Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recommended Posts

Fiica mea (6 ani) nu saluta persoanele care nu ne sunt apropiate (de ex. vecini) Imi spune ca ii este rusine sa ii salute [alcool]. Acum vreo 2 ani am zis ,lasa ca va creste si va saluta, dar acuma incepe sa mi se faca mie rusine [:I]. Sotul meu deja e exasperat, eu mai putin [:D]....dar chiar nu stiu cum sa procedez cu ea.

Codrutaid="orange">id="Georgia"> &id="orange">id="Georgia">[zana] Petra Alexandra id="orange">id="orange">id="Georgia">

asa crestem noi id="red">id="size2">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Daca zice ca ii e rusine atunci sa stii ca asa este. Saluta tu si in timp iti va urma exemplul. Nici ai mei nu saluta din proprie initiativa decat dimineata cand ajung la gradinita, dar nu imi bat capul. Ne aud pe noi salutand si sigur o vor face si ei cand vor fi pregatiti.

Am marfa la bazar umanitar DC id="red">

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for meid="size1">id="blue">

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152038

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1652&nm=Bunele-maniere-si-pregatirea-pentru-viata-a-copilului-intre-1-4-ani

Am marfa la bazar umanitar DC id="red">

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for meid="size1">id="blue">

Am un vecin deasupra cred ca e clasa IV acum. Pana anul asta nu saluta niciodata. Niciodata nu am auzito pe maica-sa sa-i zica ceva in legatura cu asta. L-a lasat in pace, ea saluta bine mersi si sotul dar copilul nu zicea nimic.

De anul asta a inceput sa salute. Singur, dintr-o data. M-am si speriat [:)]

daca la inceput dadeam din cap acum ma gandesc ca f bine a facut mamica de nu a obligat copilul sa zica.

Fi-miu da din mana la toata lumea dar de zis zice doar cand are el chef. Cand mergem la piata zici ca e ceausescu in vizita de lucru.

Nici a mea nu saluta...eu ii tot zic mereu...dar nu o oblig.

Un baietel de pe scara, are vreo 8 ani si cam de anul asta a inceput si el sa salute...dar striga si daca ma vede la balcon si el e jos, sau invers...[:D]...e haios rau.

*******************************************************id="pink">

[8**]raluca[8**]id="pink"> mami fericita de [il]alexia[il]id="pink"> (07.09.2006)id="purple">

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...