menadenis Publicat Martie 2, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 2, 2010 Buna tuturor si La multi ani! mamicilor. Povestea mea e urmatoarea: Am o fetita de 10 luni, care la nastere ne-a zis la spital ca s-a nascut cu piciorusele spre interior datorita pozitiei in uter, si sa facem masaj ca-si revine, nu e ceva grav. Dr de familie a zis ca e ok ca-si revine nu sunt probleme, asa sunt toti copii. Acu cand a inceput sa mearga am observat ca, cu piciorusul stang calca spre interior. Am fost la med de fam si mia dat drepate si ne-a trimis la Budimex. Azi ne-a pus piciorusele in ghips. diacnostic metatarsus adductus varus bilateral accentuat stangul. DECI MAMA LOR DE MEDICI. DACA VEDEA DIN TIMP AL MEU DR SE REZOLVA F REPEDE, EL NU VEDEA NICI ACU DACA NU-I ARATAM EU. Intrebarea mea este cum e cu ghipsul asta? ca dr nu nea dat detalii ca era f aglomerat.dupa 10 zile a zis sa venim sa-l dam jos. Ea mititica vrea sa mearga si nu poate. are voie sa se ridice? o las? pot s-o las sa mearga dea busilea? Stiu de baie ca nu pot sa nu ud ghipsul. Si dupa ce-l scoate pune altul imediat sau facem pauza? S-a mai lovit cineva de cazul asta, fiind asa mare bebeul= 10 luni? cam cat o dura tratamentul cu ghips? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Publicat Martie 3, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 3, 2010 http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149228 ti-am lipit aici mesajul, fiind vorba despre acelasi subiect, Daria & felina fioroasaid="Trebuchet MS">id="red">[zana] GIULIAid="Trebuchet MS">(2004 08 16)id="Trebuchet MS">id="red"> cuid="Trebuchet MS">id="red"> [buburuza] Selaid="Trebuchet MS">id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts