Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

buna tuturor,

am o intrebare referitoare la remediul homeopat antimonium crudum. este posibil sa dea ca ca reactie scaune apoase?

in ultima luna, gabriel se plangea de dureri de burtica , mai ales dupa ce manca si devenise si constipat. la mare, in ultima zi, a inceput sa aiba scaune apoase pe care i le-am reglat cu arsenicum album, i-a mers f bine acest remediu. de atunci au trecut mai bine de 3 saptamani . dar tot il mai durea burtica dupa mese, el fiind mai lacom. ca atare a primit antimonium crudum. i-am dat azi dimineata 3 granule. pana acum a avut deja scaun de 3 ori, din ce in ce mai moi, de fapt acum, ultima data a fost apos.

o sa sun si medicul homeopat, dar ma gandesc ca totusi e we. vroiam sa stiu daca s-a mai confruntat cineva cu aceasta situatie. stiu ca prin remediile homeopate mai intai organismul se curata, de asta intreb daca o fi normal.

starea lui este f buna, se joaca, e activ.

multumesc

Adriana si Gabriel (28.09.2007)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Antimonium crudum nu am luat niciodata; antimonium tartaricum am dat la copii pt tuse si le-a trecut dupa de am incercat alte remedii care nu au avut efect; eu am inteles ca, homeopatele pot agrava unori simptomele; de exemplu eu, daca iau pt migrena un remediu si nu l-am nimerit, pai migrena daca era un "pui de migrena" se transforma in migrena groaznica in citeva secunde, deci este adevart ca intensifica simptomele uneori; de ce nu ii faci o analiza coprocultura/parazitologica si te lamuresti asa poate daca are vreo problema mai serioasa; se poate sa fi facut enterocolita virala la mare ca doar este sezonul de asa ceva
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...