m_mela10 Postat August 29, 2011 Autor Raport Distribuie Postat August 29, 2011 buna am un bebe de 5 luni care plange foarte mult noaptea si nu stiu ce sa-i mai fac poate ma puteti ajuta voi va multumesc Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sabina Publicat August 29, 2011 Raport Distribuie Publicat August 29, 2011 ai putea sa incerci sa dormi cu el si daca il alaptezi sa ii dai sa suga, la mine a fost singura solutie pentru trezirile de noapte. nu, nu devin dependenti de prezenta mamei/tatalui/parintilor, dupa doi ani candva au dormit amandoi singuri in camera lor fara probleme. daca as fi facut ture de alaptat noaptea crd ca eram demult la nebuni :), asa, cat de cat ne-am odihnit. ____________ Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!id="Century Gothic">id="red">id="size1"> Cum mi-am alaptat copiiiid="Book Antiqua">id="size2">id="maroon"> ______________ Sabina's blogid="teal">, [hippi] Sofia Galagiaid="teal">id="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman"> si bb Gheoid="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman">id="teal"> Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.id="Verdana">id="purple">id="size1">id="right"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m_mela10 Postat August 30, 2011 Autor Raport Distribuie Postat August 30, 2011 buna sabina mersi k mi-ai raspuns sa sti k am incercat sa dorm cu el si functioneaza dar mi-e teama k nu va mai dormi in patut mai incolo am citit k ei viseaza foarte mult pana la 6 luni si cred k din cauza viselor nu poate sa doarma imi este foarte mila de el cand se trezeste plangand Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eumada Publicat August 30, 2011 Raport Distribuie Publicat August 30, 2011 Ba va dormi si in patutz mai incolo..o sa-l pui dupa ce adoarme.Eva a dormit si in pat cu mine sau cu bunica-sa si acum doarme ,de fapt de [pe la un an singura in camera ei....nu dormea nici ea noaptea ....mult timp...si inca mai mananca de doua ori pe noapte,deci....Rabdare,rabdare. Madalina si Eva-Maria https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Publicat August 30, 2011 Raport Distribuie Publicat August 30, 2011 e foarte posibil sa planga din cauza eruptiei dentare; in medie, primul dintisor apare la varsta de 6 luni, insa durerile de gingie incep mai devreme, dintele creste in interiorul gingiei si ii poate da dureri. de cate ori mananca bebe pe noapte ? poate fi si un puseu de crestere. la medicul pediatru ai fost ? ce ti-a recomandat ? Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sabina Publicat August 30, 2011 Raport Distribuie Publicat August 30, 2011 pai tocmai ti=m dat exemplu pe ai mei care dorm bine merci la ei in pat. Dormi cu bebelusul,. nu-l mai lasa singur sa planga. ____________ Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!id="Century Gothic">id="red">id="size1"> Cum mi-am alaptat copiiiid="Book Antiqua">id="size2">id="maroon"> ______________ Sabina's blogid="teal">, [hippi] Sofia Galagiaid="teal">id="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman"> si bb Gheoid="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman">id="teal"> Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.id="Verdana">id="purple">id="size1">id="right"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ana_g Publicat August 30, 2011 Raport Distribuie Publicat August 30, 2011 subscriu si eu la ideea cu dormitul in pat cu bebe. si eu am facut la fel, alta solutie nu am avut, iar acum, la 1 an si 7 luni, copilul doarme toata noaptea la el in patut, deci nu va fi o problema. profita de perioada asta, trece f repede! _____________________id="navy"> mama lui Stefan, pui scumpid="navy"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m_mela10 Postat Septembrie 2, 2011 Autor Raport Distribuie Postat Septembrie 2, 2011 mersi de sfaturi de cateva nopti dorm cu el si e mult mai bine deci asta e solutia,nu am ce face mai tarziu in patut Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m_mela10 Postat Septembrie 2, 2011 Autor Raport Distribuie Postat Septembrie 2, 2011 da ii ies di dintisorii si in plus la mine in casa e foarte cald incerc sa-i fac mai racoare atat cat pot,dar e posibil sa planga si din cauza caldurii mersi k ma ascultati si imi raspundeti mai avem o problema:i-am inceput diversificarea de pe la 4 luni si se constipa,face kk la 3 zile.acum ii dau pulpa de fructe si supa de legume voi ati avut asa probleme?alex are 5 luni jum Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.