Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

"Prichindei nazdravani 2008 (11)!"

Recommended Posts

[bis] Prichindei nazdravani 2008 id="size5"> id="red">id="Script MT Bold"> [bis]
[floare3] Bine ati venit in casuta noua!id="Verdana"> [floare3]
Suntem un grup micut de mamici care au hotarat sa locuiasca impreuna intr-o noua casuta. Drept urmare, am ridicat peretii, am zugravit in culori pastelate si-am asezat cateva piese de mobila. Cu timpul, vom aranja mai frumos si mai confortabil. Ce putem sa va spunem despre noi este ca suntem deschise oricarui dialog, ne impartasim unele altora gandurile, experientele de zi cu zi, ne bucuram impreuna de minunile din viata noastra, ne sustinem moral in momente de cumpana. Daca doriti sa fiti alaturi de noi, va asteptam cu drag oricand si pe oricine doreste acest lucru.Singura „regula a casei” pe care o avem este cea a bunului simt si a respectului reciproc.id="Verdana">
[s] Lista zile de nastere prichindeiid="size5">id="red">id="Script MT Bold"> [s][bibe][copil][hippi]
Martieid="size4">id="Script MT Bold">01.03id="green"> - Daria Elena id="red"> + Iarina-Andreeaid="red"> (28.04.2009)id="green"> - pui de id="navy"> Gherman inid="purple">03.03 id="green"> - Delia Alexandraid="red"> - pui de alina_satenaid="purple">08.03 id="green"> – Maraid="red"> + Davidid="blue"> (ian. 2010)id="green"> - pui de nynyid="purple">16.03 id="green"> - Alexia Teodoraid="red"> - pui de doinita_gid="purple">id="Verdana">Aprilieid="size4">id="Script MT Bold">09.04id="green"> - Bianca Alessia id="red"> - pui de MarianaPopid="purple">09.04id="green"> - Claudia Andrada id="red"> + Dragos Florin Ovidiuid="blue"> (28.05.2010) id="green"> - pui de discordiaid="purple">11.04id="green"> – Deliaid="red"> + Monicaid="red"> (17.07.2010)id="green"> - pui de mrlhid="purple">Maiid="size4">id="Script MT Bold">07.05id="green"> - Tudor Gabrielid="blue"> + Antonia Mariaid="red"> (20.04.2005)id="green"> - pui de teodora raczid="purple">
id="left">
[ruga] Rugaciunea parintilor pentru copii id="size5"> [ruga]id="Script MT Bold">Doamne, Dumnezeul nostru, Cela ce cu intelepciunea Ta ai zidit pe om si ai suflat in fata lui suflarea de viata si, binecuvantandu-l, ai zis: Cresteti si va inmultiti si umpleti pamantul, iar la Cana Galileei, prin Unul-Nascut Fiul Tau, ai binecuvantat nunta si deci nasterea de fii, cu multa umilinta rog marea Ta bunatate ca neincetat sa reversi harul Tau si sa te milostivesti asupra copiilor mei, pe care Tu ai binevoit sa mi-i daruiesti.Umple-i pe ei de intelepciune si pricepere. Indreapta pasii lor pe caile omeniei, ale dreptatii, ale dragostei de oameni si ale bunei-cuviite. Ajuta-mi a cultiva in ei bunatatea si a-i face folositori si obstei in mijlocul careia traiesc. Da-le lor comorile ceresti ale virtutii, care nu pier niciodata.Nu cer pentru ei, Doamne, bogatii pamantesti, ci te rog da-le un trup sanatos si iubitor de osteneala, precum si suflet luminat si ravnitor spre tot binele, ca sa ajunga buni fii ai Sfantei noastre Biserici si vrednici cetateni ai Patriei, ca de-a pururi sa binecuvanteze numele Tau. AMIN!
[flo][flo][flo] La Multi Ani Mamici!id="red"> id="size5"> id="Script MT Bold"> [flo][flo][flo]
14.02 – doinita_g; 24.04 – MarianaPop; 07.05 - teodora racz; 16.08 – alina_satena; 15.10 - Gherman inid="purple">; 18.11 id="purple">- discordiaid="purple">;
[pup]Prietena noastraid="size5">id="red">id="Script MT Bold"> [pup]
Magdalena 67 - Yarinaid="red">
Motto: Vointa este forta care invinge imposibilul!id="Verdana">Adresa noastra de e-mail: id="red">mamici2008@yahoo.comNe mandrim cu prichindeii nostri: id="red">https://picasaweb.google.com(parolele le primiti trimitand PM la mamici2008)Asa a inceput odiseea noastra: id="Verdana">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 203
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Sa dea DD sa fie un capitol cu vesti bune [pup]!

Noi suntem bine, Bianca nu a mai avut temperatura [pk][pk][pk], mergem maine la control la "doctoreasa".

Alinaid="red">, procedeaza exact cum crezi de cuviinta [pup]!

id="red">Nyny, bine ai revenit, ti-am simtit lipsa. Sa inteleg ai dansat de-ai "rupt" podelele, nu [pup]? Davidutz cum mai e? Ati scapat de durerile de dinti [pup]?

