TOMALAVINIA Publicat Septembrie 14, 2011 Raport Distribuie Publicat Septembrie 14, 2011 Buna! De 2 zile, de cand a inceput scoala,fiica-mea imi cere sa-i pun sandviciul in cutiuta "roza sau albastra cu desene Barbie"(o citez pe ea)[:)] Am cautat azi, dar sunt dezamagita de ce am gasit.Arata bine, e cu printese desenata,si cu un pret mare(19-22 lei). Am vazut acum 2 sapt de la Barni, si mi-am zis ca e prea mare acea cutie, si, drept urmare nu i-am cumparat. Va intreb pe voi: merita investitia? E folositoare? mie mi se pare ca ocupa mult spatiu.Voi ce ziceti? Mamica MARIEI(4.11.2004)si CRISTINEI(14.12.2006) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators desprecopii Publicat Septembrie 14, 2011 Administrators Raport Distribuie Publicat Septembrie 14, 2011 da da merita. Le face placere sa o etaleze de fata cu alti copilasi si sendvisurile stau bine acolo. Si baiatul meu a avut una cu winnie de pooh (a folosit-o vreo 3 ani) ... mi-a fost tare draga - acum o mai luam pe la picnicuri cu dulciuri :) [flo] Sanatate si o zi cu soare va doresc! ************** Linkurile mele: [url="www.supereva.ro"] Supereva.ro [/url]| [url="http://mirelablog.supereva.ro/dblog/"]Blogul meu[/url] | [url="http://www.facebook.com/#!/desprecopiicom"]DC pe Facebook [/url] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Publicat Septembrie 14, 2011 Raport Distribuie Publicat Septembrie 14, 2011 noi le mai avem pe cele de la gradi, 3 bucati, am luat cea albastra de la barnie si inca una cu h2o. da, sunt folositoare [pk] pt ca tin mancarea compacta, resturile se pot pastra in caserola daca cineva vrea sa vada cat a papat cupilu` sau are copil prea comod sa le arunce [:D] si daca nu papa tot dintr-una, poate papa mai tarziu fara sa faca macel in ghiozdan [pk] parera mea e ca merita investitia.[flo] _______________________________________________ Daria & felina fioroasa[zana]GIULIA(2004 08 16) cu [buburuza]Sela Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lulu77 Publicat Septembrie 14, 2011 Raport Distribuie Publicat Septembrie 14, 2011 merita toti banii, Luca are una cu Spiederman si inca una cu toate perjonale din desene, si e f mandru de ele cand merge la gradinitza, avand in ele pachetul ptr micul dejun. Uneori acasa imi cere micul dejun in cutia lui de la gradinitza. [pk] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LoraG76 Publicat Septembrie 14, 2011 Raport Distribuie Publicat Septembrie 14, 2011 Da, merita investitia, noi avem cu Winx, roz. E foarte incantata de cutiuta ei cu mancare. Vedeti ca in Carrefour e o oferta - la (parca) 6 prajiturele cumparate ofera o cutie pentru sandwich-uri gratuit, rosie sau albastra, care are inauntru si o pastila din aia care se pune la congelator si raceste, apoi, mancarea. Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010) (Niciodata sa nu spui niciodata!) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adablackcat Publicat Septembrie 14, 2011 Raport Distribuie Publicat Septembrie 14, 2011 Si noi tot cu Winx, dar nu roz.[:D] Eu zic ca e utila. Oricum ghiozdanele sunt destul de mari si incapatoare, deci are loc. Decat sa aiba sandwich-ul tot pleostit si turtit... Ada __________________________ [url="http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846"]Licurici drag[/url] [url="http://bazar.desprecopii.com/index.asp"]Bazar umanitar DC[/url] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b.nica Publicat Septembrie 14, 2011 Raport Distribuie Publicat Septembrie 14, 2011 Am si eu o problema cu "sandvici-ul". Eu nu sunt de acord sa le dau gemenilor mei pachetel din 3 motive: -ei isi beau lapticul dimineata inainte de a ajunge ininte de ora 9 la gradi; -nu sunt sigura ca mananca in conditii sigure de igiena;acest argument mi se pare f. important pt. ca sunt medic; -la cat de mofturosi sunt daca mananca la pauza (nu prea cred ) nu mai mananca la pranz. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Publicat Septembrie 14, 2011 Raport Distribuie Publicat Septembrie 14, 2011 la gradi ii puneau frumos sa mearga la wc sa se spele pe maini, apoi deschideau mancaricile, din grupa mica, ei singuri [pk] la scoala cred ca e la fel, voi intreba azi [:D] _______________________________________________ Daria & felina fioroasa[zana]GIULIA(2004 08 16) cu [buburuza]Sela Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ela2001 Publicat Septembrie 15, 2011 Raport Distribuie Publicat Septembrie 15, 2011 Mie mi se pare prea mare acea cutie speciala pt sandviciuri. Eu folosesc 2 casolete f mici. Intr-una ii pun sandviciul, iar in cealalta bucatele de placinta sau fructe taiate. Ii incap la fix intr-un buzunar al ghiozdanului. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miri2007 Publicat Septembrie 15, 2011 Raport Distribuie Publicat Septembrie 15, 2011 Am inceput anul acesta gradi. Vom ajunge si la pachetel. Deocamdata am dat saptamana asta doar banana. Sunt ok cutiile acestea (habar nu aveam de ele)? Ma gandesc cat de repede se uzeaza? Eu folosesc cutii (caserole) pentru la serviciu si trebuie sa le schimb destul de des. Acum ma gandeam sa caut la Baby expo niste cutii (nu mai stiu exact marca) speciale, mai scumpe, dar care nu se uzeaza, fiind dintr-un plastic mai calitativ. la targul trecut am inercat cumparand o sticla de apa, care intr-adevar din primavara pana acum am tot folosit-0 si nu s-a uzat, nu a prins miros. Dar nu stiu daca va mai fi la targ firma respectiva. Caserolele acestea sunt tot in acest gen? Miri2007 Mai scriu pe www.clubuljucariilor.ro Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.