Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Taxa nedatorata - pot sa o mai iau inapoi?

Recommended Posts

O scurta vizita prin Romania cu diverse treburi si ma izbesc iar de tot ce inseamna Romania....

Am mers joi sa imi fac pasaportul. Ma duc la ghiseul de informatii frumusel si ii spun lui nenea ca am pasaportul expirat , vreau sa fac altul. Imi spune ca daca vreau sa plec din tara tb sa fac 2 (unul temporar si unul electronic pe care sa il ridice cineva cu procura peste 30 de zile). Ma duc frumusel la cec si la un ghiseu in curtea politiei si platesc taxele si ma duc inapoi la un alt birou: depunere acte. Aici nene politistul imi spune "nu merge sistemul" veniti maine.

Vineri ma duc direct la depus actele. In sfarsit un angajat care stia ce face imi spune, dar va trebuie neaprat amandoua pasapoarte? Nu, dar nenea de la informatii mi-a spus ca imi trebuie. si m-as fi complicat in plus ca trebuia sa il trimit pe asta temporar in tara inapoi cand il ridica per ala electronic. OK, se duce omul la seful lui si imi aplica o stampila si semnatura si scrie mare TAXA NEDATORATA pe chitantele mele. Termin eu treaba si ma duc inapoi la ghiseele unde am platit. Ambele tanti imi explica ca "banii s-au dus" si ele nu cred ca se mai pot lua inapoi. [bang] deci eu cu chitanta mea cu taxa nedatorata ce fac????

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...