Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Castiguri false prin mesageria telefonului

Recommended Posts

Nu stiu daca s-a mai discutat despre escrocheriile prin telefon, dar as vrea sa va aduc in atentie mesajul pe care l-am primit eu de dimineata pe telefonul in reteaua Cosmote : """ Felicitari. from : Internity Cosmote. Western Union v-a desemnat castigatorul sumei de 2000 Euro. Cod Unic : AK99BK. Info la nr : 0764 135 241 """ Am sunat la acel numar, curioasa. Mi-a raspuns un individ care m-a intrebat cum ma cheama si din ce localitate sunt. Eu, neavand inca motive serioase sa ma indoiesc, ii spun. Apoi, incepe sa-mi turuie ca trebuie sa ma duc la un PECO si sa cumpar cartele reincarcabile Cosmote in valoare de 40 de Euro, dupa care sa il sun si sa ii spun CNP-ul meu. L-am intrebat : Vreti sa va dau CNP-ul meu ?! El : Da, doamna. Eu : In primul rand, daca ati fi fost de la Cosmote ati fi stiut ca eu am abonament si nu am nevoie de cartele reincarcabile. Cred ca sunteti un escroc care vreti sa furati banii si identitatile oamenilor. Evident ca "afaceristul" m-a injurat. I-am intors injuratura si i-am inchis telefonul. Dupa aceea, am sunat la firma de telefonie, dar mi s-a raspuns ca ei pot bloca acea cartela doar dupa ce fac reclamatie in scris la Politie. Deci, mare atentie la ce promisiuni de castiguri primiti pe telefon sau e-mail, caci sunt greu de prins acesti infractori; cumpara o cartela si, dupa ce se epuizeaza minutele, o arunca. allinta A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect. Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul
Citat:
citat din mesajul lui allinta Am sunat la acel numar, curioasa.
Tentant, nu-i asa? [:D]
Daaa... Dar prea frumos ca sa fie si adevarat. [:D] allinta A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect. Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Citat:
citat din mesajul lui patrisuca
da am patit si eu ceva asemanator numai ca mie mi-au spus ca sunt de la reprezentanta hyunday si ca am castigat o masina! m-am prins desigur. dar l-am tinut in tel facandu-ma ca nu inteleg , macar sa-si consume creditul. andreea mamicuta patriciei
Ha,ha, buna idee, macar intr-o mica masura sa ii ''lovim'' si noi

da asa e, asa am gandit si eu, mi-am dat seama de inselatorie cand mi-au spus de cartele de reincarcare carenu aveau nici o legatura cu un castig de masina. i-am spus sa revina cu un tel in 10 min ca sa pot merge sa cumpar cartelele. credea ca m-a prostit.apoi l-am mai tinut in tel vreo 15 min ca ziceam si eu coduri de reincarcare la misto. andreea mamicuta patriciei

• 2 weeks later...
Dezvaluirile legate de aceasta metoda de a face bani pe seama unor persoane naive, au aparut inca de vreo 2 ani. Eu nu credeam ca mai este cineva care sa nu fi auzit de ele, inclusiv de povestile venite pe mail cum ca cineva din nu stiu ce tara te ajuta cu bani daca ii faci un favor ce se rezuma la a-i da datele bancare. Eu primesc sistematic pe telefon ( am un cosmote) astfel de mesaje prin care sunt anuntata ca am castigat marea cu sarea. Acum vreo saptamana am mai primit un mesaj, suna asa: Expeditor Antena 1 Astazi in promtia Verde stop, A1 v-a premiat cu 10 000 E irevocabil. Info line 0763854283 www.antena1.ro Au pus si siteul Antenei 1, pacat pt ei ca nu-s destul de naiva sa dau curs acestor invitatii. Asa ca dragele mele care nu ati auzit pana acum de "promotiile" astea, feriti-va sa dati telefoane si NU dezvaluiti nici un fel de informatii despre identitatea dvs, documente, etc la telefon unor straini care va promit castiguri fabuloase!!!!! www.nico.stfp.net

Acum este moda sa intrerupa convorbirile si sa dai mai multe telefoane sa spui ceva. Semnalul lasa de dorit in ultimul timp in intreg bucurestiul. [bang] Paula & [URL="http://www.flickr.com/paula_tinta"]Paul[/URL] (03.01.2006) & [URL="http://www.flickr.com/paula_tinta"]Alexandra[/URL] (13.12.2003) [URL="http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0 "]Copiii nostri[/URL] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs"]Copiii nostri 1[/URL]

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...