Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (3)

Recommended Posts

[bis] [bis] [bis] BUN GASIT INTR-O NOUA ETAPA A VIETII IMPREUNA CU MICII DELFINASI !!! [bis] [bis] [bis]
id="green"> id="size3">
[pool] A FOST ODATA O MINUNATA ODISEE A GRAVIDUTELOR CU DELFINASI: id="brown"> 1 ... 188 id="size4"> [pool] APOI A VENIT O ODISEE A MAMICILOR CU DELFINASI: id="brown"> 1 ... 175
id="size4">
[s] DELFINASI LA PRIMA ANIVERSAREid="brown">id="size4"> [s]
[pool]CLUBUL SCUTECELORid="brown">
"Delfinasi si delfinase, a trecut cu bine-un anAm crescut, vedeti voi bine, suntem tare nazdravaniInvatam si ne jucam, gata cu bebelusiaSuntem omuleti de-acum, incepe copilaria! id="red"> BUN VENIT IN CLUBUL SCUTECELOR! SA AVEM 3 ANI PLINI DE BUCURII, REALIZARI SI MULTE AMINTIRI MINUNATE! " (eladea2005)
1, 2
[surf] Delfinasi de IUNIE 2010 id="size4"> [surf]
09.06 - [bonjovi] id="maroon"> Andrei Ioan id="navy"> de racusor2010 id="green"> 16.06 - [bonjovi] id="maroon"> Radu Gabriel id="navy"> de tina_80 id="green"> 19.06 - [autoroz] id="maroon"> Hannah Isabela id="red"> de rodyka id="green"> + [autoroz] Anca-Maria(26.06.2001) id="red"> 23.06 - [bonjovi] id="maroon"> Matei Alexandru id="navy"> de tanti id="green"> + [bonjovi] Andrei (11.02.2006) id="navy"> 24.06 - [autoroz] id="maroon"> Maria Antonia id="red"> de giorgia23 id="green"> 24.06 - [autoroz] id="maroon"> Larisa Ioana id="red"> de ochidut id="green"> 24.06 - [bonjovi] id="maroon"> Filip id="navy"> de eladea2005 id="green"> + [bonjovi] Eric (09.12.2007) id="navy"> 24.06 - [bonjovi] id="maroon"> Theodor Mihai id="navy"> de Roxana_Theo id="green"> 25.06 - [autoroz] id="maroon"> Beatrice-Teodora id="red"> de crissy77 id="green">+ [autoroz] Elise-Stefania (3.12.2005) id="red"> 27.06 - [bonjovi] id="maroon"> Mihnea Damian id="navy"> de mov_79 id="green"> 29.06 - [bonjovi] id="maroon"> Sebastian Petru Andrei id="navy"> de lalala13 id="green"> 30.06 - [bonjovi] id="maroon"> Tudor Andrei id="navy"> de coteasca id="green">
[surf] Delfinasi de IULIE 2010 id="size4"> [surf]
03.07 - [autoroz] id="maroon"> Rebeca Stefania id="red"> de [gravi] adrianaBuc id="green"> 06.07 - [autoroz] id="maroon"> Carla Maria id="red"> si [bonjovi] Matteo Cristian id="navy"> de carla_2008 id="green"> 08.07 - [bonjovi] id="maroon"> Yanis Stefan id="navy"> de beluistef id="green"> + [autoroz] Luisa (23.07.2005) id="red"> si [autoroz] Beatrice (02.06.2003) id="red"> 08.07 - id="maroon"> [bonjovi] Matei Marius id="navy"> de ooana id="green"> 09.07 - id="maroon"> [bonjovi] Victor id="navy"> de ilinca79 id="green"> 11.07 - [bonjovi] id="maroon"> Andrei id="navy"> de imaya id="green"> 12.07 - id="maroon"> [autoroz] Daria-Cristina id="red"> de ramonasin id="green"> 13.07 - [autoroz] id="maroon"> Natalia id="red"> de Cris2010 id="green"> 13.07 - id="maroon"> [bonjovi] Bogdan Andrei id="navy"> de sorina_goga id="green"> 15.07 - id="maroon"> [autoroz] Letizia id="red"> de CarmenAlbu id="green"> 15.07 - [bonjovi] id="maroon"> Radu Gabriel id="navy"> de matusa77 id="green"> 16.07 - id="maroon"> [bonjovi] Mihai id="navy"> de Victo id="green"> + [bonjovi] Stefan (30.10.2007) id="navy"> 16.07 - [autoroz] id="maroon"> Tania Maria id="red"> de rubia id="green"> 17.07 - id="maroon"> [bonjovi] Vlad id="navy"> de crispro id="green"> 18.07 - [autoroz] id="maroon"> Sabina Maria id="red"> de ramo1901 id="green"> 21.07 - id="maroon"> [bonjovi] Paul-Christian id="navy"> de btz_ovi id="green"> 22.07 - id="maroon"> [bonjovi] Matei Alexandru id="navy"> de bambi_bv id="green"> 22.07 - [bonjovi] id="maroon"> Nectarie