Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Feluri de mamici ...

Oaspete desprecopii

Recommended Posts

• Administrators

buna mamici de toate genurile!

Ca tot am vazut ca sunt multe mamici elicopter printre noi, m-am gandit ca nu ar fi rau sa trecem in revista si alte stiluri de parenting/mamici.

Am vazut ca se vorbea si de mamica bondar (desi eu o vad ca o mama care bazaie iritant si fara sens pe langa copil - sorry, asa vad eu bondarul) si se mai vorbea si de mama cangur (pe care o vad purtandu-si mereu puiul in brate sau accesorii).

Nu stiu unde s-ar incadra genul de mama olandeza (sau gen nordic) (una care nu tresare nici cand cade din scranciob, nici cand mananca pamant de pe jos, nici cand da cu capul de zid, si nici nu prea se grabeste sa il schimbe ...) - ce nume am putea sa ii dam?

Nu spun ca mamele olandeze sau nordice nu sunt mame bune - NU! - insa ele au mai mult sange rece pe care noi, mamici cu sange latin, il gasim mai greu ...

Categoric, stilul cu care ne crestem copilul/copiii e intotdeauna unic. Cel mai probabil, avem cate un pic din fiecare stil si in plus, avem un stil propriu.

Deci, ce alte genuri de mamici mai cunoasteti? Cine ne stie mai bine decat noi????? [flo]

Ce alte feluri de mamici ati mai propune?

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.roid="purple"> | Blogul meuid="teal">id="navy"> | DC pe Facebookid="navy"> id="Georgia">id="size1">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii
Nu stiu unde s-ar incadra genul de mama olandeza (sau gen nordic) (una care nu tresare nici cand cade din scranciob, nici cand mananca pamant de pe jos, nici cand da cu capul de zid, si nici nu prea se grabeste sa il schimbe ...) - ce nume am putea sa ii dam?
align="right" id="quote2">

mama sfinx? [:)]

R

Mi se pare super dragutz sa numim mamale in fel si chip,parerea mea ca suntem cate un pic din fiecare.Si mama" bondar' si "elicopter", si "sfinx".Ca mama esti cate un pic din toate.Si "bazai"fara rost,si "navigam "in fel si chip,cand suntem obosite si satule sau doamne fereste, bolnave si "sfinx".etc.etc

Eu consider mamele care sunt asa mai cu sange rece"mame greiere",abia "cand vine iarna,isi dau seama cu ce au gresit"[:D][pup]

Eu cred ca mai exista si mama soarece de biblioteca: atat de obsedata sa creasca bebele asa cum a citit in carti (il scoala sa ii dea sa manance noapte a la 3 ore, desi copilul are 8-9 luni si poate sta nemancat pana dimineata lejer) ca saracul copil e complet dat peste cap [:D].

Eu tind spre mama nordica/ sfinx/ greiere. SA vedem cum va fi la iarna [8D]

Ioana, mami de zambarici

Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi!

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...