anamaria1975 Publicat Septembrie 5, 2011 Raport Distribuie Publicat Septembrie 5, 2011 Bine v-am gasit, dragi mamaici si tatici! Sant si eu mamica unui baietel de 2 ani si 5 luni, si intru aici cu speranta ca voi impartasi si eu din experientele voastre. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators Anda08 Publicat Septembrie 5, 2011 Administrators Raport Distribuie Publicat Septembrie 5, 2011 Bine ai venit printre noi anamaria ! Aici vei gasi sfaturi, raspunsuri la diverse probleme si prieteni dragi - te asteptam pe forumul Clubul scutecelor 91-4ani) Va doresc o zi buna !id="violet"> Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socratesid="teal"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.