gabyutza Publicat Septembrie 7, 2011 Raport Distribuie Publicat Septembrie 7, 2011 salut fetelo!ce faceti eu sant noua pe site ...vreau sa va zic ca sunt si eu in asteptarea unui bebe..am 6 sapt si imi face mare placere sa colaborez cu voi.va pup! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators Anda08 Publicat Septembrie 7, 2011 Administrators Raport Distribuie Publicat Septembrie 7, 2011 Buna draga gabyutza si bine ai venit in comunitatea DC! Te asteptam sa ne povestesti mai multe despre tine pe forumul Odiseea sarcinii in 40 de saptamani Iti dorim o sarcina usoara si un bebe sanatos ! [flo] Va doresc o zi buna !id="violet"> Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socratesid="teal"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.