mar_apr_2010 Postat Martie 4, 2010 Autor Raport Distribuie Postat Martie 4, 2010 [majoreta]BRAVO BLUEKIDOO, MAMI07, DELIA13! [majoreta]HAI UTA_CIUN! id="red">id="size4"> [iepu]VIN IEPURASII!!![iepu]id="green">id="size5"> Tanya Ioanaid="red"> de bluekidoo Tudorid="blue"> de mami07 David Andreiid="blue"> de Delia13 Ericid="blue"> de Bianka1 Jane Carolynid="red"> de freedelia Albert Krisztianid="blue"> de child Luca-Alexandruid="blue"> de Stefanna Iuria Nataliaid="red"> de lorex Maria Emiliaid="red"> de Oanka80 Sarah Mariaid="red"> de Jeni_h Daria Marcelaid="red"> de Marsy_baby PROGRAMARI NASTERI:id="blue"> anca_yariid="red"> - 08.03.2010 catus76_roid="red"> - 09.03.2010 (Dr. Nastasia Serban/Sp. Cantacuzino) babyangelid="red"> - 12.03.2010 Vladimirescuid="red"> - 13.03.2010 cristinicutaid="red"> - 16.03.2010 (Dr. Hergheliu/Euroclinic) Parcursul Odiseei noastre:id="red"> 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID= Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mar_apr_2010 Publicat Martie 4, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 4, 2010 Capitol cu vesti bune! [flo][flo][flo] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oanaiacovita Publicat Martie 4, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 4, 2010 [bis]Felicitari Delia13id="red">[bis] [bis]Bun venit pe lume David Andrei[bis] [majoreta][majoreta] [majoreta] [majoreta] HAI MAMI07! HAI UTA_CIUN!id="green"> [majoreta] [majoreta] [majoreta][majoreta] Oana mami de minune mica, Eric Nicholasid="blue">[9cer] Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi! id="Script MT Bold"> id="size3">id="purple"> [foto]id="teal"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jasmine Publicat Martie 4, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 4, 2010 eu tocmai am ras o portie babana de calamari....si ma simt taaare bine [gravi] 35+ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oanaiacovita Publicat Martie 4, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 4, 2010 Mi-am dat seama ca mai lucra cineva ca imi dadea eroare de mesaj trimis sub 60 de secunde. Bine ca s-a rezolvat.[flo] Mai aparem si noi prin peisaj. Traiasca Bonnisanul, Infacolul nu l-a ajutat deloc. Acum suntem mai binisor, tot se strange de burtica, dar macar doarme cate 2 ore legate si noaptea trecuta a fost chiar bine, m-am odihnit si eu. Beau si eu ceai de colici pentru bebei, nu stiu care il ajuta mai tare, dar macar papa bine si doarme mai bine. Noua ne curge un ochisor, ii dau cu ser fiziologic, sper sa ii treaca. Si sa traiasca si batista bebelusului. Respira tare greu si eu nu vedeam mare lucru in nasuc, dar cu batista am scos balaurii ce imi chinuiau puiul. Offf fetelor ca greu e sa fii mama si sa vezi puiul rosu ca racul la fata, plangand tare si sa nu il poti ajuta cu nimic. Oana mami de minune mica, Eric Nicholasid="blue">[9cer] Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi! id="Script MT Bold"> id="size3">id="purple"> [foto]id="teal"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
annya9 Publicat Martie 4, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 4, 2010 Ce folositi voi ca "batista bebelusului"? [gravi] 32+ Radu Alexandru poze Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
honeybaby Publicat Martie 4, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 4, 2010 Im back !! Roxana - sper sa nu fie lichid. Nu poti sa iei de la farmacie un test pt a depista daca e lichid sau nu ?? Oana - poate are canalul de la ochisor infundat. Incearca sa masezi usor coltul din spre nas al ochisorului. David Andrei bine ai venit !!!! Delia 13 Fericitari si refacere usoaraid="Book Antiqua">id="size3">id="red"> Delia si bb Jane bine ati venit acasaid="size3">id="green">id="Book Antiqua"> Denisa, [gravi] 35 + cu bebe roz [fetita] Maya - Sophie Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! Poze & Filmulete Bebeluna Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
honeybaby Publicat Martie 4, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 4, 2010 Oana - bonisan-ul e ala care miroase a marar ?? Denisa, [gravi] 35 + cu bebe roz [fetita] Maya - Sophie Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! Poze & Filmulete Bebeluna Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oanaiacovita Publicat Martie 4, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 4, 2010 Annya aici e batista bebelusullui. Denisa ma gandeam si eu la asta, dar nu stiu cum se manifesta. La noi e galbuie scurgerea si doar la ochiul stang. Incerc sa ii fac masaj, daca ar sta.[alcool] Delia bine ati venit acasa.[flo] Wow ce repede, eu in a doua zi abia m-am dat jos din pat. Oana mami de minune mica, Eric Nicholasid="blue">[9cer] Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi! id="Script MT Bold"> id="size3">id="purple"> [foto]id="teal"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oanaiacovita Publicat Martie 4, 2010 Raport Distribuie Publicat Martie 4, 2010 Citat:citat din mesajul lui honeybabyOana - bonisan-ul e ala care miroase a marar ??Denisa, [gravi] 35 + cu bebe roz [fetita] Maya - SophieDoamne ajuta sa fie bine de data asta ! Poze & Filmulete Bebelunaalign="right" id="quote2">Da, ala e. Dar pe noi ne ajuta oarecum.Oana mami de minune mica, Eric Nicholasid="blue">[9cer]Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi! id="Script MT Bold"> id="size3">id="purple">[foto]id="teal"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts