Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

eu nu ascult manele!

Recommended Posts

Eu nu ascult manele si nu ma uit la euphoria tv

La nunta mea, ca marea majoritate a persoanelor pe care le cunosc, i-am solicitat dj-ului sa “nu te prind ca pui manele indiferent de situatie”.

Pe la 4 dimineata, cand eram euforici :-) cineva a cerut o manea, dj-ul a primit dezlegare si s-a dansat in toti dracii pana la 6 dimineata. Toata lumea canta din toti rarunchii, toti medicii si avocatii de la nunta cunosteau versurile.

Am organizat nunti timp de 5 ani de zile. In 99,5% din cazuri, toti cei care ”nu asculta manele” au terminat nunta sau au animat-o cu o tura buna de manele.

La fel la banchete, reuniuni, petreceri de firme simandicoase, etc…

Ieri, pe Radio Guerrilla, era o emisiune la care un barbat a spus ca nu suporta sa vada ca o femeie sta acasa si se uita pe euphoria tv/acasa tv si nu are o cariera. Mi-a trecut prin cap,si, pe fata mi-a aparut un zambet de genul “eu sunt superioara”, ca eu nu ma uit la asemenea prostioare.

In, 2 secunde am realizat ca pe euphoria tv am vazut niste emisiuni culinare fantastice, am vazut emisiuni medicale foarte bune, am primit sfaturi legate de moda interesante, etc.

Si m-am intrebat, de unde apare in noi nevoia de a ne arata superiori, de a nu recunoste ceea ce gandim 100%, fara sa incercam sa cosmetizam realitatea.

Oare parintii si scoala ne-au educat bine, oare noi ne educam copilasii bine? Le spunem ca, a munci nu este o rusine, ca sa respecte pe toata lumea, ne dorim sa-i crestem liberi…si totusi in sufletul nostru nu ne dorim sa ajunga un sofer de taxi bun, sau un macaragiu performant ci ne dorim pentru ei sa devina medici, profesori, avocati, piloti, pictori, muzicieni celebri, educatoare, sportivi celebri,etc.

Concluzie: la multe petreceri ascult manele si ma uit pe Euforia tv.

Pe copilul meu, really, il invat ca toate job-urile sunt utile, toti oamenii sunt egali si-l sustin in orice directie vrea sa mearga. Am o singura rugaminte, sa fie bun in ceea ce face, indiferent de ce alege[:D]

Voi ascultati manele?

Va uitati la posturi tv mai siropoase?

Va indrumati copilasii spre anumite cariere?

devii ceea ce practiciid="brown">

www.de-azi.ro

http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin!id="brown"> Erich Maria Remarque.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 281
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Nu ascult manele nicaieri niciodata daca pot alege si din principiu nu dansez pe manele.

Nu ma uit la tv decat foarte rar, de obicei la DisneyChannel, Minimax[:I] si in momentele libere prefer serialele de genul Seinfeld, Friends, StarGate [:D]. Daca nu gasesc, inchid tv-ul si gata.

Nu-mi doresc decat sa-si gaseasca vocatia, oricare ar fi aceasta si sa fie multumita si fericita.

Daria & felina fioroasaid="Trebuchet MS">id="red">[zana] GIULIAid="Trebuchet MS">(2004 08 16)id="Trebuchet MS">id="red"> cuid="Trebuchet MS">id="red"> [buburuza] Selaid="Trebuchet MS">id="red">

[:)] Sincer nu ascult manele. Sincer nu imi plac. Am incercat sa inteleg muzica, strofele... dar nu ma regasesc deloc. Nici ca muzica, nici ca tipologie. Poate din cauza ca sunt mai "batran", apartin anilor 70-80 hai 90. Eu am crescut cu Pink Floyd, Led Zerppelin, Beatles, Dire Straits, AC&DC, Rolling Stones, Queen, Elvis Presley, Bon Jovi samd lista poate fi lunga. E clar ca nu ma regasesc de nicio culoare in manele. E Ok cui le plac, nu comentez, e dreptul fiecaruia. Acum ca ai spus de nunta e mai usor de perceput, muzica de petrecere mult mai de petrecere decat ce aascult eu dar nu cred vreodata ca mi-as fi facut iluzia ca Eric Clapton sau Santana ar face vreodata vreo piesa pentru o nunta din Romania[:)].

Cat despre cariere. Eu am o regula - iti alegi ceea ce crezi ca te reprezinta cel mai bine. Eu pot doar sa-mi spun opinia. Decizia si libertatea alegerii le va apartine fiecaruia dintre copii mei. De asemenea si responsabilitatea.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / Video

Pagina legislativa

• Administrators

am fost in Egipt acum o saptamana si melodia hotelului era o semimanea - si cu stupoare am descoperit (dupa o vreme) ca se canta in romaneste ...insa habar nu am cine o canta

evident, se facea muzica si dans la piscina pe ea :))

Citesc cu placere: Supereva.roid="purple"> | Blogul meuid="navy"> |id="Georgia">id="size2">

Nu ascult niciodata manele si nu as putea sa ma uit la telenovele. Dar asta nu ma face sa ma simt superioara.

Cat priveste

Citat:
Oare parintii si scoala ne-au educat bine, oare noi ne educam copilasii bine? Le spunem ca, a munci nu este o rusine, ca sa respecte pe toata lumea, ne dorim sa-i crestem liberi…si totusi in sufletul nostru nu ne dorim sa ajunga un sofer de taxi bun, sau un macaragiu performant ci ne dorim pentru ei sa devina medici, profesori, avocati, piloti, pictori, muzicieni celebri, educatoare, sportivi celebri,etc.
align="right" id="quote2">

incerc sa-i transmit copilului niste valori. Si daca in urma insusirii acestor valori (ex. munca nu este o rusine) ajunge un tractorist fericit, inseamna ca n-am dat-o in bara cu educatia.[:)]

Eu am constatat ca pe mine ma obosesc mult manelele. Am fost la o astfe de petrecere (un botez) si departe de a ma anima, mai degraba dupa 45 de minute eram cu nervii franjuri. Nu-mi placea de nici o culoare si ma obosea peste masura. Nu am pregatire muzicala sa spun sau sa-mi explic de ce. Stiu doar ca nu mi-a placut si atata tot.[flo]

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Eu nu ascult manele, iar la ultima nunta la care am mers nu s-au pus. La petrecerile la care merg nu se asculta niciodata. Eu chiar cred ca sunt foarte multi cei care nu asculta manele.

Posturile TV mai siropoase...probabil ca m-as uita daca as avea televizor [:D].

Copilul meu e inca micut, nu incerc sa-l indrum spre ceva anume, iar el inca nu manifesta nici o pasiune pentru vreun domeniu. Ii spun doar ca e important sa fii responsabil si serios in orice faci.

Corina

Nu ascult niciodata manele, decat daca sunt obligata s-o fac, adica de la altii. Si nu o spun numai asa, ca sa ma dau superioara (Ma rog, de ce as fi neaparat superioara ca nu-mi palc manelele? Sincera sa fiu, nu-mi place nici muzica simfonica. Na c-am zis-o.) Pur si simplu manelele imi provoaca o stare de... nu stiu cum sa-i zic, parca-mi vine sa... ma scarpin. Nu zic mai mult, ca nu vreau sa jignesc pe nimeni. Ma deranjeaza si cand o aud la nunti, botezuri unde sunt invitata. Nu am acceptat manele nici la nunta mea, nici la botezul copilului.

Imi place in schimb foarte foarte mult muzica tiganeasca ruseasca. Nu stiu daca ati ascultat, este cu totul altceva si nu are in ea nimic vulgar, nici ca ritm, nici ca versuri. Asta ca sa nu se creada ca am ceva cu etnia care canta de obicei muzica asta.

Ma uit la Euphoria TV, rar, e adevarat, dar daca emisiunea merita efortul, de ce nu? La fel si la Acasa, m-am uitat de-a lungul vremii la multe telenovele bine jucate, romanesti sau sud-americane, dar niciodata, absolut niciodata la cele care au ca subiect etnia mai sus-amintita. Din cauza limbajului incredibil de vulgar care ma deranjeaza teribil. Ma face, cum ziceam, sa ma scarpin (daca intelegeti ce vreau sa zic).

Intr-adevar, am un alt tabu: nu ma uit aproape niciodata la OTV.

La urma urmei, gusturile nu se discuta.

Cat priveste profesia pe care o doresc copilului meu, cu cea mai mare sinceritate o spun: as prefera sa fie sofer, gunoier, tamplar sau orice altceva si sa-si faca meseria cu placere si pasiune, decat sa faca (din ambitia parintilor sau stiu eu din ce alte motive) o meserie intelectuala, dar in care sa fie un ratat nefericit. Da, gulerele albe o vor duce intotdeauna si peste tot mai bine decat cei cu gulere albastre, dar in viata degeaba ai bani, daca esti nefericit. Poate nu ma credeti, dar eu o spun in cunostinta de cauza, caci stiu ce inseamna sa urasti ceea ce faci si nu doresc nimanui, si cu atat mai putin copilului meu, sa treaca o viata prin chinul asta.

Bedrosmart

Nu va ingrijorati dar de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei. (Matei 6,33)

Eu nu ascult manele. Plec de la nunti sau de la petreceri cand incep.

Nu ma uit la Euforia TV.

Nu sunt superioara. Manelele ma fac sa ma simt incorfortabil iar Euforia ma plictiseste.

Imi invat copilul ca toate job-urile sunt utile si ca oamenii sunt egali. Ii doresc sa faca o meserie din pasiune, sa aiba propria decizie, dar o voi indruma spre o profesie intelectuala.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit

vivi

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...