Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Strugurasi S-O11- BV NATI ,Rallu, Hai Theea (107)

Recommended Posts

• Răspunsuri 199
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

[hopsieu]buna fetele.cred ca nici nu ma mai tineti minte de cind nu am intrat.dar din cind in cind vam mai citit.eu miam deschis magazin si nu mai am timp nici sa respir,dar sa mai stau la calculator.de maine am incetat lucrul si am timp si de calculator.ce sa va zic de mine?eu am baiat,data de nastere sa schimbat pe 5 septembrie si in schimb bebele meu se joaca cu mine.cind vine ,cind nu vine.am contractii,am dureri si el tot nu vine.dar ma rog,intro zi tot va veni. vreau sa felicit fetele care deja isi tin bebeii in brate,le urez sa multa sanatate si bebeii sa fie mincaciosi.va pup si acum o sa intru mai des [pup][pup][pup][flo][flo][flo]

[gravired]39+

mami de roby(1993)si radu(2002)

mami de ingers 2009(9 sapt) si 2010(12 sapt)

cu ajutorul lui d-zeu pt a treia oara mamica fericita

Distribuie pe alte site-uri

Citat:
citat din mesajul lui Kora_B
Fetelor,sunt taaaare trista[:(][:(]Dbunny, vin si eu cu tine in butoi (poate cedeaza sub greutatea noastra si scapam de el de tot)Tocmai m-am intors de la dr. Bebe e micut, de unde era cu 1-2 zle inainte, dpn-2oct, acum e mai mic cu 5 zile (dpn-7oct) [q][q][q] Are 2617 g (+/- 390gr) [q] Am un deja-vu! Asa a fost si la Iannis, in aceeasi saptamana de sarcina ca acum -36, am fost la eco si era mai mic, doar ca uitandu-ma la eco lui Iannis, el eram mai mare cu vreo 150gr decat e bebe2 acum [q][q][q][q] Cum naiba??? Am burtica muuuult mai mare decat o aveam la Iannis, am facut si tratament cu Clexane,am luat si niste medicamente in plus fata de cum am luat la Iannis. Cum pisici s-a ajuns iar la asta? Sunt defecta[q][q][q][q]M-a programat ptr cezariana ptr 21sept, pana atunci o sa ma duc saptamanal sa ma vada, speram sa recupereze bebe totusi. Si atunci poate imi devanseaza cezariana mai aproape de termen. Dar daca tot nu creste, deci nu mai e alimentat cum tb de mine, atunci o sa-l scoata mai devreme sa-l tina la incubator [q][q][q][q] Si va tb sa fac dexametazona cu 2zile inainte de ceza...[:(][:(][:(][:(][gravired] 35+ cu [baietel] DPN 01.10.2011 si mamica de Iannis [copil] 2 ani +
align="right" id="quote2">Kora ,nu mai plange mami ca nu rezolvi nimic .Sa stii ca si eu am aceeasi problema,nu cat are bebelina mea acum ,dar la 31 saptamani avea 1.700 gr [bang] si cu 10 cm mai scunda decat ar trebui sa fie .Am avut si eu multe nopti nedormite , am plans si n-am rezolvat nimic.Nu mai cred in ecografe ,ce va fi...va fi....Daca ne luam dupa linkul de pe prima pagina,fetita ta e chiar bineeee 35 weeks -- 46.2 cm 2383 grams 36 weeks -- 47.4 cm 2622 grams Nu inteleg ,de ce sa tina bebe in incubator ? Dupa socotelile mele ar avea atunci vreo 38 saptamani Sigur va mai pune bebe cateva grame bune ,acum se pune mult in ultima perioada si pe mama si pe bebe [pup]Hai curaj !valabil si pentru Oana (iasi) : curaj ![flo] si eu sunt cu bebe mic ,dar nu pot face nimic ,sanatos sa fie si sa se nasca la termen Mama mea s-a nascut de 1.200 la 9 luni ,e sanatoasa tun ,are 3 copii ,e grasa[:D] frumoasa[olala] si vreo 90 si ceva de kile acum Var-miu s-a nascut de 4.500 gr si toata viata a fost o slabatur,acum cu tot cu haine groase are 50 kile [bang]Deci nu conteaza cu cat se naste ,mai ales cand e vb de cateva grame acolo + sau - Hai theea id="red">id="size4">[majoreta][majoreta][majoreta][majoreta][majoreta]Dananagiid="red">id="size4"> ,iti tinem pumnii si sa ne scrii cand vine bebe [majoreta][majoreta][majoreta][majoreta][majoreta]Am fost azi la ginecolog si m-a pus la regim 2 zile ,cica retin ffff multa apa cu toate ca nu sunt umflata ,nici la degete ,nici la fata ,sunt normala Se poate observa aceasta retentie de apa in analize???De unde stie el ca retin apa?Mi-a zis sa tin 2 zile dieta[bang],o zi numai cu fructe (mere,pere,mango) si o zi numai cu iaurt natural ,iar daca mi-e foame sa bag fructe Mi-a fost toata dupa amiaza foame[bang] ,dupa ce am mancat vreo kila fructe ma luase foamea si mai tare,asa ca am mancat paine prajita cu unt si gem ,cam ce aveam prin frigider era sarat[gravi] 35+Se pare ca va fi [fetita]:)

