Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Situri care cer parola de mail

Recommended Posts

Spuneti-mi daca e ok sa-mi scriu parola de mail pe diverse situri care o cer. Eu, din cate stiu, nu e ok. M-am inscris ieri pe Facebook, care e o chestie serioasa, din cate stiu...Dar, cand mi-a cerut parola de mail, nu am dat-o. Cica asa mi-as gasi mai multi prieteni...si ca ei nu colectioneaza si nu folosesc parolele de mail...Dar am ezitat, nu mi-am scris acolo parola. Ia spuneti-mi, voi v-ati lasat parola de mail pe situri de genul asta? Va multumesc![flo] [pis]_Ella,[zana] Emma (13 mai 2003) & [copil] Matei (7 iulie 2005) Emma-Andreea, minunea mea.... http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=11054 Povestea nasterii lui Matei ;) http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237 Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Da, Facebook iti cere parola de mail ca sa se "colegheze" cu rubrica ta si sa gaseasca, in functie de contactele tale de acolo, daca sunt si ei inscrisi pe FB. Nu stiu daca am explicat bine, sper sa fi inteles. Si nu se intampla nimic daca dai parola. Pe FB cel putin, nu stiu pe alte site-uri. __________________________________________________ Inteleptul nu spune tot ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

Eu am pentru situatii de genul acesta o adresa de e-mail ''fantoma'', adica pe care nu o folosesc curent. Sunt site-uri pe care intru (de pilda cand iau la free un antivirus) care in mod automat incep sa iti trimita fel de fel de mesaje spam. In felul acesta pe adresa mea ''oficiala" nu imi vin tot felul de aberatii de e-mailuri si e ''curata''. Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...