id="navy"> de larissa_79 id="green"> + [autoroz] Alexia (13.07.2006) id="red"> 23.07 - id="maroon"> [bonjovi] Victor Andrei id="navy"> de bumblebee id="green"> 24.07 - [bonjovi] id="maroon"> Raul Ionut id="navy"> de paula_m id="green"> 25.07 - id="maroon"> [bonjovi] Filip id="navy"> de mya85 id="green"> 28.07 - id="maroon"> [autoroz] Riana Maria id="red"> de ciristina_serban id="green">+ [bonjovi] Razvan (23.11.2004) id="navy"> 30.07 - id="maroon"> [autoroz] Denisa Maria id="red"> de anca_vlad id="green">+ [bonjovi] Vlad-Mihail (05.11.2003) id="navy"> 31.07 - id="maroon"> [bonjovi] Bogdan Andrei id="navy"> de senty_mary id="green">
[surf] Delfinasi de AUGUST 2010 id="size4"> [surf]
01.08 - id="maroon"> [autoroz] Raisa id="red"> de ramonavlas id="green"> 02.08 - [autoroz] id="maroon"> Andra Maria id="red"> de Mycya id="green"> 02.08 - id="maroon"> [autoroz] Clara Maria id="red"> de miha13gina id="green">+ [bonjovi] Thomas(21.02.2008) id="navy"> 02.08 - [bonjovi] id="maroon"> Andre id="navy"> de stefania_97 id="green"> + [autoroz] Catarina (25.08.2007) id="red"> 03.08 - id="maroon"> [bonjovi] Alexandru Radu id="navy"> de nela_didea id="green"> 04.08 - id="maroon"> [autoroz] Sara Maria id="red"> de maurice id="green"> 04.08 - id="maroon"> [autoroz] Bianca Maria id="red"> de michelle1981 id="green"> 05.08 - id="maroon"> [bonjovi] Tudor Constantin id="navy"> de baby78 id="green"> 05.08 - id="maroon"> [bonjovi] Denis Gabriel id="navy"> de princess id="green"> 06.08 - id="maroon"> [autoroz] Ariana id="red"> de bubster id="green"> 07.08 - [bonjovi] id="maroon"> Robert id="navy"> de enik83 id="green"> 09.08 - id="maroon"> [autoroz] Adina Stefania id="red"> de lauri_ca id="green"> + [bonjovi] Radu (11.09.2002) id="navy"> 10.08 - [bonjovi] id="maroon"> Sebastian id="navy"> si [bonjovi] Felix id="navy"> de Dragaica id="green"> 10.08 - id="maroon"> [bonjovi] Cristian Alexandru id="navy"> de Laurika1982 id="green"> 10.08 - id="maroon"> [bonjovi] Raducu id="navy"> de pufescu id="green"> 10.08 - id="maroon"> [autoroz] Anastasia id="red"> de Catalina2307 id="green"> 10.08 - [autoroz] id="maroon"> Otilia Ioana id="red"> de bratafel id="green"> + [autoroz] Bianca Maria (10.06.2008) id="red"> 12.08 - id="maroon"> [bonjovi] Radu id="navy"> de puiutz_mic id="green"> 12.08 - id="maroon"> [bonjovi] Albert Simon id="navy"> de crissteo id="green"> + Teo 14.08 - id="maroon"> [autoroz] Iulia Alexandra id="red"> de Otiliav id="green"> + [autoroz] Ana Maria (18.12.2004), [autoroz] Elisa Andreea (09.12.2008) id="red"> 16.08 - id="maroon"> [bonjovi] Miguel id="navy"> de aelita id="green"> + [autoroz] Sofia (02.01.2007) id="red"> si [bonjovi] Andres (22.05.2008) id="navy"> 17.08 - id="maroon"> [bonjovi] Sasha id="navy"> de ainotna id="green"> + [bonjovi] Bogdan 17.08 - id="maroon"> [bonjovi] Victor Petru id="navy"> de katalina id="green"> + [bonjovi] Catalin (04.03.1998) id="navy"> si [bonjovi] Robert (13.04.2004) id="navy"> 18.08 - id="maroon"> [bonjovi] Antonito id="navy"> de palomina id="green"> 18.08 - id="maroon"> [bonjovi] David id="navy"> de bamboletta id="green"> + [autoroz] Antonia - Gabriela (01.11.2006) id="red"> 19.08 - id="maroon"> [autoroz] Iulia id="red"> de mousel id="green"> 20.08 - id="maroon"> [autoroz] Mara Nicolle id="red"> de [gravi] Alice_Elena id="green"> 20.08 - id="maroon"> [autoroz] Medeea id="red"> de saddie id="green"> 20.08 - id="maroon"> [autoroz] Ioana Mariaid="red"> de shoshikaid="green"> + [bonjovi] Tudor David (30.12.2006) 21.08 - id="maroon"> [autoroz] Eva [bibe] id="red"> de Diana_Eva id="green">

Sfaturi utileid="size3">id="red">: muci, tuse, raguseala, febra, diaree, varsaturi, viermisori, alergii, bubite, idei meniuri, retete diverse
Link-uri utile: id="size3"> id="red"> Curbele active ale greutatii si inaltimii Crestere si dezvoltare bebe ( se da download la WHO Anthro for PC ; odata instalat accesati "Individual assessment" , "New child" , introduceti datele. Sa nu uitati sa dati "Selected child" - "Save changes" .) id="size1"> id="green">

[s] Sarbatoritii lunii SEPTEMBRIEid="red">id="size2"> [s]senty_mary - 1 sept.giorgia23 - 11 sept.Radu (lauri_ca) - 11 sept.id="purple">-----id="beige">MIid="red">poze crispropoze Denisapoze Tinapoze Ochidutpoze adrianaBucpoze paula_m
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 207
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

eu sunt prima? lasa ca pana scriu eu mesaj, sigur mai scrie altcineva.

nu de alta, dar nu e prea bun[bang], am avut o noapte tare proasta.

Multumesc tuturor de sfaturi[flo][flo]. Baby, chiar o sa incerc cu apa termala

Despre noaptea noastra: a fost groaznic, a vomat si s-a chinuit de numa, a adormit prima oara la 2, dupa multe crize de tipete si plans (in mare parte de la nesomn). Ea doarme neintoarsa de la 9 seara pana dimineata la 7.30. Va dati seama ca acum era terminata pur si simplu. La 4 s-a mai trezit o data si cu chiu cu vai am reusit sa o adorm din nou. E dificil ca ea nici nu e obisnuita sa o adormi in brate, nici leganata, se smuceste, daca o pui in pat cu tine nu isi gaseste locul. Pe de alta parte daca o puneam la ea in pat, cred ca ii era teama ca e singurica si sa nu vomite din nou si imi intindea mainile sa o ridic, si uite asa ne-am foit vreo ora jumate de nu mai stiam cum sa o adormim.

Crispo, m-am gandit la tine[flo]

A vomat de vreo 4 ori, nici nu stiu ce mai scotea din ea- doar apa, se speria atunci pe moment dar dupa ii era mai bine. De la 2 nu a mai avut scaune si temperatura e pana in 38. Oricum nu am mai putut sa ii dau nimic:panadol, nurofen, formule..etc. Ma gandesc ca poate si de aia a vomat, de la cate am bagat in ea - fortat.....si nemancata.

Azi a baut doar laptele de dimineata, dar e bun si ala.

La 5 mergem la doctor si va anuntam.

Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010

Racusor, vazut pozici cu Andrei, frumosul! Mereu ma minunez de el cat e de mare si frumos si de expresiv!!![olala][olala][olala]

Gina, felicitari pt Clara umblareata!

Tu, ce copii mari, frumosi si destepti aveti! Mi se par foarte avansati multi dintre copilasi. Al meu nu stie atatea!

Crissy, da nu e mica Elise de scoala? de isteata stiu ca e. Dar are 6 ani, nu??

Coteasca, [pup].

Mov, mai nou dorm cu Vlad direct, in camera lui, in acelasi pat. La fel se trezeste, la fel sta treaz. Am incercat multe variante- dormit impreuna, dormit separat, pus in patut, leganat, ingonrat, mangaiat, dat doar apa, dat doar Lp, cantat, etc. Toate le-am facut pe rand, pentru mai mult timp (minim cateva zile, o sapt), sa vad ce merge- nimic!!! Poate dupa ce vine mama, si mergem in concediu, isi revine cu somnul (ca si Raisa).

Nu cred ca mai mergem la mare (Puiutz) ca cica va fi vreme normala de sept, cu maxim 17-18 grade. Apoi asa nu e bine. Daca astea is valorile maxime, apoi dimineata nu cred ca iti vine de mers pe plaja. No, mai vedem.

Rubia, wow, cate stie Tania, bravo! Io ma consolez cu gandul ca baietii is mai lenesi, si la vorbit, si la acumulat cunostinte.[:D]

Oana, concediu placut! Sa aveti drum bun, distractie faina!

Michelle, ati tuns fata??? E frumoasa si asa, blondina scumpa!

am culcat copilul- merg si eu langa el. Daca nu stau langa el, se trezeste dupa 40 de min somn. Asa, langa el, doarme minim o ora juma, uneori si 3. Asa ca imi duc revistele si ma ascund sub paturica.[:I]

Cristina , mami fericita de bebe Vlad [copil] (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alexid="size2">

Crispo, nuuu nici macar painica. Sta tot timpul cu suzeta in gura si o scuipa numai sa bea apa, desi nu are acest obicei cu suzi in gura, dar probabil ca o doare in gat si ii face bine sa o molfaie.

Azi dimineata umbla cu suzi in gura si i-am dat o bucata de paine. A luat-o in mana si s-a plimbat asa prin casa vreo 15 min. Si din cand vorbea cu ea, o mai punea pe mobila, o pipaia si scotea niste sunete prin suzeta, de genul :iuiii,tiii tiii[alcool][alcool] cred ca ii zicea: of ce te-as fi mancat eu altadata[alcool]

Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010

Vroiam sa zic ca mi-au pacut pozele de la MI (nu stiu daca am mai zis asta-parca am mai scris dupa operatie-sau inca eram sub efectul anesteziei [:D] .

Crispro de ce nu incerci sa-i schimbi laptele,poate de foame se trezeste si se tot foieste.

Despre fitze si fii-mea a inceput sa faca ,se pune pe burta si da din maini si din picioare,daca nu fac ce vrea.Eu nu cedez prea usor,dar bunicii da si bineinteles eu am de comentat.Cat am fost in spital soacra-mea ii facea toate poftele numai sa nu planga si o si lua tot timpul in brate.Dupa ce m-am intors cand vroia in brate numai la soacra-mea se ducea si abia atunci a realizat si ea ca a rasfatat-o prea mult(deja nu mai putea si ea s-o care-are ceva antecedente de dureri de coloana).

Eu nu am nici o problema cu NAN 3,adica raman ceva bobite pe biberon dupa ce il termina dar de baut il bea bine.(210 seara si 180 dimineata).Ma rog bine acum cand m-am intors din spital ca in perioada in care am fost eu plecata n-a baut nici 50 ml de lapte in 5 zile(ii dadeau tot felul de prostii de mancare-cioco,fructe tot timpul-cica fac bine) .

Salutare de la Deva fete dragi!

Eu dau acu o cafea pentru cine nu a apucat sa o bea mai devreme asa ca mine :), acum doarme Daria.

Crissy, stiu ca nu trebuie sa ma justific dar ma simt prost ca tot apar si iar dispar o vreme dar sa stiti ca imi sunteti dragi si stau pe aproape.[flo][pup]

Mersi de incurajari si urari pentru problemele mele de sanatate, stomacul e mult mai bine acum doar ca sunt in permanenta la regim dar cu spatele trebuie sa am grija sa nu mai ridic, eu eram tare viteaza de felul meu, ridicam orice mobila sa sterg pe dupa ea etc dar de acum gata cu boieria mai cer si ajutor [:I]

Ooana, concediu placut!

Revin

Ramona,mami fericita de printesa Daria-Cristina

Am implinit un anisor!

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...