Doinitaid="red">, unde esti mami?

Va [pup] si va las cate un fresh de portocale. Merge si o cafeluta, nu?

Mariana, mamica de [zana] Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mariana multumim pt noul capitol[pup][asia].

Daaaa, am rupt si podelele, si sandalele (vorba vine)... ca sa nu va mai zic ca am plecat imbracata cu tinuta de nunta la cosmetica sa ma machiez (fitze, m-am destrabalat nu gluma) si cand sa ma dau jos din masina am simtit cum s-a desfacut crapatura de la fusta[:D][:-)))]... si nu nimeream sa ma duc acasa sa o cos. Dupa.... am plecat cu ac si ata in geanta pt orice eventualitate [pk].

Mamica fericita de Mara si de David id="purple">

id="right">

Citat:
citat din mesajul lui nyny
Mariana multumim pt noul capitol[pup][asia].Daaaa, am rupt si podelele, si sandalele (vorba vine)... ca sa nu va mai zic ca am plecat imbracata cu tinuta de nunta la cosmetica sa ma machiez (fitze, m-am destrabalat nu gluma) si cand sa ma dau jos din masina am simtit cum s-a desfacut crapatura de la fusta[:D][:-)))]... si nu nimeream sa ma duc acasa sa o cos. Dupa.... am plecat cu ac si ata in geanta pt orice eventualitate [pk]. Mamica fericita de Mara si de David id="purple">
id="right">
align="right" id="quote2">[:-)))]Nynyid="red">, asa erai si mai secsoasa [pup]! O [foto] ceva de la dancing [:D]?Btw asa ce-mi place poza de la avatar [olala]. Daca nu eram asa de "coapta" ma batea gandul de un al doilea [bebic] [olala].[pup][pup][pup]Mariana, mamica de [zana] Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Citat:
citat din mesajul lui MarianaPop
Citat:
citat din mesajul lui nyny
Mariana multumim pt noul capitol[pup][asia].Daaaa, am rupt si podelele, si sandalele (vorba vine)... ca sa nu va mai zic ca am plecat imbracata cu tinuta de nunta la cosmetica sa ma machiez (fitze, m-am destrabalat nu gluma) si cand sa ma dau jos din masina am simtit cum s-a desfacut crapatura de la fusta[:D][:-)))]... si nu nimeream sa ma duc acasa sa o cos. Dupa.... am plecat cu ac si ata in geanta pt orice eventualitate [pk]. Mamica fericita de Mara si de David id="purple">
id="right">
align="right" id="quote2">[:-)))]Nynyid="red">, asa erai si mai secsoasa [pup]! O [foto] ceva de la dancing [:D]?Btw asa ce-mi place poza de la avatar [olala]. Daca nu eram asa de "coapta" ma batea gandul de un al doilea [bebic] [olala].[pup][pup][pup]Mariana, mamica de [zana] Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
align="right" id="quote2">[asia][pup]... Niciodata nu e prea tarziu.. pt al doilea copil zic[:D], si pt al treilea[:D].... daca functioneaza bine "instalatia", de ce nu?Am cateva poze in calc de la nunta. O sa incarc 1-2 si pe contul comun[pup]. Mamica fericita de Mara si de David id="purple"> id="right">

hello!

Sunt acasa prestez pt. serv., am fost cu copchilu la munci, m-am intors, sunt fleasca...dar rezist[alcool]

Aseara m-a cheaunit de cap...s-a trezit de vreo 4 ori asa ca dimi eram zombi! Are muci pe-o nara...si de dimi ii tot imping diverse chestii[:D]

Vad ca Nyny a topait la nunta[:D]

si ma bucur ca Bianca e ok[pup]

De ce sunt eu cu copchiulu???

Pt. ca a refuzat-o pe soacra mea[bang][:D]....nu, nu si nu...zgherete, urlete[alcool]

[pup]

Doinitzaid="blue">[9cer]>>[zana] Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)id="red">id="Comic Sans MS">

"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Alina, am vzut ce zbucium ai avut cu doctoresele...si cate drumuri, si se pare ca n-ai terminat[alcool].

Sa dea DD sa fie bune analizele[flo]

Multa sanatate Deliei si tie de asemenea[flo][pup]

Ai si PM-ul meu[flo]

Kitzy!!!! [pup]ce mai faci?...ce fac prichindeii?[flo]

[pup]

Doinitzaid="blue">[9cer]>>[zana] Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)id="red">id="Comic Sans MS">

"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Mi-a disparut conexiunea....

deci spuneam ca in we iar plecam, spre bucuresti de data asta, si mai venit luni[alcool]

Sunt fleasca da' tb sa ajung si la neamuri si nu in ultimul rand...la imparatie[:D]

Cum mai scapati voi repede de muci?[:D] Ca-i asa maraita Teo[bang], bag si eu apa de mare, sinupret, trag, suflu, oscillo...

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...