mihutza11 Publicat Martie 1, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 1, 2010 Fetele din America: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackpanterro Publicat Martie 1, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 1, 2010 Of Miere, imi pare rau ca nu scapati nicicum...va imbratisez! Adriana 12w si Aidan Alexander - 4 ani A ticket to hell has never been funnier Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariadnabr Publicat Martie 1, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 1, 2010 Andrada m-ai citit bine [flo] Multumesc inca o data pentru sfaturi, o sa va tin la curent cu evolutia noastra [flo] Madalina , mami de 2 spiriduse [hop]id="maroon">id="size2">id="Trebuchet MS"> ----------------------------------------------------------------------------------------------- id="maroon">Children are like sponges, they soak up all the love you give but with just one squeeze you get it all back :-) id="Trebuchet MS">id="size1">id="maroon"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariadnabr Publicat Martie 1, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 1, 2010 [tube]http://www.youtube.com/watch?v=olLiZukIe2Q[/tube] Va uram un 1 Martie frumos Madalina , mami de 2 spiriduse [hop]id="maroon">id="size2">id="Trebuchet MS"> ----------------------------------------------------------------------------------------------- id="maroon">Children are like sponges, they soak up all the love you give but with just one squeeze you get it all back :-) id="Trebuchet MS">id="size1">id="maroon"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Delia21 Publicat Martie 1, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 1, 2010 Multumim de martisor si primavara frumoasa si CALDA tuturor!!!!id="left">La intrebari raspuns:nu m-as intoarce in Romania in nici un caz.Daca ar veni ...vreo catastrofa mare gen razboi...fug in alta parte,Canada,Australia,Antarctica,...etc,dar nu Romania.atitudinea...un lucru atat de mic care face o diferenta atat de mare...de aia.Iar de lipsit...exact nimic. noi aici http://community.webshots.com/user/lela3321 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miereamara Publicat Martie 1, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 1, 2010 I-a trecut intr-un tarziu, de fapt a fost stare subfebrila cam 100.7 cel mai mult, posibil de la infectia de la urechi pt ca a plans toata ziua si s-a tinut cu mana de urechea unde temperatura era mai mare. El nu mai tuseste deloc si respira f bine. O sa sun azi la doctor sa vedem ce spune. O primavara frumoasa tuturor si multa sanatate piticilor si mamicilor! Sper sa fie un nou inceput si pt noi, fara boli si griji. Baby Gator Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super-lia Publicat Martie 1, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 1, 2010 Bic ....Thank you [:D] O primavara frumoasa la toate romancele americanizate. va pup si va imbratisez cu drag. Astazi am test la BIO si musai trebuie sa incasez un A. Asa ca urati-mi bafta. Nimic nu se compara cu dragostea pentru copilul tau! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
philip Publicat Martie 1, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 1, 2010 ramona, merci, ne-am decis sa nu mergem in iulie, e si prea cald, vom fi si f obositi dupa intoarcerea din europa etc, poate mergem in toamna. suntem inca raciti, nu pot sa cred cati muci are N Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miereamara Publicat Martie 1, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 1, 2010 Super lia bafta multa! Andreea ti-am lasat un mesaj pe mess, l-ai primit? Multa sanatate lui Nicholas! Am dus copilul la daycare, vad ca se joaca. Nu v-am spus ca vineri am lasat instructiuni speciale sa nu il scoata afara. Buuun...la pranz nu l-au scos, dar la 6 cand m-am dus sa il iau copilul era afara dezbracat, doar intr-o bluzita si fara caciula, afara fiind destul de frig. Bai ,l-am facut un scandal, pur si simplu nu m-am putut abtine, am tipat la toate, incepand cu directoarea si terminand cu educatoarele. Trebe sa le duc niste bomboane azi, mi-e rusine de mine cum am putut sa ma port, dar pur si simplu nu m-am putut abtine. Ele si-au cerut scuze, directoarea cica e impardonabil ce au facut, ca au uitat, etc, etc, dar tot ma simt prost. Aaaa...am un herpes cat juma de gura:(( arat ca un monstru (ala cu bube pe spate din desenele animate, cum naiba se numea:)) Buflea, felicitari pentru micul schior, offf, cat va invidiez pt zapada, cred ca v-am mai spus-o de vreo 10 mii de ori. Baby Gator Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinzi_ana Publicat Martie 1, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 1, 2010 La multi ani de Martisor!!!!![flo] Irina, nu e ok sa il scoata afara asa... Sinzi , Radu si David [detectiv] psihologul [cool] [foto]id="size1"> [red]D-ale lui David id="size1">id="right"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts