nata18 Publicat August 29, 2011 Raport Distribuie Publicat August 29, 2011 Salutare Am gasit informatii ca diareea nu are nici o legatura cu eruptia dintilor,si totusi unii zic ca ar avea. Bebe are 8 luni si ii ies cei de sus de citeva saptamini De doua zile are scaune dese si apoase, cu mucozitatati (6-7) Ziua a mincat pepene galben, si doua lingurite de mure Sa fie de la ele? In rest e bine, maninca , bea, se joaca S-a mai confruntat cineva cu asemenea situatii? Tre sa-mi fac griji Cind e grav? I-am dat sa manince supa de morcov, orez cu banana si ceai de sunatoare Ce alte produse ajuta in asemenea situatii multumesc pt orice sfat sau sugestie Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oana_lex82 Publicat August 29, 2011 Raport Distribuie Publicat August 29, 2011 Buna, e ff bun ceaiul de menta si mucilagiul de orez, branza de vaci, painea prajita sau covrigii, supa de morcov...6-7 scaune apoase mi se par multe, eu as merge la medic, poate fi enterocolita si atunci fara tratament nu stiu daca e ok...Trebuie sa ai grija sa se hidrateze, sa ii dai ff multe lichide si eu zic sa mergi la medic!! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tanea1988 Publicat August 29, 2011 Raport Distribuie Publicat August 29, 2011 Nata tu la 8 luni ii dai pepene galben????? eu as zice ca e periculos..... eu i-am dat la 1an si o luna pepene rosu si sa otravit[bang] a inceput sa vomite si avea diaree si cind le-am spus medicilor ce i-am dat sa pape se uitau asa mirati la mine, de ma simteam asa de vinovaata [bang]si cind ia facut spalatura gastrica plingeam de numai puteam, muream de mila cind il vedeam cum se chinuia.... of Asa ca ai grija si am auzit mai multe cazuri de acest gen, asa ca incearca sa-l eviti are timp sa pape si pepene galben Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Publicat August 29, 2011 Raport Distribuie Publicat August 29, 2011 nici murele nu mi se pare normal sa le dai la un copilas atat de mic. ar trebui sa duci o proba de kk la analiza (coprocultura), sa vezi daca nu cumva e vorba despre enterocolita. 6-7 scaune apoase pe zi e cam mult, se poate deshidrata rapid copilasul. oarecum pe langa subiect : acum catva timp urmaream emisiunea dr. Oz. intr-un episod a aratat cat de usor putem contamina pepenele, daca il taiem FARA sa-i spalam bine coaja inainte. a dat pe coaja pepenelui cu o substanta care devenea fluorescenta la lumina ultravioleta. a taiat pepenele cu un cutit. apoi luminile din studio s-au stins, s-a aprins lumina ultravioleta si - SURPRIZA : substanta fluorescenta se intinsese si in interiorul pepenelui. asadar, daca tai pepenele fara sa-l speli inainte, risti sa-l contaminezi cu germenii aflati pe coaja. Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackgirl0 Publicat August 29, 2011 Raport Distribuie Publicat August 29, 2011 Biotics pliculete, saruri de rehidratare, apa minerala plata. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.