde ma duc eu, nu este foarte aproape, dar ma urc in 101 si ma lasa acolo. (zona Delfinului) Asa, gasisem mai multe, dar erau prin Militari, au alte zone inaccesibile mie! Inca o data va multumesc si va doresc o zi buna! Laura, mama lui Andrei Poze Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danamiha Publicat Septembrie 14, 2011 Raport Distribuie Publicat Septembrie 14, 2011 Laura, , nu ti-e dor de viata din Turcia?id="size1"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tlaura Publicat Septembrie 17, 2011 Raport Distribuie Publicat Septembrie 17, 2011 Citat:citat din mesajul lui danamihaLaura, , nu ti-e dor de viata din Turcia?id="size1">align="right" id="quote2">Oooo, ba DA! nici mie nu-mi vine sa cred ce dor imi e! In special de Izmir si de locul unde am stat! A fost o perioada atat de frumoasa....!Laura, mama lui AndreiPoze Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danamiha Publicat Septembrie 17, 2011 Raport Distribuie Publicat Septembrie 17, 2011 imi amintesc pozele cu voi de acolo, absolut superbe! (pe vremea cand tineam noi montiid="size1">[;)])Citat:citat din mesajul lui tlauraCitat:citat din mesajul lui danamihaLaura, , nu ti-e dor de viata din Turcia?id="size1">align="right" id="quote2">Oooo, ba DA! nici mie nu-mi vine sa cred ce dor imi e! In special de Izmir si de locul unde am stat! A fost o perioada atat de frumoasa....!Laura, mama lui AndreiPozealign="right" id="quote2"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.