Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Prima zi de scoala/gradi

Recommended Posts

Cum ati impartasit azi cu micutzii vostri emotia inceputului de nou an scolar??

Cum v-ati pregatit? Cum a fost?

eu ma intreb acum cum va fi la scoala...

Suntem anul al doilea la gradi, si unde anul trecut voinicul meu dorea sa mearga numai cu mine (in primele zile) astazi.... intreba:

de ce mergeti amandoi cu mine?

nu mergeti la serviciile voastre?[flo]

(deja cred ca am un baietel cu accese de independenta...ma bucura pe de o parte, pe de alta am o strangere de inima...de 'mama elicopter'[:)]

Mi-am amintit brusc ca de la un moment dat incolo (din scoala) si eu preferam sa merg singura la zile importante din viata de scolar.

La examene cel putin, stiu sigur ca interziceam alor mei sa vina sa ma duca sau sa stea pe la porti ...cum mai obisnuiau alti parinti.

Doresc tuturor copilashilor si parintilor de pretutindeni si de aici de pe DC:

un nou an scolar cu multe reusite!

id="purple">

Alinukid="red">[copil]

si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

timpul vacantei...

id="purple">

id="size1">

............................................................................

Nimic nu-i intamplator!id="size1">

............................................................................

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Anul asta a trecut la grupa mijlocie. Chiar daca a fost la cresa de la 1,9 luni, anul trecut cand a mers la gradi in prima saptamana s-a lasat cu plansete si mataieli.

Azi s-a trezit singurica si m-a grabit sa mergem mai repede la gradi. A ramas vesela cu ceilalti copii de grupa.

Revederea se pare ca a bucurat-o mult .....

Noi am mers azi prima zi in grupa mare. A protestat el ca nu vrea incepand cu cateva zile in urma (are o mare problema cu dormitul acolo, el e de fel copilul atomic, n-ar dormi niciodata dupa capul lui [:D]), dar azi a fost super ok, s-a bucurat ca si-a vazut colegii [:)]

"Un copil se naste cu nevoia de a fi iubit - si nu trece niciodata peste ea" F.A. Clark

Mami de [cavaler] Denis (17.06.2006)

Si noi am mers azi la gradi Alex foarte fericit foarte bucuros s-a trezit de la 6 jumatate sa mearga la gradi la copii si la Doamne. Uram si noi tuturor copiilor un an scolar foarte bun plin de succese si realizari.

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro

veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune

pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Azi a fost prima zi de scoala. Am plecat de dimineata si eu si ea cu emotii mari. Doar tati era ceva mai relaxat. Una peste alta, a fost atat de incantata incat nu se mai oprea din vorbit cand am ajuns acasa,iar dupa ce a mancat de pranz, a zis ca vrea iar la scoala. I- am explicat ca se va duce maine de dimineata iar si in fiecare zi de acum in colo si abia asteapta!!!

Prima zi de scoala in cl. a IV-a, prima data ca a plecat insotita de prietena ei(cl. a V-a), la festivitate. [:(] Era sa uite florile pentru doamna, atat de grabita era sa plece. Si era tare mandra ca, ei, cei de cl. a IV-a, vor forma arcada de flori pentru boboceii de cl. I. [olala]

Ajunsi si noi, la festivitate, am observat cum ne tot cauta cu privirea, sa vada daca am sosit. [:)]

In clasa, pe banci, ii asteptau 7 manualele de diferite marimi si o frunza frumos colorata si cu urari de succese, in cl. a IV-a, de la doamna invatatoare.

Deja, au inceput emotiile ultimului an cu d-na. invatatoare. [q] Nu stiu cum va fi in ultima zi de scoala a clasei a IV-a, cand ne vom desparti de doamna invatatoare, care e "ca o mama pentru noi, la scoala", dupa spusele Cristinei.

Dupa cele 2 ore petrecute la scoala, acasa, s-a apucat sa-si pregateasca manualele si caietele, sa le inveleasca in coperti, sa le puna etichetele...exact cum faceam si noi, copii fiind. [:)]

Maine va avea prima ora de geografie si de-abia asteapta sa vada ce va invata la geografie. [cool]

Sper sa fie mereu la fel de curioasa ! [;)]

Succes, tuturor copiilor, la gradinita si la scoala !id="navy">id="Comic Sans MS">

Nina, mami deid="blue"> [zana] Nina-Cristinaid="red"> (10.01.2002)id="blue">id="size2">id="Comic Sans MS">

id="right">

id="right">Copilasi din 2002

Minunatele Scorpiuteid="blue">

id="Comic Sans MS">id="size1">

Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump ! [ruga]

id="Comic Sans MS">id="blue">
id="size1">

Prima zi de Gradinita!

Sunt suparata foc pe mamici, bunici, bone si ce or mai fi fost acolo, care s-au gasit la socializare, vorbind tare, din care cauza bietii copii care se pregatisera cu poezii si cantece nu s-au putut auzi!

Este de necrezut cum copiii stateau cuminti pe scaune atenti la ce se intampla iar "insotitorii" vorbeau tare si ignorau programul atat de greu pregatit de organizatori!

Din partea gradinitii totul a fost perfect organizat.

Impresionant a fost preotul care a facut o rugaciune si a impartit iconite copiilor.

Ai mei au fost surprinzator de cuminti, poate datorita faptului ca sunt dusi frecvent la Biserica si se simt bine acolo si vazandu-l pe preot au considerat ca trebuie sa fie cuminti.

Nu comentez atitudinea celorlalti copii.

Pai ce sa comentezi, ca nu toti is obisnuiti cu popa, unii or fi crezut ca-i din Razboiu' stelelor.

Mi se par cel putin ciudate festivitatile in care musai sa vina "soboru' de preoti" si sa dea binecuvantarea, asa a fost si la deschiderii scolii (la mine la serviciu), slava Domnului ca la gradinita n-a fost nicio deschidere de niciun fel, nicio festivitate (cel putin nu la grupa "baby"[:)])

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Pai ce sa comentezi, ca nu toti is obisnuiti cu popa, unii or fi crezut ca-i din Razboiu' stelelor.

Mi se par cel putin ciudate festivitatile in care musai sa vina "soboru' de preoti" si sa dea binecuvantarea, asa a fost si la deschiderii scolii (la mine la serviciu), slava Domnului ca la gradinita n-a fost nicio deschidere de niciun fel, nicio festivitate (cel putin nu la grupa "baby")id="size1">

Exact, s-au gasit sa ia bani si de la scoli acu, nu le mai ajunge.

Al meu a inceput joia trecuta, l-am dus pina in curtea scolii, acolo dirigintele i-a incolonat si cind a sunat s-au dus in clasa, nu tu poezii, cintece, flori sau popi impartind icoane.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...