zzzzz...1621, 1622, 1623...1625, 1626...pff, am sarit un nr 1624...de lei-paralei..

Nu am somn. Cum sa creasca bebe daca eu nu dorm? Ca nu degeaba e vb aia pe care i-o tot spun lui Ianni "cu mancare si cu somn crestem mare cat un pom". Da' somn de unde???

Zzzzzzzz

[gravired] 35+ cu [baietel] DPN 01.10.2011 si mamica de Iannis [copil] 2 ani +

Neata[cafea]

Eu sunt treaza de la 5...m am trezit cu o foameeee...

chiar cora?! De ce mai faci dexa la 38+....chiar daca bb nu e mare plamanii sunt perfect adaptati pt viata extrauterina.

dupa cate vad o sa vin un val de bbei micuti dupa grasunii de august.[:D]

sanatosi sa fie! De ingrasat ii ingrasam noi dupa! Eu m am mai linistit...o sa ma obisnuiesc eu cumva sa manevrez paianjenul.[:)][bibe][olala]

Oanaid="navy"> [gravired] 36+ cu Maria Ecaterinaid="red">

[ruga]Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o [fetita] sanatoasa si la termen!

Dbunny nici mie nu mi se pare ca bebelusa ta era foarte mare raportat la saptamani. Si daca spui ca nu exista niciun simptom, mie deja mi-e groaza, la noi nu se face testul asta, poate am si eu diabet de sarcina si habar nu am sa tin si eu un regim, ceva[bang]. Mie mi se pare ca bebelina mea e prea mare, cu cele aproape 3 kile ale ei la 37 saptamani pe care le implinesc maine.

Ce trebuie exclus din alimentatie in cazul asta? fructe ai voie sa mananci?

Cam tarziu cred, probabil Theea a si nascut dar bagam majoretele[:D]

Hai Theea!!!!! Hai bebe de Theea!!id="size3">id="red">

[majoreta][majoreta][majoreta][majoreta]

alayna mie medicul tau mi se pare dus cu capul la ce recomandari iti face[bang][bang]Ia mama si mananca daca nu retii apa,nu te umfli, cum sa stai sa faci foamea?? Eu sunt cam umflata[:D] dar dr nu mi- zis sa nu mai mananac ci eventual doar sa nu mai mananc sarat. Cum naiba sa traiesti o zi intreaga numai cu iaurt sau fructe? Pe mine astea ma lesina de tot. Cred ca May are dreptate, asta nu mai stie ce sa inventeze ca sa te sperie, cred ca ii place sa te vada permanent stresata si suparata, idiotul.

oana am bucur mult ca te-ai linistit in legatura cu greutatea bebelinei[pup], acu m-a apucat pe mine stresul ca e prea mare[:D].

Si mie mi-e o foame de ma ia ameteala dar trebuie sa merg la analize si nu pot manca[bang].Cred ca imi vine rau pana atunci...

[gravi]36+ cu [fetita] Maria-Alexandra

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...