Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

buna dragilor

am tot cautat ca tot omul cat mai multe informatii despre fiv si cu ajutorul unor fete dragute de pe aici am aflat informatii pretioase .

ar trebui sa facem fiv cu imsi deoarece avem cativa spermatozoizi in fiecare proba 20 -30 si toti sunt cu modificari - anomalii de cap gat , coada . cred ca ar fi intelept sa aflu pe unde se face imsi . si sa ma pregatesc [alcool]

multumesc[flo]

"niciodata nu e prea tarziu"

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

gabriela, imsi se face, de ex, la viena. insa procedura asta necesita minim 8 milioane spermatozoizi/ml. iti spun asta fiindca sotul meu in urma cu 2 ani avea 2 mil/ml si ni s-a spus clar la viena ca sunt prea putini pt imsi. din fericire, la fiv am reusit sa avem 16 mil/ml (dupa tratament de 6 luni) si am facut imsi.

pretul este destul de ridicat unde am facut eu: fiv+imsi costa 4000 euro (fara tratament). insa subliniez: daca nu aveti minim 8 mil spermatozoizi/ml, nu puteti face imsi.

da, am facut fivul la viena. tratamentul a fost cu profertil, cumparat de la viena (45 euro pe luna ne costa tratamentul lui). fivul ne-a reusit. evident ca apoi nu a mai luat profertil si spermograma era din nou praf: 4 mil/ml. acum ia din nou tratament. deci la el, fara profertil nu se poate. cred insa ca la voi e mai complicat de atat si nu sunt sigura ca profertilul ar ajuta.

Eu fivurile le-am facut la ac clinica despre care vorbeste Balanta. M-am uitat pe foile lor si sa-ti zic preturile:

FIV 2975 euro, la care se adauga 550 pt ICSI sau 950 pt IMSI. (Nu am vazut scris pt PICSI, probabil ca e un pret intermediar intre icsi si imsi).

Si sotul meu a luat inainte de fiv 2 profertil si s-a vazut diferenta intre spermograme. Inainte de fiv2, am facut o spermograma in tara care a iesit f. bine, dar la fiv spermograma a fost mai proasta (invers fata de balanta), probabil din cauza stresului, asta a fost explicatia( sau, pot zice eu, ca nu a fost lucrata bine cea din tara)

Parerea mea, este , daca va permiteti, mergi la o clinica in strainatate, daca aveti asa probleme. Intr-adevar preturile sunt mai mari, dar poate merita.

deja ne gandim si la asta . din ce in ce pare mai imposibil visul meu insa din ce in ce mai mult imi doresc sa fac si acest pas desi sansele de reusita sunt mici , poate cineva acolo sus pune umarul - cu niste spermatozoizi de calitate - si reusim .

desi toti incearca sa ne convinga sa renuntam eu nu renunt . mai bine merg pe jos inca 2 ani de acum in colo , dar stiu ca macar am incercat - imposibilul . asta este . doamne ajuta !

acum trebuie doar sa aleg clinica corect - adica cea care ne poate ajuta in cazul de fata - si sa vand masina ...

specializarea mea este limbi straine - prof de limba engleza . deci nu va fi o problema daca vom vb in engleza . imi pare rau totusi - daca vom merge la viena ca am fost deja in concediu anul asta acolo si as fi putut sa iau cu mine dosarul .

da-i romanului mintea cea de pe urma ....

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...